Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Büyükte küçükte saygılı olmalı. Ben tepkimi veririm. İllede salonda içmek neden? Çok şükür benim k.p ve k.v saygılı insanlar. Benim evimde mutfak ve balkon dışında içmezler. K.p i kaybettik zaten, maalesef kalp krizi geçirdi. Vazgeçemedi sigaradan...Bu sigara aşkını anlamıyorum. Başka her konuda hoşgörü gösterim. Eşimin tüm akrabaları içiyor. Bazen 15 kişi toplanıyor. 15 kişi evin her yerinde sigara içerse ne olur bir düşünün. 2 saatlik oturmada 60 sigara falan. O koku gider mi?

Yeni evlendigimde benim evime gelen misafir de yanan sigara külünü koltuguma düsürmüştü ve azicik yandi koltuk. Ozur dilemek yerine oturdugu kismi tersine cevirip koydu. Altta kaldi kimse gormez demisti.
Pencere acip icebilirdi. Disari cikip icebilirdi. Evi havalandirabilirdi. Saygisizlik bu.
Onlarin evinin masraflarini odemeyi neden gorev edindiniz onu anlamadim. Ya da ben mi yanlis anladim kendi evinizin mi tum masraflarini siz oduyorsunuz? Esiniz calismiyor mu?
Ben gelinin altinlara kadar alan bu insanlari iyi niyetli gormedim. O yuzden birsey demesem de tepkimi yuz ifademle de olsa gosterirdim.

Biz ödüyoruz onların evinin masrafını da malesef baba calismiyo emekliliği yok sürekli bizi arayıp rahatsızlık verdikleri için ama en fazla 2 ay daha veririm daha sonra zaten veremem ekstre kredi çekicem. Asla takıları almayiz ayıp diyen insanlar düğünün sabahı aradılar çok sikistik diye malesef ki yalan ama version hayır diyemedim icin

Ben anlamadim siz olmadan once nasil geciniyorlardi? Sizre mi guvendiler? Calismiyorsa olmayan parayla nasil dugun yapiyor? Sizden altigi altinlari mi yoksa yeni geline takacak? Gelinin altinlarini utanmadan alacak kadar yuzsuzler. Ancak benden bu kadar diyebilmelisiniz. Hatta siz kotu olmayin esiniz bunu soylesin. Eger beceremezse siz de " biz de cok sıkıştık artik odeyemem" deyin.

Yanan koltuk kanepe demeyin bana ya baska seyler geliyor aklima,hey gidinin eski bdv konulari cok ozledim

Sakasi bir yana,tamiri olacak seyler icin uzulmeyin. Ama astim hastasi oldugunuz icin kpinize iyice tembih edin,apartman disina cikip icsin sigarasini

Benim de aklıma aynı konu geldi. Efsane trol Z zeynepguven . Millet yazdığı şeylere ağlıyordu, ben de okudukça ben çok mu duygusuzum diyordum. Neyse ki sahte çıktı da o kadar vicdansız olmadığımı anladım :)
Alt tarafı bir koltuk diyeceğim de, kp içtiği sigaranın bile parasını kendisi ödemiyor galiba. Sırtını oğlunun ve gelininin sırtına dayamış keyif yapıyor. En sinir olduğum insan tipi. İnsan evladına nasıl yük olur? Bir hastalığı olur çalışamaz eyvallah. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Bu aileyle işiniz çok zor.

Aileniz için çok üzüldüm. O kadar karnında taşı, doğumda canın acısın, büyütürken bin türlü fedakarlık yap, o gözün gibi baktığın büyüttüğün kızın evlensin de keyfi çalışmayan kayınpederine baksın, adamın lüksünü karşılasın... ne kadar kötü ve üzücü bir tablo.

aynen bu sekilde söyle esine, beni oyuna getirdiniz benden artik tek kurus yok de. neden iki ay daha verecekmissin? sen yapacagin yardimi ömürlük yapmissin ailesine altinlarini vererek. kocanda bu yüzden sana paragöz derse yada bosarsa zaten seni ayakli bankamatik olarak gördügü icindir

Kp çalışmıyor emekli de değil aldığın maaşı sen ona veriyorsun evini gecindiriyorsun ve o sigara içiyor oyle mi ?
Bu şey degil mi ya ayrani yok içmeye ...
Ben herşeyden önce işsiz olup sigara içmesine takıldım 3 kuruş 3 kuruştur.
Hani çalışmasına engel bir saglik sorunu var mi bilemem de..
Koltuğa gelince geçmiş olsun yaptırmaktan başka care yok. Aldığınız firmaya degil de dosemecilik yapan sehrinizdeki esnaflara sorun belki daha uygun olur

Aynını ben de düşündüm.

Balkon kitliymis balkona çıkamamis adam.
Yapacak bir şey yok kaza bu olabilir
Kaza bu elbet olabilir lakin evde sigara içilmesine izin verilmiyorsa ve balkonda yoksa camda içebilinir. Evimizde balkon yok babam camı açar camdan birine baktığımızdaki gibi içer eve üfürmez yani o dumanı. İçeri girmiyor mu koku evet yine giriyor ama asla evde içilen gibi kokmuyor.

Kayınpederin siz işteyken sizin evde ne işi var? Şehir dışından gelip sizde mi kalıyor?
Ya kızma ama yazık sana, çalışıyorsun eşinin ailesine bakıyorsun, sana saygıları yok sen astım hastası olduğun halde evinde sigara içiyorlar. Altınlarını da almışlar. Biran önce kurtul şu asalaklardan. Bu devirde de bu moda olmuş, gelini sömürmek. Kp kaç yaşında nasıl emekli olamamış şimdiye kadar? Niye çalışmıyor? Ölünceye kadar siz mi bakacaksınız? Yahu bu soruları eşine sormuyor musun? Ben de yaptım salaklık zamanında, o yüzden bu sinirim. Lütfen kendini kullandırma. Yarın bir gün hiçbir şey yapmamış olursun. Benim eşim de evlendiğimizde benden alıp ailesinin kirasını ödüyordu. Şimdi kimse bilmiyor. Yapma. Restini çek. Maaşını al, kendine harçlık ayır kalanını hesapta altın hesabı açtır altın al, vadeliye yatır, yada git AVM’de marka kıyafetlere harca. Eşin iki evi geçindirebiliyorsa geçindirsin.

O zaman artik parayi onlardan kesne zamani. Cunku bir sure sonra goreviniz olacak gibi. Onlari beslemek zorundaymissiniz gibi gorebilirler. Belki de onlsr esinizin onlara baktigini saniyordur. Ne kotu ya. Binbir hayalle evleniriz. Sonsuza kadar mutlu olacagiz samiriz. Ya koca kotu ciksr, ya gorumce derdi olur ya da kv, kp. Veya da gecim sıkıntısı. Sizinkisinde madem gecimi saglayan sizsiniz neden susuyorsunuz? Adamlar hem paranizi yiyor, hem de siz susarak kendinizi enayi yerine koyduruyorsunuz. Bence araya mesafeyi koyun artik. Parayi da kesin. Ogullarini da evlendirdilerse paralari var demek ki. Hamam suyuyla dost agirlamasinlar. Paralarinin olmamasi da sizin derdiniz degil. Koskica adamlar bakarlar baslarinin caresine. Size guvenmesinler. Sizin de yuvaniz oldu artik. Azicik diliniz ciksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…