- 18 Temmuz 2016
- 4.759
- 13.233
- 208
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum, tüm düşündüklerimi söylemişsiniz. Aynen katılıyorum.
Aynen öyle, eşimde annesi için evlenmeden önce yardım ederiz falan derdi, ihtiyacı varsa tabiki diye düşünürdüm ama hiç hesabını kitabını bilmeyen biri. Bunu eşime deyince kötü oluyorum.Kendimize ancak yetiyoruz borçlar falan,istesek de yardım edemeyiz ama biliyorum ki verse eşim hayır demez. Etrafta çok örnek gördüğüm için temkinliyim , ihtiyaç sahibi olana yardım etmek başka bir şey insanı aptal yerine koyup sömürmek ayrı bir şey.aynen bende sizinkini okudum, ayni seyleri düsünüp endiseleniyoruz. cok haklisiniz, konu sahibi tecrübesiz henüz olacaklari ön göremiyor. ama malesef ileriki zamanlarda dediklerimiz olacak ki yanilmayi cok isterdim.
ben yeni evlendigimde kv bana ayligin ne kadar diye sormustu, babam bile sormadi bana bu soruyu dedim, bize yetecek kadar diyip kestim.
dugun takılarım sızde olduguna gore para sızde yoksa ben yaptırırdım yenı koltuk tamırı yapılıyormus bende işte olucam bır zahmet yaptırırsanız sevınırım ustanın basında duracak da bırı lazım sonucta deyın kayınpedereYenisini asla alamazlar düğün takılarımı bile zorla alan insanlar
Ben ev bi yeri yakmasalar bile evin içinde sigara içilmesini doğru bulmuyorum. Direkt söylerdim bir daha evin içinde sigara içmeyin diyeHanımlar merhaba gerçekten bir derdim var galiba 2.5 aylık evliyim kayinpederim ben yokken evde sigara içmiş ve koltuğumu yakmış ne durumda bilmiyorum çalışıyorum eve gidip bakamıyorum telefonumu açmıyorlar ama kuduruyorum daha taksitini bitirmedim çünkü. Eve gittimde eşim ve ailesine tepkimi nasi belli edebilirim
Oğlunun evi ya
aynen bende sizinkini okudum, ayni seyleri düsünüp endiseleniyoruz. cok haklisiniz, konu sahibi tecrübesiz henüz olacaklari ön göremiyor. ama malesef ileriki zamanlarda dediklerimiz olacak ki yanilmayi cok isterdim.
ben yeni evlendigimde kv bana ayligin ne kadar diye sormustu, babam bile sormadi bana bu soruyu dedim, bize yetecek kadar diyip kestim.
Fındık büyüklüğünde bir yanik malesef ama daha kötüsü eve giremiyorum çünkü tüm ev sigara kokusuKoltuk ne durumda ben onu merak ettim aslında bakabildiniz mi
Malesef bazı şeyler bizim.disimizda gelişiyor ilerde bizde kaynana felan olacağız mesela gelinimin buyur şeyler yüzünden kusluk yapmasına üzülürüm şahsen her ne kadar katı olursan ol büyüğümüz sonuç olarak cok.biyuk tepki vermek yakismazKırsın, çay döksün umrumda olmaz. Sigara konusunda katıyım. Salonda içen her odada içer. İğrenç kokuyor. Ben kendim içtiğim dönemde dahi dayanamıyordum.
Emin olun babam olsaydı daha sert davranırdım babama sert tepki verebiliyorum ama kp kv ole olmuyor malesefAynı şeyi babanız yaptığında nasıl bir tepki gostereceginizi bir hayal edin. Ona bir şey olmadığı için canı sağ olsun derdiniz diye düşünüyorum. Olan olmuş kalp kırmaya değmez bence...mal canın yongası elbette ki üzülürsünüz ama büyüğünüz ve de eşinizin babası azarlayacak haliniz yok...İleride daha güzelini nasip eder Allah inşallah...
Aç kapıyı camı canım sende gerçekten abartiyirsunFındık büyüklüğünde bir yanik malesef ama daha kötüsü eve giremiyorum çünkü tüm ev sigara kokusu
Aç kapıyı camı canım sende gerçekten abartiyirsun
Daha kullanamadım evimize bi arkadaşımız bile gelmedi şuan ev leş gibi sigara kokuyorKuzum sen eşyalarını kullanmaya kıyamıyosundur daha bu ne düşüncesizlik böyle.
Hem ev sahibi eşyasını yeni almış kendi bile yeni kullanıyor ne kadar ayıp ya.
Sizin başınıza böle bir olay gelmez ıns ama gelirse abartmazsiniz sizAç kapıyı camı canım sende gerçekten abartiyirsun
Evim 1 kat normalde dışarda içiyordu. Yatak odasındaki balkonu da kullandirmiyoduk biz evde yokuz diye tumodalarimda icmesi hiç hoş degilEvde sigara icilmesinden nefret ederim. Ancak balkon kapisini kitleyip gitmissiniz. Adamin bütün alanini kapatmissiniz. Yapacak bir sey yok. Bi dahakine balkonda ic deyin. Kapiyi da acik birakin
Biliyorum hanım efendi meraklanmayin zamanında kendiside içmiş sigara hem bu kadar katiysa esi müdahele edip icirmeseydi koskoca adama kalkıp bağırıp cagiramassin bu konudaKonu sahibi astımmışastım nasıl bir şey bilir misiniz? Bilmiyorsanız eğer çok şanslısınız. Bilmeyin.
Benim ictigimi nerden çıkarıdiniz ya da kp e bagirip çağırdığını?sırf yorum yapmak için konuşmayın lutfenBiliyorum hanım efendi meraklanmayin zamanında kendiside içmiş sigara hem bu kadar katiysa esi müdahele edip icirmeseydi koskoca adama kalkıp bağırıp cagiramassin bu konuda
Daha kötüsünü tecrübe ettigim icin kalp kirmayin diyorum küçük bir yanik en azından bizim koltuğumuz komple kırılmıştıSizin başınıza böle bir olay gelmez ıns ama gelirse abartmazsiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?