- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Allah kabul etsin..siz haklısınız.. ama niye herkese söylüyorsunuz.. kurbanı eşinizle kesin, dağıtın ondan sonra söyleyin... kurban kestik diye.. ne gerek var bu kadar insana..
bidaha hep mutlu olaylar yasayin. ilk kv ile tartisdigimizda ise girmistim orada tecrube oldu. ikinci kizim dogdu oh mis gibi kesildi ucuncu de oglum dogdu Sukur ayni sekilde kizilay vesileoldu. https://kizilayankara.org.tr/bagis/adak-bagisi-koyun/Ya bilsem böyle olacağını bu şekilde yapardım bende hiç değilse fakire fukaraya giderdi kayinbabanin midesine degil
bidaha hep mutlu olaylar yasayin. ilk kv ile tartisdigimizda ise girmistim orada tecrube oldu. ikinci kizim dogdu oh mis gibi kesildi ucuncu de oglum dogdu Sukur ayni sekilde kizilay vesileoldu. https://kizilayankara.org.tr/bagis/adak-bagisi-koyun/
690 tlymis bir de aklinizda bulunsun.
Allah niyetinizi kabul etsin. uzulmeyin siz. o etler kismetini bekliyordur.
Esiniz gidip ver etleri biz sana vermekten vazgectik diyecek alacak pay edip dagitacaksiniz bu kadar basit.
Evlenmis koca adam, babasina ver o benim adagim diyemiyor mu? Ne yapacak adam zorla ustune konacak degil ya.
Dün görsen üstüne konmak ne ki resmen koyduğu tepsinin önüne geçti almayalım diye biz gidene kadar mutfaktan çıkmadı gider alırız diye ahh ahh nasıl insanların içine düştüm
Valla oylesine ayni sekilde davranacaksin, cekil onumden diyip alip tepsiyi cikacaksin.
Mangali bahane etmesin, iptal edin mangal olayini da.
Inanin icime dert oldu cocugun altinlarini bozdurup adama yesin diye koca koyun kesmeniz...
Ne ayip ya yaptigi. Bizimde oglum icin adak kesildi. Kayinvaidem vardi adak etini kimse bizden yiyemez dedi eve hic sokturmadi bile. Esim eve bile sokmadan tum herseyi dagitti komsulara. Ogunun olayindan bile nemalanan insanlara aciyorumGidip alicak şimdi tekrar dagiticaz
Hiç sorma evladımin nasibini gidip onun mangalina verdim resmen ama bugun halledicez inşaallah bizede ders oldu
Ne ayip ya yaptigi. Bizimde oglum icin adak kesildi. Kayinvaidem vardi adak etini kimse bizden yiyemez dedi eve hic sokturmadi bile. Esim eve bile sokmadan tum herseyi dagitti komsulara. Ogunun olayindan bile nemalanan insanlara aciyorum
Yani gidin kavga kiyamet de olsa alin o etleri, beyefendi kendi etini kendi temin etsin. Yuzsuz.
Kesinlikle dağıtın,o utanmadıysa siz hiç utanmayın,alın dolabından dağıtın.Eti bir çok insan sever,ama babasının sevincinden tüyünü bile gözü görmemesi lazım,adak yenir mi ya,hiç mi bir şey öğrenmemişÇok değişik insanlar kavga çıkartır o derece o yüzden esimde tatsızlık olmasın ama ben ağzıma sürmem günahı vebali senin boynuna dedi ama yok bu böyle olmaz gidip alıp dagiticaz kalan etleri
Ne bilsinler,sevincimizi paylaşalım demişlerdirSiz kestiniz niye milleti karıştırtıyorsunuz ki
Verin bir çarşaf,mendil yapsın,siz dağıtmanıza bakınŞimdi gitti eşim bakalım neler olucak gelince anlatır eminim klasik triplere girip ağlayacak azda olsa taniyorsam
Kesinlikle dağıtın,o utanmadıysa siz hiç utanmayın,alın dolabından dağıtın.Eti bir çok insan sever,ama babasının sevincinden tüyünü bile gözü görmemesi lazım,adak yenir mi ya,hiç mi bir şey öğrenmemiş
adak etini eve getirip mangal yapmakta iyi kafaymış. böylesi milleti de pek güzel eleştirir ayıp diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?