Kayinvaliden gorumcen ne hediye aldılar kayinpederin gelmemisya kayinvaliden ne yaptı
Kayınpeder gelmedi diye olmadı mu Doğum günü ? Ne kadar abartmışsın. Tercih meselesi adam belli sevmiyor katılmayı. Torunu diye istemediği bir ortama girmek zorunda değil. İnsanlar eşi işin bile istemediği ortama gitmeyebiliyor . Bence sen ön yargıdan dolayı abartmışsın. Hazır saygılısın öyle devam et. Aksi durumda eşinle sıkımtı yaşayabilirsin
Peki onlarda "keske gelin bizi sasirtsada kapansa" dese mesela? "Etrafta görüyorum gelinleri, ne güzel hizmet ediyorlar, örtünüyorlar,.. " dese hosuna gidermiydi?
Niye seni sasirtmak zorunda kaliyorlar? Adamlar gelmis kaç yasina, bu dünyaya seni sasirtmaya gelmediler. Karakterleri böyle. Kimse, kimse ile kiyaslanmamali. Etrafindaki begendigin kayin ailelerde, farkli sorunlari vardir bilmedigin.
Neticede hayat görüsleri farkli, karakterler farkli. Bunu kabul etmen gerekir. Seni kimse darlamadikça, huzurnu bozmadikça, umursamaman gerekir.
Benimde kayin aile ile hayat gorüslerimiz zit. Ancak ayda bir iki defa giderim ve saygimdan kusur etmem. Özel günlerde yada birsey oldugunda ararim. Beklentim hiç yok. Kayin babam muhtemelen kizimin dogum gününe gelemeyecek, çaliscak diye. Ki çalismazsa bile yine gelmez, onluk bir ortam degil.
Buna kirilmam, niye kirilayim? Adamin yaptigi birsey yok. Hayatima karismaz, huzurumu bozmaz. Kendi halinde bir adam.
Sende kendine atraksiyonlar arama. Bu sekilde onlar degil, sen aslinda kendi huzurunu bozuyorsun. Bozma nedenlerini ariyorsun.
5 yaşından önce çocuğun hiçbir şey anlamadığı ve hissetmediği organizasyonlara bu kadar anlam yüklenilmese keşke. Her şey instagramla başladı
sağlıklı mutlu güzel ömrü olsun inşallah ❤En son sinirleneceginiz kisi. Kp dusuncesine saygi duyun. Benim kp de dogum gunlerine karşıdır.oyuzden ona soylemem.kv de oyle...aman cokta tin. Ama torunslerini sever.harclikta veriri hediyede alir. Zaten kp buraz uzak dururlar cokta samimi olmazlar.gec bacim guzel gununu icini yiyip yeba etme.
Sağlık la buyusun bebisin darisi benim ogluma.
Haftaya buyuk oglanin dogum gunu var.onlari tabi cagirmicam disarida yemek yer .marasimin yaşar pastanesinde oastamizi keser geliriz.ohhh mis.
InşâAllâh dindarliğindan ötürü yobaz dememişsinizdir. Allah'tan korkan kimse zaten doğum günü kutlamaz, buna saygı duymanız gerek. Bende doğum günü kutlamam, kimsenin doğum günü partilerine de katılmam...
bu arada ben yobaz insanlar dediysem biz cok rahat acik insanlar degiliz normaliz yani sadece esimin ailesi fazla muhafazakar baslarda ilerde bu ortunme konusu cikacaksa da karsima evlenmeyelim dedim esime bu konuda o arkamdaydi zaten iclerinden diyorlardir belki ama ortunmem haric genel olarak uyumlu bir insanim nerde nasil davranmam gerektigini bilirim dikkat ederim ortunmem konusunu kafalarina taktiklarini pek dusunmuyorum artık o konuyu astık gibi huzurumu icimde bozuyorum kimseye de yansitmamaya calisiyorum esime hic lafini etmedim niye kiriliyorum sadece kirilma degil kiziyorum icten ice bu da elimde olan bir sey degil insan bu kadar dusuncesiz olunmasını kaldiramaz kizar icten ice kim olsa ayni olur yerimde
Siz geçmişte bu tarz olaylar yaşadığınız için her yapılanı size inat yapılıyor diye düşünüyorsunuz bence. Yaşlı adam. Belki gereksiz gördü belki çok abartılı gördü yada kafası kaldirmadi ne fark eder ki? Başka insanları bu kadar önemsemeyin. Ve inkar da etmeyin önemsemiyorum diye, konu açacak kadar onemsemissiniz.beni baslarda istemeyen hamileyken bir kere bile arayip sormayan evime hirsiz girip arabamizi caldiginda da hic bir seye ihtiyaciniz var mi diye sormayip babamin emanet verdigi arabayla karakol karakol gezerken beni suraya dugune goturun diyen adam icin ne diyebilirim sizce bir de o zamanlar hamileyim
Herkes dindar değil bu yanlış bir genelleme. Kayinpederiniz haram şekilde yapılan düğün, kına vs programlarına katılıyorsa bunun günahı kendisine yazılır ancak bir masiyete düştü diye baska bir masiyete de dusecek anlamina gelmez, suçlamak yanlış. En azında bazı şeylerden koruyor kendini. İnşâAllâh buna dikkat ettiği gibi diğerine de dikkat eder. Elimizden geldigi kadar korumaliyiz kendimizi.. Allah çocuğunuza sağlık sıhhat versin.dindarligindan oturu degil dindarlık adı altinda bence yanlış olan bazı düşüncelere sahip olmasından yoksa herkes dindar herkesin dindarliğı farklı orandadir kendine hastir kimseyi de ilgilendirmez ben o sizin düşünceniz saygı duyarım dedigim gibi ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum buna gelene kadar neler var günah kimsenin umurunda degil. bu kadar ayrintiya girerseni dogum gunune katilmayan insanlar dugunlere de gitmez dugun ve kinalara gidiliyor ne gibi bir fark var o zaman ?
Aaay çokta tın kaynatam gelmese ben mutlu bile olurum dua bile ederim o günde hiçbirini görmek istemem ama sanırım bu pek mümkün olmaz...merhaba kızlar dün oğlumun ilk doğum gününü kutladık 1 haftadır koşturuyorum ozel mekan vesaire baya uğraştım. Doğum gününe kayınpederim katılmadı o kadar uzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam şimdi görmek bile istemiyorum kendisini zaten sehir dışında oturuyoruz yakiniz haftasonlari gidiyoruz genelde ama ben pek yakinlaşamıyorum onlara en basindan beri acik oldugum icin kabullenmekte biraz zorlandilar beni ve genel anlamda kaba yobaz ve dusuncesiz insanlar olduklari icin.. benim ailem de aksine her seye kosturan her ihtiyacimizda yanimizda olan insanlar. cocuk olduktan sonra torun kiymete bindi ama oyle bos kiymet ben de torun da aileme biraz daha yakin oldugu icin de icten ice icerlenip kizdigini biliyorum (egosuna yediremiyor erkek tarafi ya ondan bir kac kez konusmalarindan anladim) ama elimizde olan bir sey degil aile yapisi farkliligindan 1 haftadir kendi ailemin yanindayim kosturmaktan ugramadim yanlarina nasil olsa haftasonu gorusuruz diye de dogum gunune de gelmeyince bende sarteller atti belli etmiyorum ama icten ice kinleniyorum doluyorum nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum kaynanam o kadar sikintili degil gorumcemi seviyorum onlari da uzmek istemiyorum ama nasil davranmaliyim bilemiyorum.
Siz geçmişte bu tarz olaylar yaşadığınız için her yapılanı size inat yapılıyor diye düşünüyorsunuz bence. Yaşlı adam. Belki gereksiz gördü belki çok abartılı gördü yada kafası kaldirmadi ne fark eder ki? Başka insanları bu kadar önemsemeyin. Ve inkar da etmeyin önemsemiyorum diye, konu açacak kadar onemsemissiniz.
Herkes dindar değil bu yanlış bir genelleme. Kayinpederiniz haram şekilde yapılan düğün, kına vs programlarına katılıyorsa bunun günahı kendisine yazılır ancak bir masiyete düştü diye baska bir masiyete de dusecek anlamina gelmez, suçlamak yanlış. En azında bazı şeylerden koruyor kendini. İnşâAllâh buna dikkat ettiği gibi diğerine de dikkat eder. Elimizden geldigi kadar korumaliyiz kendimizi.. Allah çocuğunuza sağlık sıhhat versin.
Aaay çokta tın kaynatam gelmese ben mutlu bile olurum dua bile ederim o günde hiçbirini görmek istemem ama sanırım bu pek mümkün olmaz...
Ya bu doğum günü olaylarından bende çok çekiyorum ya arkadaşımda 1 yaş doğum gününü katılmadığım için bana küsmüştü yani herkez katılmak zorunda mı üstelik 1 yaş ya çocuk orada ne olduğunu bile algılamıyor.
Gelip surat asmasindansa gelmesin daha iyi
Sizin için önemli bir gün tabii oğlunuzun ilk yaş günü, ama o ilerde ilk doğum günümde dedem niye yoktu demeyecek. Önemli olan anne ve babası yanındamıydı, gerisi boş bence.
Zatende çok göüşmüyormusunuz, böylesi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?