- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Kadın sizi karnında taşıyıp doğurdu siz özel alanım diye oda kilitliyorsunuz. PessssAnnem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum
Üzgünüm ama katılıyorum.malesef öyle olacak..kocam cok iyi diyorda bende birilerinin hatta yedi kat yabancinin ailesine tüm parami versem bana o yedi kat yabancida iyi olur. durum bu.
cocuk olunca o kv kp oraya yerlesecek kocasida isine geliyorsa diyecek ne yaptin ki mecbursun diyecek.
bir kere bile farkli oldugunu görmedim duymadim.
Üzgünüm ama katılıyorum.
Ondan sonra da eşim çok değişti deniyor. Aslında kadın alttan alıp hep verici olduğu için adam iyi oluyor.
Balkonum yatak odamda oraya girmesin die kapıyı kilitleyip gitmistim
Ne zarif bir ifade şeklibaba gercekden koltuk hic önemli degil canin sagolsun, ama benimde canim sag olsun ben astim hastasiyim ve evde icilen sigara benim canima cok zararli. ben evde olmasamda eve sinen kokusu zehiri benim icin cok tehklikeli de.
bu sekide dersen bi koltuk icin kalp kirdi olmazsin, sonucta hastalik bu.
ha olan olaya sinirden kudururdum bende ama iste denmiyo ki diyesin.
dilim zarif de icimden gecenler bambaskaNe zarif bir ifade şekli
Konu sahibi kaç kere yazmış eşyalarımı karıştırıyor diye. Ben de aynı şeyi bir Akrabada yaşadım. Kendi annem bile çamaşırlarımı görsün istemem. Niye kv girsin de kurcalasın ki? Kurcalıyorsa da kitlerim kapıyı. Siz rahatsız olmaz mısınız en özel yer olan yatak odanızın karıştırılmasındannasıl şımarıkça hisler bunlar.kapı kilitlemeler falan. eşinin ailesiyle de evlenmelisin, tekrar ediyorum sevmek şart değil, saygılı olmalısın. sevmesen bile onlar eşinin ailesi yahu, biraz olsun saygın olsun. 5 yıllık evliyim ve 3 yıl önce 4 ay arayla önce kayın pederimi ardından babamı kaybettim. keşke şuan ikisi de olsaydı da, değil koltuğu evi yaksalardı. yeni evliysen sana naçizane tavsiye şudur ki; evlilik bu tarz şeylerle sevdiğine surat yapman için ya da kendini basit şeylerle doldurup yuvanın huzurunu kaçırmak için kurulmuş bir müessese değil. hayattan keyif al olur mu? zamanla ne setler, ne fikir ayrılıkları çıkar karşınıza, o günlere gücün,cesaretin ve ayağın sendelediğinde koşacağın eşin dostun ailen olsun..
Ne kadar enteresan. Siz gittiginiz evlerde insanlarin yatağını mı kurcaliyorsunuz? Kişi kendinden bilirmiş. Asla aklima gelmez yatak odamı kilitlemekAnnem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum
Koltuk için değil ama sigara için kıyamet koparırım. Evimde sigara içilmiyor mutfak ve balkona izin veriyorum. Buna rağmen salonda sigara içenler saygısız ve terbiyesizdir. Çok sinirlendim. Sanki benim evimde içtiler. :)Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis
bile bile hasta birinin evinin icinde sigara icilmesi insanlik hali? hmm ok.Valla arkadaşım gazlayan çok nasıl insanlar inanamıyorum falan gaza gelmeyin insanlık hali napcan canınız sagolsun
Kırsın, çay döksün umrumda olmaz. Sigara konusunda katıyım. Salonda içen her odada içer. İğrenç kokuyor. Ben kendim içtiğim dönemde dahi dayanamıyordum.Bence çok dertlenmeyin allah başka zeval vermesin kayınpederi sonuçta bilerek yakacak değil ya aldığınız yer muhtemelen kumaş yeniler tatlı dille uyarın sigara icmemesi icin vala ben 1 haftalık evliyken eşimin dayısının oğlu koltugun başını kırdı ama çok sorun etmedim uyardım güzelce esyadir değişir yani kalp kırmaya gerek yok
Bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum, tüm düşündüklerimi söylemişsiniz. Aynen katılıyorum.bile bile hasta birinin evinin icinde sigara icilmesi insanlik hali? hmm ok.
konu sahibi astimim var diyor, yillar evvel bogmaca olmustum aylar sonra bile acim havada sigara kokusu dumani gelince nefesim kesiliyordu resmen morariyordum...... konu sahibini hayal bile etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?