kayınpederim !

amin sağolun. Evet hiç saygılarını bozmadılar ama ben de hiç bozmadım o kadar sinirlendiğim canima takettiği zamanlar oldu ama yine de kapattım konuyu bozmadim saygımi ama iste uzaklastim dogal olarak. arkadaşınıza üzüldüm dikkate alacağım ben yine elimden geldiğince yapıcı olmaya çalısacağim sagolun tavsiyeleriniz için

siz ne taraf oluyorsunuz?? bizim tarafı nerden tanıyorsunuz bilip bilmeden konuşmayın kimse doldurmuyor beni ailem bu konuda hele hiç. Olay olmazdı baştan konusuluyor bazı şeyler kimse beklentiye girmesin diye
Tabi ki kendi ailenizi savunacaksınız burda, eşinizin ailesini gömerken. Ben haklıdan tarafım

Yanlış anladıysam düzeltin lutfen.Sizin aileniz ve eşinizin ailesi aynı şehirde,siz ise aslında başka şehirde yasiyorsunuz...kalktiniz o şehre gittiniz kendi ailenizde bir hafta kaldınız ve dışarıda bir ortamda doğum günü düzenlediniz...bu süreçte eşinizin ailesine hiç ugramadiniz bile.....hatta telefonda da gorusmediniz.Bence kayinvalideniz çok çok yapıcı davranmış ama kayinpederinizin tepki göstermesi de çok normal.Size tavsiyem arkadaşım eğer karşındaki insanları yok sayiyorsan gerçekten yok say!! Torunlarını önemsemeyen insanlar olduklarını düşünmüyorum sen eğer onlara gidip gelmek istemiyorsan ,onların bulunduğu şehre gitmene rağmen çocuğunu kucağına alıp bir geceliğine misafirleri bile olmayı istemiyorsan ,insanların torunlarini görmeleri için bir cafede hiç tanımadıkları kişilerle geçirecekleri iki saati yeterli görüyorsan,onlara elmiş gibi davraniyorsan ...kayınpederinin de senin çocuğunun dogumgunune gelmemesini lütfen yadirgama .

Hiç değer vermeyip fazlasıyla değer görme isteği var,bana da konu sahibi haksız geldi. Yalnız benim eşim o bir haftada en azından bir gece mutlaka kendi ailesine gitmemizi isterdi. Eşi de fazlasıyla konusahibi gibi davranmış. Şuan eş ailesine üzüldüm,onların yerinde olmak istemezdim.

e madem anlaşamıyor görüşmüyorsunuz.. siz de özellikle uzak duruyorsunuz.. gelmemesi neden sinirlendirdi ?
insan samimi olup sevdiği kişi gelmezse sinirlenir..

helal olsun !

Çok da önemli değil bu. Onun kültüründe ya da anlayışında böyle doğum günü partileri olmayabilir, bu yüzden onun için çok önemli olmayabilir. Siz ve çocuğunuz sevdiklerinizle güzel vakit geçirdiyseniz doğum günü amacına ulaşmıştır

Eskiler böyle seyleri önemsemiyor, belki kalabalık sevmiyor. K.p im kesin gelirdi ama gelmese de takmazdım, sorardım k.v me. Si de sorun ya da eşinize sorun. Belki hasta. Bu öfkeyi anlamadım ben.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim, o bir haftada insanların evine hiç uğramadıysa, kayınpeder kalkıp niye gitsin doğum gününe? Kayinvalide, görümce gitmiş yine de , daha ne istiyorsa, ben hiç muhattap olmayayım ama onlar hicbirsey olmamış gibi gelsinler.

Çocuğunu alıp birgün bile kendi anne babasının evinde kalamayan koca için ise diyecek birşey yok. Yazık insanlara bu kadar kötülerse demek, evlerine gidilmeye bile tenezzül edilmiyor.

Bizim ilişkimize benziyo. Bence ilk bir araya geldiğinizde doğum günü muhabbeti açılırsa "ilk yaş gününde dedesi de olsun isterdi" deseniz yumuşak yumuşak. İçinizde de kalmaz

Kazanan siz olursunuz inanın. O arkadaşımı 7 sene eşi idare etti. En sonunda 3 hafta kadar oluyor şartlarımı kabul etmezsen boşanacağım dedi. Arkadaşım o kadar yalvardı ki. Ayaklarına kapandım diyor. Çünkü eşi gerçekten haklıydı. Biz bile kaç kere uyardık. Eşinin ve ailesinin ona her zaman tahammül edeceğini sandı. Herkesin bir siniri var.

Gördüğüm kadarıyla hoş bir insana benziyorsunuz. Kaybetmek çok kolay. Kazanırsanız en kazançlı siz olursunuz. Mutluluklar diliyorum.

Eğer çocuğun doğum gününden önce o şehirde geçirilen 1 hafta boyunca esin ailesine gidilip birlikte vakit gecirilmediyse su an çok da söylenebilecek birşey yok

teşekkür ederim katılıyorum kaybetmek kolay zaten bu konuyu da biraz fikir almak için açtım çünkü yanlış davranmak da istemiyorum. insanları kırmayı hiç sevmiyorum sinirlendiğim zaman bazen yanlış davranabiliyorum o yüzden sakinleşmem için içimden atmam için de burda konu açmak iyi geliyor. umarım arkadaşınız boşandı mı peki yoksa düzeldi mi bir sekilde kotu olmuş gercekten

Eğer çocuğun doğum gününden önce o şehirde geçirilen 1 hafta boyunca esin ailesine gidilip birlikte vakit gecirilmediyse su an çok da söylenebilecek birşey yok

esim benimle değildi o çalıştığı için gelmedi ben 1 haftadir ordayım evet haftasonu onlarlaydık sonra tum hafta içi doğum günü icin kosturdum gidemedim tek başıma da gidemiyorum belki cagirsalar falan gelirim ama onlar da gel demiyor ki zaten soğuk aramız haliyle pek gidesim gelmiyor ama gel deseler gelirdim tabi kırmazdım. Belki bende hata var evet ama onlar da normal değil.

Evet Biranlık sinirle insan kendini de çevreyi de yıpratıyor. Aklı başında bir insansınız. Fevri davranmamışsınız.

Arkadaşımın evliliği devam ediyor. Şartlarını kabul etti eşinin. Biraz şartları maalesef ağır oldu. Çünkü maalesef eşinin eline çok koz verdi. Şimdilik sesleri çıkmıyor. İnşaAllah Çok mutlu olursunuz. Onlarda olurlar. Çünkü yuva kolay kurulmuyor. Çaba var emek var seneler var. Çok ilginç ki tabi AĞIR BOŞANMA sebepleri dışında erkek ya da kadın hep aklında yaşanan güzel şeyler kalıyor. Boşandıktan sonra çok pişman olana şahit oldum.

Tabi ki kendi ailenizi savunacaksınız burda, eşinizin ailesini gömerken. Ben haklıdan tarafım
hayir çok bilmiş dedikoducu teyzeler gibi konusuyorsunuz sizin taraf doldurusa getirmiş falan başka yorum mu bulamadınız elestirecekseniz de duźgün eleştirin bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın ailemi tanımıyorsunuz bile

Ben konunuzu okuduğumda hiç eşinizin ailesinde kalmadiginizi bir hafta boyunca kendi ailenizde kaldığınızı yorumladım.Kayinvalideniz ,gorumceniz doğum gününe katılmış ...kayinpederinizin neden gelmediğini sorsaydiniz keşke

amin sağolun insallah arkadaşınız da mutlu olur ikisi de birbirinin değerini anlarlar. özellikle de çok uzun iliskiler bu tarz yipranmalara musait.

amin sağolun insallah arkadaşınız da mutlu olur ikisi de birbirinin değerini anlarlar. özellikle de çok uzun iliskiler bu tarz yipranmalara musait.
Amin amin.

Aslında uzun süreli ilişkilerde güzel bir iletişim olduğunda harika oluyor. Eşini tanıyorsun. O seni tanıyor. Sözün özü iletişim. Kendinizi güzel anlatırsanız başarırsınız. Bu konuda çok başarılı hanımlar gördüm. Kör olanı badem gözlü yapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…