Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Ya son zamanlarda bu moda olmuş, gelinleri sömürmek, o kadar çok var ki buna benzer konular. Birilerine bakmak istiyorsan kendi ailene bak. Kolay mı kazanılıyor para, haftanın 5-6 günü günün çoğu vakti çalışıyorsun, kimlerin kahrını çekiyorsun. Kp de sen işte çalışırken, belki taksiti bile bitmemiş koltuğunda sigara içip yaksın. Ben de bir zamanlar sigara içtim ama hiçbir zaman salonda oturma odasında içmedim, mutfakta yada balkonda, onda da kül düşer diye dikkat ederdim. Tabi adam kendi cebinden çıkartıp ödememiş ki kıymetini bilsin. Çok sinirlendim

Ben de önceden içtim empati yapmaya çalışıyorum ama içtiğim dönemde bile kimsenin benim koltuğumda sigara içmesini istemezdim. Cam açıp mutfakta, balkonda, yada dışarıda içebilirdi. Belki de bilerek yaktı koltuğu.

Bazı erkek terzileri ufak yanıkları örüyor belli bile olmuyor araştır sizin çevrede de ören vardır

Hislerime tercüman olmuşsunuz hele bir de iş yerimde WC de sigara içip bizi ona maruz bırakan nöbet arkadaşlarımı boğasım geliyordu düşünün 24 saat nöbettesin nöbet arkadaşın sigarayı WC de içiyor dışarı çıkmamak için sende ona maruz kalıyorsun 24 saat Of of şimdi yine sinir oldum düşününce

Konu sahibi arkadaşım çok söyleyen olmuş ama maddi açıdan neden kendini kullandırıyorsun yazık değil mi canına senden aldıkları altına güvenip düğün yapmışlar başkasına bu nasıl insana kendini enayi gibi hissettirir niye izin veriyorsun sana bunu yapmalarına şunu unutmayın ilk günden yapmaya devam ettiğiniz her şey görev gibi üstünüze kalır bir gün yapmak istemediğinizde yaptığınız şeyler unutulur ve adınız kötüye çıkar bunu bilir bunu söylerim.

O kumaştan kaplattır canım kp ödet ama tatlı dille söyle yaa olabilir Araf’a bu tür şeyler sıkma canını

artik özellikle 'calisan gelin' araniyor

Bence şöyle yapın, madem para alamıyorsunuz onlara verdiğiniz paradan koltuk masrafını düşün. Verirken de söyleyin “Baba bu ay koltuğun tamirine gitti para” diye.
bence artik hic para vermesin, madem parasini baskasina yedirecek anasina babasina yedirsin, yada ihtiyac sahibi bir cocugu okutsun, hasta birine versin, fakir fukara sevindirsin bari arkasindan dua eder birileri enayi diye istedikce istemezler

bence artik hic para vermesin, madem parasini baskasina yedirecek anasina babasina yedirsin, yada ihtiyac sahibi bir cocugu okutsun, hasta birine versin, fakir fukara sevindirsin bari arkasindan dua eder birileri enayi diye istedikce istemezler
Ben de bu kadar olmasa da yaşadım bu tarz parasal sıkıntılar. Ben de en sonunda sürekli alışveriş yapıyordum, etiketine dahi bakmıyordum.

Evde yokmuş konu sahibi abartmayın sanki girdiği hiç bir ortamda önceden içilmemiş oluyor sanki adam yanında içiyor napsın içti diye tüm bagları koparsınmı

Evde yokmuş konu sahibi abartmayın sanki girdiği hiç bir ortamda önceden içilmemiş oluyor sanki adam yanında içiyor napsın içti diye tüm bagları koparsınmı
Ev çok farklı ama kapalı alan, sürekli yaşadığın uyuduğun yer. Ayrıca kokusu kalıyor içmeyenler daha çok anlıyor. Ben de içtim empati yapıyorum, dışarıda içebilirdi. Ki havalar güzel soğuk yok.

Neredeyse bütün kapalı alanlarda sigara içmek yasak. Benim evime gelen misafirler balkona çıkıp içiyorlar, zaten konu sahibinin astım durumu da varmış, kayinpederin daha duyarlı davranması lazım.

abartirim. ki bence abarti degil babam kardesim görümcem kv bunlar sigara icen insanlar, evime gelip gidince evde asla icmemelerine ragmen onlar gidince o sigara kokulari kaliyor evde. rahatsiz oluyoruz hepimiz. bide bi astim hastasini düsünün.

Hayat bu keskin çizgiler olmuyor herzamsn... olabilirlikler var hoşgörmek var yapılan hataları... benim hayatım benim kurallarım benim sınırlarım diyerek çok kasmak mutsuzluk stres getirir bir damla yanık için 20 sayfa yazılmış... Şu şiddetin acımasızlığın vicdansızlığın her dakika oldugu dünyada bana çoook önemsiz kaldı ne eşinizi ne ailesini üzmeye değer... Diğer maddi konuları katmıyorum

Ay bende kesinlikle yapamam biri bana yapsa bir daha adımımı atmam evini.Evime gelen insanların dolaplarımı karıştıracağı hiç aklıma gelip kitlemedim kapıyı

Malesef kaldı zaten tamamen sessiz oldum için kimseye hayır diyemedim için somuruluuorum

Girdigim hiç bi ortamda sigara icilmemesine özen gösteriyorum kafeye gitmem asla arkadaşlarım sigara içen varsa görüşmem kp kendi evinde de içemiyor sigara benim evimde gelip ben işteyken icip sigara koltuk yakıyor nispet gibi sen kimsin ki bak sen yokken ben nasıl içtim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…