- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Buraya konu açmadan önce keşke etleri alsaydiniz millete kemik götürmek nedir zorlami yolladilar sizi. Dagiticam deyip eve getirseydiniz etleri alinca tekrar posetleyip dagitirdiniz. Ne kadar ayip fakire kemik goturmek.
Hanımlar eşim tutuklanip şükür temize çıktığı için Adak adamistim eşim çıkar çıkmaz Adak kesecektim çok şükür kestim çok bişeye gücüm yetmesede 750 liralık bi koyun kestik Allah kabul etsin ama eder mi bilemiyorum töbe ya rabbim eşimin çıktığı gün ailemin hepsi kardeşlerim annem falan bizde ydi kayın Peder gaza gelip hafta sonu gelin mangal yakalım dedi bizimkiler de kabul etti buraya kadar herşey iyi dün gittik adagimizi kestik kayinbabada geldi bizle kestirdik parçalattik dagiticaktik eve bi geldik kayinbaba ben pay ederim dedi bide ne göreyim 3 tane bacak ve kaburgalarin yarısını kayinpederim bi tepsiye koymuş bunu hafta sonu mangal yapıcam 3 aile gelicek buraya ben onları nasıl doyurucam dedi ben şok dedim baba bu benim adagim dağıtılması lazım neyse bide ne göreyim poşetlere hep yağ koymuş birine sadece kuyruk koymuş komple yağ digerine hayvanın ayaklarını koymuş 4 tane poşet yapmış bunlarda toplasan 1 kilo etmez ve hepsi yağ kemik zaten koyun bu ne eti olur ki koy hepsini dagiticam dedim bide benimle tartıştı ben bunları mangal yapıcam diye bana dagittirmadi esimde sesini cikaramadi neyse 4 poşeti utanma sıkıla verdim millete ama vermesem daha iyidi internetten baktı eşim şimdi adaylık kurbanın etini bizim ve ailelerimizin yememesi gerek yazıyor eşim şimdi hem sabah namazına gitti hemde Camii hocasına danisip gidip etleri alıp dagiticak kayinbabamin bu yaptığı çok sinirimi bozdu sizce de çok ayıp değil mi bu gerek ki onun demesi lazım oğlum kurtuldu sadakamiz olsun dağıtalim diye çok sinirim bozuk sizler olsanız ne yapardiniz bu durumda ayrıca akşam bi gittik ki bi kısmını pisirtip yemiş
valla bu konuda dini açıdan bilgim yok ama zaten caminin hocasına da sormuşsunuz, keşke kayınpederi de götürseydiniz hocaya, baba bak doğrusu bu diye, mangalda da tavuk yapardınız
bence ayıp etmiş kayınpeder, hevesin kursağında kalmış
zaten yemeğe davet eden biri yemeği kendi ayarlar davet ettiğine göre, ortaklaşa yencek bi yemek değilsen davet ettiğinden almaz yani malzemeyi
Zıkkımın kökünü yiyesice. . Gözü aç olan insandan her daim korkarım ..
Ben bunları dagiticam, çok istiyorsan kesersin bor hayvan ,gönlünce yaparsın mangalını, diyemedin mi :|
Ya kendi attı ortaya mangal olayini bizimkiler hoc gelelim mangal yap demedi yemedikleri şey değil gelin Semavi yakalım deseydi madem bu kadar perişan edene kadar bizi
adağı görünce hemen mangalda hayal etti herhalde hayvanı :) yok canım sen haklısın zaten, yemeğe davet edeceksen yemek malzemesini kendin alırsın, ya da davet etmezsin
Hayatım imkanları olmasa ne yazar,alsın 2 kilo tavuk,yesin,adaktan tadamaz bile...Ya imkanları olmasa tamam anlarım ama kocaman bi derin dondurucu dagitilmamis kurban etleriyle dolu
Boşver olan olmuş ..başımın gözümün sadakası olsun ,de ,çik işin içinden ..Çok şey denirde eşim zaten çok etkilenmiş yaşadığı olaydan ortamı germekte istemedim çok yine tartıştım ama o daha baskın cikti
Allah akıl fikir versin belli ki kayınpederin adağın ne olduğunu bilmiyorHanımlar eşim tutuklanip şükür temize çıktığı için Adak adamistim eşim çıkar çıkmaz Adak kesecektim çok şükür kestim çok bişeye gücüm yetmesede 750 liralık bi koyun kestik Allah kabul etsin ama eder mi bilemiyorum töbe ya rabbim eşimin çıktığı gün ailemin hepsi kardeşlerim annem falan bizde ydi kayın Peder gaza gelip hafta sonu gelin mangal yakalım dedi bizimkiler de kabul etti buraya kadar herşey iyi dün gittik adagimizi kestik kayinbabada geldi bizle kestirdik parçalattik dagiticaktik eve bi geldik kayinbaba ben pay ederim dedi bide ne göreyim 3 tane bacak ve kaburgalarin yarısını kayinpederim bi tepsiye koymuş bunu hafta sonu mangal yapıcam 3 aile gelicek buraya ben onları nasıl doyurucam dedi ben şok dedim baba bu benim adagim dağıtılması lazım neyse bide ne göreyim poşetlere hep yağ koymuş birine sadece kuyruk koymuş komple yağ digerine hayvanın ayaklarını koymuş 4 tane poşet yapmış bunlarda toplasan 1 kilo etmez ve hepsi yağ kemik zaten koyun bu ne eti olur ki koy hepsini dagiticam dedim bide benimle tartıştı ben bunları mangal yapıcam diye bana dagittirmadi esimde sesini cikaramadi neyse 4 poşeti utanma sıkıla verdim millete ama vermesem daha iyidi internetten baktı eşim şimdi adaylık kurbanın etini bizim ve ailelerimizin yememesi gerek yazıyor eşim şimdi hem sabah namazına gitti hemde Camii hocasına danisip gidip etleri alıp dagiticak kayinbabamin bu yaptığı çok sinirimi bozdu sizce de çok ayıp değil mi bu gerek ki onun demesi lazım oğlum kurtuldu sadakamiz olsun dağıtalim diye çok sinirim bozuk sizler olsanız ne yapardiniz bu durumda ayrıca akşam bi gittik ki bi kısmını pisirtip yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?