Kayınpederin et meraki

Allah kabul etsin..siz haklısınız.. ama niye herkese söylüyorsunuz.. kurbanı eşinizle kesin, dağıtın ondan sonra söyleyin... kurban kestik diye.. ne gerek var bu kadar insana..

Ailem eşim çıkana kadar yanımda kaldı o gün gittiler adak kesecegimi biliyorlardi ama hiç bi şekilde et istemediler kayinbabamda benim bildiğim mezbaa var dedi bindi geldi yani aslında böyle bişey olma imkanı yoktu kayinbaba sağolsun yine kendini gosterdi

Ya bilsem böyle olacağını bu şekilde yapardım bende hiç değilse fakire fukaraya giderdi kayinbabanin midesine degil
bidaha hep mutlu olaylar yasayin. ilk kv ile tartisdigimizda ise girmistim orada tecrube oldu. ikinci kizim dogdu oh mis gibi kesildi ucuncu de oglum dogdu Sukur ayni sekilde kizilay vesileoldu. https://kizilayankara.org.tr/bagis/adak-bagisi-koyun/
690 tlymis bir de aklinizda bulunsun.
Allah niyetinizi kabul etsin. uzulmeyin siz. o etler kismetini bekliyordur.

Esiniz gidip ver etleri biz sana vermekten vazgectik diyecek alacak pay edip dagitacaksiniz bu kadar basit.
Evlenmis koca adam, babasina ver o benim adagim diyemiyor mu? Ne yapacak adam zorla ustune konacak degil ya.

Dün görsen üstüne konmak ne ki resmen koyduğu tepsinin önüne geçti almayalım diye biz gidene kadar mutfaktan çıkmadı gider alırız diye ahh ahh nasıl insanların içine düştüm

Dün görsen üstüne konmak ne ki resmen koyduğu tepsinin önüne geçti almayalım diye biz gidene kadar mutfaktan çıkmadı gider alırız diye ahh ahh nasıl insanların içine düştüm

Valla oylesine ayni sekilde davranacaksin, cekil onumden diyip alip tepsiyi cikacaksin.
Mangali bahane etmesin, iptal edin mangal olayini da.
Inanin icime dert oldu cocugun altinlarini bozdurup adama yesin diye koca koyun kesmeniz...

Valla oylesine ayni sekilde davranacaksin, cekil onumden diyip alip tepsiyi cikacaksin.
Mangali bahane etmesin, iptal edin mangal olayini da.
Inanin icime dert oldu cocugun altinlarini bozdurup adama yesin diye koca koyun kesmeniz...

Hiç sorma evladımin nasibini gidip onun mangalina verdim resmen ama bugun halledicez inşaallah bizede ders oldu

Ne ayip ya yaptigi. Bizimde oglum icin adak kesildi. Kayinvaidem vardi adak etini kimse bizden yiyemez dedi eve hic sokturmadi bile. Esim eve bile sokmadan tum herseyi dagitti komsulara. Ogunun olayindan bile nemalanan insanlara aciyorum

Gerek ki onun bu hareketi yapması lazımdı hiç elini sürmeden dağıtın demesi gerekirken yaptığı çok tiksindirici esimde çok mahçup oldu bana karşı

Çok değişik insanlar kavga çıkartır o derece o yüzden esimde tatsızlık olmasın ama ben ağzıma sürmem günahı vebali senin boynuna dedi ama yok bu böyle olmaz gidip alıp dagiticaz kalan etleri
Kesinlikle dağıtın,o utanmadıysa siz hiç utanmayın,alın dolabından dağıtın.Eti bir çok insan sever,ama babasının sevincinden tüyünü bile gözü görmemesi lazım,adak yenir mi ya,hiç mi bir şey öğrenmemiş

Ya imkanları olmasa tamam anlarım ama kocaman bi derin dondurucu dagitilmamis kurban etleriyle dolu

Çok geçmiş olsun. Kayınpederiniz büyük gorgusuzlerden. Ama kafaya takılcak bi konu değil yani en azından ben takmazdım eşiniz temiz mi temiz kurtuldunuz mu kurtuldunuz bu yeterli. Niyetlenmeniz önemli bence dağıtıp dağıtamamaniz değil bende böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…