• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederimin hazımsızlığı

Direkt eşinize söyleseydi de içerlerdiniz emin olun.
Kardesi de yabancı değil ayrıca.
Sizin babanız değil ve o yüzden size bir şey söylenmemiş. Bir çoğul ekinden kendinize haksızlık yapılmış moduna girmenize gerek yok.
Böyle şeylere takılmayın, kendiniz için en azından.
Keşkee böyle olsam. Aşırı takıntılı bir insanım malesef. Bu çok yorucu inanın. Meseleyi çözene kadar uyuyamam mesela bu benim elimde olan bir şey değil haksızlıkta edildiğini düşünüyorum zaten. Evet kardeşleri onların eşleri kendi annesi vs hepsi hakim konuya😁

Evet dışarıdan bakıldığında böyle gözüküyor. Benim asıl zoruma giden yıllarca onun borcunun ceremesini çektik. Ben tazminatımı altınlarımı bile krediye verdim. Eşim bekarken çekmişti çünkü. Ödemelere yetişemiyordu çünkü. Babasıda çok net biliyor bunları. Ayda yılda 3 kuruş verdi diye bu durumun gözüne gelmesini nankörlük olarak görüyorum ben. O bizden aldıklarını vermedi ama biz ona vereceğiz çokta iyi biliyor. Bunun lafını etmesi çok çirkin oğlu sonuçta
Valla varya hiç umrunda olmasın Güzelce gezin gurur yapmaya hiç gerek yok insanlar çocuklarına neler yapıyor boşver

Bence hiç geri verme çabasına girmeyin eşiniz daha iyi tanır babasını belki aralarında da sizin bilmediğiniz alış veriş durumu vardır. Bazı aileler çocuklarını sömürmeyi sever. Benzer kayınpeder de de bende var çünkü.

Benim anlamadığım eşinizin kardeşi niye Baba'nın söylediklerini söylüyor böyle araları bozulabilir sorun çıkabilir bunu düşünmüyor mu ?
Kasıtlı yapmıştır belki bilmiyorum. Komik olan bize verdiği tutarın kaç katını onun uğrunda harcamamız ya:)

Valla varya hiç umrunda olmasın Güzelce gezin gurur yapmaya hiç gerek yok insanlar çocuklarına neler yapıyor boşver
Evet değil mi neler yapıyorlar :) bizde ki bizden almasında yapması kusur kalsın😄herkeste beni suçlamış sanki adamın milyon parasını alıp yurtdışına çıkmışım. Kaldı ki eşim aldı ben alma dedim de işte

Hazımsızlık nerde anlamadım. Eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bunu? Şöyle mi diyeceksiniz ben telefonunu karıştırdım, kardeşinle özel konuşmalarını okudum öyle öğrendim mi? Sizlik bir şey yok babasıyla oğlu arasında bir durum yaşanan. Ortada ödenmemiş bir borç varken tatile gidilmesinden çoğu insan rahatsız olur. Üstüne bir de kendi babanızdan borç almanız daha saçma bir durum olur.

Hazımsızlık nerde anlamadım. Eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bunu? Şöyle mi diyeceksiniz ben telefonunu karıştırdım, kardeşinle özel konuşmalarını okudum öyle öğrendim mi? Sizlik bir şey yok babasıyla oğlu arasında bir durum yaşanan. Ortada ödenmemiş bir borç varken tatile gidilmesinden çoğu insan rahatsız olur. Üstüne bir de kendi babanızdan borç almanız daha saçma bir durum olur.
Yukarıda detay verdim tekrar yazamam. Evet tamda öyle diyeceğim.

Yukarıda detay verdim tekrar yazamam. Evet tamda öyle diyeceğim.

Konuyu okuyup öyle yorum yazdım. Ben de tüm sayfaları okuyamam. Ha bunu hiç utanmadan, çekinmeden rahat rahat söyleyebileceksiniz yani? Sizce mantıklıymış demek ki, kararınızı vermişsiniz o zaman bize niye soruyorsunuz?

Konuyu okuyup öyle yorum yazdım. Ben de tüm sayfaları okuyamam. Ha bunu hiç utanmadan, çekinmeden rahat rahat söyleyebileceksiniz yani? Sizce mantıklıymış demek ki, kararınızı vermişsiniz o zaman bize niye soruyorsunuz?
Hanfendi tam olarak neyden utanayım? Evet denk geldi gözüme çarptı okudum. Eşime söyleyeyim mi diye de sormadım ben yanlız. Bir an önce parasını vermek istediğim için onu danıştım

Evet dışarıdan bakıldığında böyle gözüküyor. Benim asıl zoruma giden yıllarca onun borcunun ceremesini çektik. Ben tazminatımı altınlarımı bile krediye verdim. Eşim bekarken çekmişti çünkü. Ödemelere yetişemiyordu çünkü. Babasıda çok net biliyor bunları. Ayda yılda 3 kuruş verdi diye bu durumun gözüne gelmesini nankörlük olarak görüyorum ben. O bizden aldıklarını vermedi ama biz ona vereceğiz çokta iyi biliyor. Bunun lafını etmesi çok çirkin oğlu sonuçta

O cumleleri kayinpederin borcunu kendi tazminatinizla ödediğiniz icin duyuyorsunuz. Geline borc takan kayinpeder mi olur? Hemde sizden once yapilan borçları odemissiniz. Hala daha altin bozdurup odeyeyim diyorsunuz. Kocaniz halletsin bundan sonrasini, altin bozdurmayin.

Hanfendi tam olarak neyden utanayım? Evet denk geldi gözüme çarptı okudum. Eşime söyleyeyim mi diye de sormadım ben yanlız. Bir an önce parasını vermek istediğim için onu danıştım
Eşinizin telefonunu karıştırıp kardeşiyle özel konuşmasını okumuş olmaktan utanabilirsiniz mesela. Göz çarpması saniyelik olur, oturup mesajı açıp konuşmayı okumak göz çarpması olmaz. “Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı” diye sormuşsunuz.

O cumleleri kayinpederin borcunu kendi tazminatinizla ödediğiniz icin duyuyorsunuz. Geline borc takan kayinpeder mi olur? Hemde sizden once yapilan borçları odemissiniz. Hala daha altin bozdurup odeyeyim diyorsunuz. Kocaniz halletsin bundan sonrasini, altin bozdurmayin.
Evet öyle ve bunları bir Allahın kulu bilmez kendi ailem dahil. Bu konuya bu kadar içerlememin nedenide buya

Eşinizin telefonunu karıştırıp kardeşiyle özel konuşmasını okumuş olmaktan utanabilirsiniz mesela. Göz çarpması saniyelik olur, oturup mesajı açıp konuşmayı okumak göz çarpması olmaz. “Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı” diye sormuşsunuz.
Evet ödeme yöntemimi sordum işte. Eşime söylemem lazım mı demedim. Yok hayır hanfendi utanmadım başka soru?

Evet öyle ve bunları bir Allahın kulu bilmez kendi ailem dahil. Bu konuya bu kadar içerlememin nedenide buya

Aslinda vermemek lazim. Keske zamaninda ailenize danissaydiniz bu konuyu. Onlar araya girseydi kp geri adim atardi, kendi oderdi borcunu. Veriyorsan da minnet duymasını beklememek lazım. O borcu esiniz odesin. Siz karismayin daha fazla

Sorayım: Eşinize söylemeden mi babasının borcunu gidip vermeyi düşünüyorsunuz?
Yok hayır yıllardır bu konulardan dolayo muhattap olmadım ben olmamda. Eşime babasınından aldığı parayı hemen vermesini söylicem ya altını alsın ya borç alalım ama onun parasını verelim hemen. Nedenini sorarsa söylerim gördüğümü ve rahatsız olduğumu

Kızlar eşimin izni vardı. Evde kalalım dedim durumumuz sıkışık diye. Oda haliyle kalmak istemedi aylardır bunaldım dedi. Neyse arkadaşlarının olduğu şehirlere gittik gezme amaçlı yakın şehirler. 2 ay öncede eşim babasından kart ödemesi için para almıştı. Bu arada eşim bekarken yılları babasının borcunu ödemekle heba etmiş. Üniyi bile bırakmış bu nedenle. Kii evliliğimiz ilk yıllarıda bu borçların yüzünden bütün altınlarımız gitmişti.Neyse kardeşiyle mesajlarını okudum. Kardeşi yazmış ki babam sana alındı benden para alıp geziyor babamdan para alayımda nasıl harcarsam harcıyayım diyor falan yazmış. Aşırı sinirim bozuldu. Onun parasıyla gezmedik biz. Babamın bana verdiği para vardı hesabımda bide orada sıkışınca gramımı bozdurdum. 3 yıl da bi gazmeye gittik hazmedememiş. Üstelik evladı gençliğini onun borcunu ödeyerek geçirmesine rağmen çok görmüş yani. Ben eşime bin kez dedim alma para diye niye bizim gezmemiz millete laf olsun. Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı
O kadar haklısınız ki.Aynisi benim başıma geldi.Benim ex te calismis çalışmış ailesine bakmış bir tane gelinliği çok gördüler.Ben hakkımı helal etmiyorum ve bana yaşattiklarini o kayinvalide kızında görsün.

Aslinda vermemek lazim. Keske zamaninda ailenize danissaydiniz bu konuyu. Onlar araya girseydi kp geri adim atardi, kendi oderdi borcunu. Veriyorsan da minnet duymasını beklememek lazım. O borcu esiniz odesin. Siz karismayin daha fazla
O zamanlar durumu yok diye acıdım :) fazla fedakarlık vefasızlık getirir misali oldu

Back
X