- 7 Ocak 2016
- 10.358
- 49.973
- 598
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Birde yok eşinin mesajlarını okumak çok ayıp falan diyenler olmuş pardon da niye okumayacakmışım ayrıca babasıyla arasında aralarına girme konusuda çok anlamsız babasıyla yaşamıyor artık eşi ile paylaşıyor o evi ve ekonomiyi zamanında karısının tazminatıyla öderken benim bekarlık borcum babamla aramda vs denilmemiş.
Mesaj okumak ayıp yok baba oğul arasına girme diyenler bana hiiçte samimi gelmiyor teorik konuşuyorlar hayatın gerçekleri öyle değil.
Böyle diyenlerden biri de ben olduğum için cevap hakkı doğdu. Niye okuyacaksınız asıl? Telefon kişiye özeldir. Bir insanın kardeşiyle olan konuşmasını okumak nasıl normal geliyor size anlamıyorum. Hiç mi insanlar kardeşleriyle özel bir şey konuşamayacaklar? Sınır ihlali bu ve çok saygısızca bir hareket. Karısının tazminatıyla bekarlık borcunun ödenmesi de yanlış. Bir yanlışı aklamak için başka bir yanlışı örnek veriyorsunuz. Size samimi gelmemiz şart değil zaten, hayatın gerçeklerinden bahsedeyim kocamın bir kere telefonunu karıştırmamışımdır o da aynı şekilde. Olur da bir gün özel mesajlarımı okurken yakalarsam çok büyük olay çıkar. Herkes sizin gibi evlendi diye birey olmayı bırakmayı normal karşılamıyor.