Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum, tüm düşündüklerimi söylemişsiniz. Aynen katılıyorum.

aynen bende sizinkini okudum, ayni seyleri düsünüp endiseleniyoruz. cok haklisiniz, konu sahibi tecrübesiz henüz olacaklari ön göremiyor. ama malesef ileriki zamanlarda dediklerimiz olacak ki yanilmayi cok isterdim.

ben yeni evlendigimde kv bana ayligin ne kadar diye sormustu, babam bile sormadi bana bu soruyu dedim, bize yetecek kadar diyip kestim.

Aynen öyle, eşimde annesi için evlenmeden önce yardım ederiz falan derdi, ihtiyacı varsa tabiki diye düşünürdüm ama hiç hesabını kitabını bilmeyen biri. Bunu eşime deyince kötü oluyorum.Kendimize ancak yetiyoruz borçlar falan,istesek de yardım edemeyiz ama biliyorum ki verse eşim hayır demez. Etrafta çok örnek gördüğüm için temkinliyim , ihtiyaç sahibi olana yardım etmek başka bir şey insanı aptal yerine koyup sömürmek ayrı bir şey.

Yenisini asla alamazlar düğün takılarımı bile zorla alan insanlar
dugun takılarım sızde olduguna gore para sızde yoksa ben yaptırırdım yenı koltuk tamırı yapılıyormus bende işte olucam bır zahmet yaptırırsanız sevınırım ustanın basında duracak da bırı lazım sonucta deyın kayınpedere
yaptırsın

evımde sıgara ıcılmesıne asla musade etmem ıcen de gerekırse koltuk takımımı yenılesın ya da ıcmesın bır zahmet hem evımı zehırlıyor hem koltugumu yakıyor oh ne ala

Ben ev bi yeri yakmasalar bile evin içinde sigara içilmesini doğru bulmuyorum. Direkt söylerdim bir daha evin içinde sigara içmeyin diye

Evde sigara icilmesinden nefret ederim. Ancak balkon kapisini kitleyip gitmissiniz. Adamin bütün alanini kapatmissiniz. Yapacak bir sey yok. Bi dahakine balkonda ic deyin. Kapiyi da acik birakin

Bravo... bana da oturduğunuz ev kaç lira? demişti. Ben de ben ilgilenmiyorum, bizim ailede böyle şeyler konuşulmaz, ayıptır demiştim. çakmıştım lafı suratının ortasına

Aynı şeyi babanız yaptığında nasıl bir tepki gostereceginizi bir hayal edin. Ona bir şey olmadığı için canı sağ olsun derdiniz diye düşünüyorum. Olan olmuş kalp kırmaya değmez bence...mal canın yongası elbette ki üzülürsünüz ama büyüğünüz ve de eşinizin babası azarlayacak haliniz yok...İleride daha güzelini nasip eder Allah inşallah...

Kırsın, çay döksün umrumda olmaz. Sigara konusunda katıyım. Salonda içen her odada içer. İğrenç kokuyor. Ben kendim içtiğim dönemde dahi dayanamıyordum.
Malesef bazı şeyler bizim.disimizda gelişiyor ilerde bizde kaynana felan olacağız mesela gelinimin buyur şeyler yüzünden kusluk yapmasına üzülürüm şahsen her ne kadar katı olursan ol büyüğümüz sonuç olarak cok.biyuk tepki vermek yakismaz

Emin olun babam olsaydı daha sert davranırdım babama sert tepki verebiliyorum ama kp kv ole olmuyor malesef

Kuzum sen eşyalarını kullanmaya kıyamıyosundur daha bu ne düşüncesizlik böyle.
Hem ev sahibi eşyasını yeni almış kendi bile yeni kullanıyor ne kadar ayıp ya.
Daha kullanamadım evimize bi arkadaşımız bile gelmedi şuan ev leş gibi sigara kokuyor

Evde sigara icilmesinden nefret ederim. Ancak balkon kapisini kitleyip gitmissiniz. Adamin bütün alanini kapatmissiniz. Yapacak bir sey yok. Bi dahakine balkonda ic deyin. Kapiyi da acik birakin
Evim 1 kat normalde dışarda içiyordu. Yatak odasındaki balkonu da kullandirmiyoduk biz evde yokuz diye tumodalarimda icmesi hiç hoş degil

Konu sahibi astımmış astım nasıl bir şey bilir misiniz? Bilmiyorsanız eğer çok şanslısınız. Bilmeyin.
Biliyorum hanım efendi meraklanmayin zamanında kendiside içmiş sigara hem bu kadar katiysa esi müdahele edip icirmeseydi koskoca adama kalkıp bağırıp cagiramassin bu konuda

Biliyorum hanım efendi meraklanmayin zamanında kendiside içmiş sigara hem bu kadar katiysa esi müdahele edip icirmeseydi koskoca adama kalkıp bağırıp cagiramassin bu konuda
Benim ictigimi nerden çıkarıdiniz ya da kp e bagirip çağırdığını?sırf yorum yapmak için konuşmayın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…