Kızlar eşimin izni vardı. Evde kalalım dedim durumumuz sıkışık diye. Oda haliyle kalmak istemedi aylardır bunaldım dedi. Neyse arkadaşlarının olduğu şehirlere gittik gezme amaçlı yakın şehirler. 2 ay öncede eşim babasından kart ödemesi için para almıştı. Bu arada eşim bekarken yılları babasının borcunu ödemekle heba etmiş. Üniyi bile bırakmış bu nedenle. Kii evliliğimiz ilk yıllarıda bu borçların yüzünden bütün altınlarımız gitmişti.Neyse kardeşiyle mesajlarını okudum. Kardeşi yazmış ki babam sana alındı benden para alıp geziyor babamdan para alayımda nasıl harcarsam harcıyayım diyor falan yazmış. Aşırı sinirim bozuldu. Onun parasıyla gezmedik biz. Babamın bana verdiği para vardı hesabımda bide orada sıkışınca gramımı bozdurdum. 3 yıl da bi gazmeye gittik hazmedememiş. Üstelik evladı gençliğini onun borcunu ödeyerek geçirmesine rağmen çok görmüş yani. Ben eşime bin kez dedim alma para diye niye bizim gezmemiz millete laf olsun. Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı