Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Üzgünüm ama katılıyorum.
Ondan sonra da eşim çok değişti deniyor. Aslında kadın alttan alıp hep verici olduğu için adam iyi oluyor.

Üzgünüm ama katılıyorum.
Ondan sonra da eşim çok değişti deniyor. Aslında kadın alttan alıp hep verici olduğu için adam iyi oluyor.

cok dogru kadin susuyor, adam ne diye cirlasin. desin bakalim konu sahibi bitti artik vermiyorum para baksin sonra o adam nasil bambaska biri oluyor.

Balkonum yatak odamda oraya girmesin die kapıyı kilitleyip gitmistim

Disari cikabilirdi en kotusu bi camda pencerede icebilirdi yani ne biliyim.baskasinin evinde sigara icilcek en son yer evin salonu. Yakmasindan cok bu zaten densizlik ama tepkinizi esinize hissettirmeyin cok fazla derim olan olmus artik..

Ne zarif bir ifade şekli

Koltuk vs umrumda olmaz lakin sigarasini balkonda icsin balkon yoksa pencereden sarkıp icsin o da yoksa disari ciksin icsin amaaaa evde icmesin! Benim oksijenimi kimsenin kirletmeye hakki yok arkadas! Siz bu konuda kuralli olun evimde sigara icmeyin deyin net olun.

Evinizde sigara içilmesini istemediğiniz halde içip koltuğu yaktılarsa o kanepeyi ağzına sokardım ben olsam. Bir de astımınız varmış. Hani evde içseniz siz yanlışlıkla olsa olur böyle şeyler diyecektim de. Daha onun taksidi bitmedi ayrıca benim astımım var evimde niye sigara içiyorsunuz deyin

Konu sahibi kaç kere yazmış eşyalarımı karıştırıyor diye. Ben de aynı şeyi bir Akrabada yaşadım. Kendi annem bile çamaşırlarımı görsün istemem. Niye kv girsin de kurcalasın ki? Kurcalıyorsa da kitlerim kapıyı. Siz rahatsız olmaz mısınız en özel yer olan yatak odanızın karıştırılmasından

Zıkkım içsin. Hiç utanmamış başkasının evinde sigara içmeye üstelik içilmesine müsade etmediğinizi bile bile. Nefret ediyorum sigara içen insanların bencilliğinden, sorumsuzluğundan. Eve eşyaya kokusunun sindiğini bilmiyormuş gibi salağa yatmalarından, sigara içmeyen insanların ağzından burnundan o pis dumanlarını zorla sokmalarından. Hiç tahammülüm ve tavizim yok yahu çok kızardım sanırım. Benim kayınpederim de içiyor, evin içinde içmez ama dışarda beraber otururken fosur fosur sürekli yemin ederim ciğerlerim eskidi tanıştığımızdan beri.

Annem gelince de kilitliyorum orası benim özel alanım çünkü dolabını karistirmak yada yatağını esyalarimi kurcalamalarindan kimsenin hoşlanmıyorum
Ne kadar enteresan. Siz gittiginiz evlerde insanlarin yatağını mı kurcaliyorsunuz? Kişi kendinden bilirmiş. Asla aklima gelmez yatak odamı kilitlemek

Bence çok dertlenmeyin allah başka zeval vermesin kayınpederi sonuçta bilerek yakacak değil ya aldığınız yer muhtemelen kumaş yeniler tatlı dille uyarın sigara icmemesi icin vala ben 1 haftalık evliyken eşimin dayısının oğlu koltugun başını kırdı ama çok sorun etmedim uyardım güzelce esyadir değişir yani kalp kırmaya gerek yok

Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis
Koltuk için değil ama sigara için kıyamet koparırım. Evimde sigara içilmiyor mutfak ve balkona izin veriyorum. Buna rağmen salonda sigara içenler saygısız ve terbiyesizdir. Çok sinirlendim. Sanki benim evimde içtiler. :)

Valla arkadaşım gazlayan çok nasıl insanlar inanamıyorum falan gaza gelmeyin insanlık hali napcan canınız sagolsun
bile bile hasta birinin evinin icinde sigara icilmesi insanlik hali? hmm ok.

konu sahibi astimim var diyor, yillar evvel bogmaca olmustum aylar sonra bile acim havada sigara kokusu dumani gelince nefesim kesiliyordu resmen morariyordum...... konu sahibini hayal bile etmek istemiyorum

Kırsın, çay döksün umrumda olmaz. Sigara konusunda katıyım. Salonda içen her odada içer. İğrenç kokuyor. Ben kendim içtiğim dönemde dahi dayanamıyordum.

Konudaki yorumları okuyunca en basit sorunun kayınpederinin koltuğu yakması olduğunu düşündüm.

Sen koltuğu falan boşver, inan daha büyük sorunların var aslında. Birincisi koltuk falan tamir olur, şimdi çok borcunuz varken pahalı gelir belki ama ilerde yaptırırsın. O kayınpederin siz yokken evde sigara içecek rahatlığı bulması, siz gelmeden diğer oğluna gitmesi çok terbiyesizce. Hani hep geline sen küçüksün sen şöylesin sen böylesin diyorlar ya işte güya yaşı kemale ermiş kp de saygısızlık örneği sergileyebiliyor. Sigaradan nefret ederim evde asla içirmem, balkonda içer içecek olan da. Karda kışta bile montu giydirip balkonda içiririm, sigara içmeyen insan ev havalandırılsa bile o kokuyu alıyor. Bunu sigara içmeyenler anlamıyor, odayı havalandırınca koku gitti sanıyorlar, maalesef koku odaya siniyor.

Gelelim ikinci probleme , asıl sorun bu bence. Evlenmeden önce ailesine bakacağını söyledi mi size? Siz hasta halinizle çalışıp onun ailesine bakmak zorunda değilsiniz, ailenize neden söylemiyorsunuz eşinizin ailesine yardım ettiğinizi? Bak çok gençsin anladığım kadarıyla (gerçi bu işlerin yaşla değil tecrübeyle etraftan görüp geçirmeyle alakası var biraz da) bu durum böyle devam ederse ilerde bebeğin olup çalışmayınca ailesi sizle yaşamaya başlar , şimdiden sesini çıkarıp ben ailene bakmak için çalışmıyorum demen lazım. Sen ailesine yardım etmek istemeyince eşin kabul etmeyecek büyük ihtimalle ben veriyorum para sen vermiyorsun diyecek, o zaman da tamam madem sen veriyorsun iki eve bakacak maddi gücün var benim param bana kalsın artık de. Eve katmıyorum paramı de, bakalım ne yapacak. Kabul etmez senin üzerine gelirse de o zaman ailene söyle mutlaka, baştan ailene söyleyip ortalığı karıştırma. Belki esinle aranda çözebilirsin bunu, aileler karışınca evlilikler daha da sorunlu hale gelebiliyor çünkü.

Ama baktın eşin kabul etmiyor senin para vermemeni, o zaman ailene söyle . Baban eşinle konuşur, böyle konuları okuyunca sinir tepeme çıkıyor. Annen baban senin saçının teline kıyamaz, kendileri bile eminim senin paranı yememiştir. Şimdi evlenince eşini geçtim( eşle ayrı gayrı olmaz ikinizin parası ortaktır) onun ailesi için kızları çalışıyor onlar da evde bir taraflarını büyütsünler. Kendini ezdirtme, lütfen ailene bir danış konuş bunu. Ailen direk müdahale etmez sana fikir verir, işe yaramazsa o zaman konuşurlar. Eşin de belki akıllanır o zaman. Şuan yeni evlisin, bu konuyu halletmezsen ömür boyu onlara bakacaksın ve ilerde birlikte yaşamam dediğinde sana değişti bizim gelin , fesat gelin diye damgayı vuracaklar. Çocuğun olduğu için şimdiki kadar da boşanıyorum o zaman diye rest çekemeyeceksin. Kendini sömürmelerine izin verme, buna alışmasınlar.

Bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum, tüm düşündüklerimi söylemişsiniz. Aynen katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…