Kayınpederin et meraki

Buraya konu açmadan önce keşke etleri alsaydiniz millete kemik götürmek nedir zorlami yolladilar sizi. Dagiticam deyip eve getirseydiniz etleri alinca tekrar posetleyip dagitirdiniz. Ne kadar ayip fakire kemik goturmek.

Adak adaylıktan çıktı perişan oldu bi ora bi ora derken sıcağı sicagina dagitilmasi en makbuluydu bu insanların neyi düzgün ki buda düzgün olsun hakkımı hiç helal etmiyorum beynimi yedirdiler bana kaç senedir

valla bu konuda dini açıdan bilgim yok ama zaten caminin hocasına da sormuşsunuz, keşke kayınpederi de götürseydiniz hocaya, baba bak doğrusu bu diye, mangalda da tavuk yapardınız
bence ayıp etmiş kayınpeder, hevesin kursağında kalmış
zaten yemeğe davet eden biri yemeği kendi ayarlar davet ettiğine göre, ortaklaşa yencek bi yemek değilse, davet ettiğinden almaz yani malzemeyi

Sizden kaçırırcasına yemiş mi bir de? Çocuk gibi. Önemli olan niyettir, üzülmeyin

Ya kendi attı ortaya mangal olayini bizimkiler hoc gelelim mangal yap demedi yemedikleri şey değil gelin Semavi yakalım deseydi madem bu kadar perişan edene kadar bizi

Öncelikle Allah kabul etsin. Kayınpederinin yaptığı gerçekten çok ayıp adak kurban eti yenmez dağıtılır. Biz de kardeşim için kesmiştik. Ben ayrı, ailem ayrı kesti. Hepsini dağıttık.

Zıkkımın kökünü yiyesice. . Gözü aç olan insandan her daim korkarım ..

Ben bunları dagiticam, çok istiyorsan kesersin bor hayvan ,gönlünce yaparsın mangalını, diyemedin mi :|

Çok şey denirde eşim zaten çok etkilenmiş yaşadığı olaydan ortamı germekte istemedim çok yine tartıştım ama o daha baskın cikti

Ya kendi attı ortaya mangal olayini bizimkiler hoc gelelim mangal yap demedi yemedikleri şey değil gelin Semavi yakalım deseydi madem bu kadar perişan edene kadar bizi

adağı görünce hemen mangalda hayal etti herhalde hayvanı :) yok canım sen haklısın zaten, yemeğe davet edeceksen yemek malzemesini kendin alırsın, ya da davet etmezsin

adağı görünce hemen mangalda hayal etti herhalde hayvanı :) yok canım sen haklısın zaten, yemeğe davet edeceksen yemek malzemesini kendin alırsın, ya da davet etmezsin

Ya en kötü dese durumum yok alın gelin yapalım onuda kabul ederlerdi

Siz altın bozdurup kesmişsiniz belkide elinizdeki tek şeydi o. Böyle bir aç gözlülük terbiyesizlik olamaz. Allah biliyor niyetinizi canınızı sıkmayın. Keşke yağ,kemik vs dağıtmasaydınız kimseye. Kimse bilmezki kayınpederinizin koca hayvanı gasp ettiğini,insanlar üzülür yani yenemeyecek durumda birşeyler dağıttıysanız.

Allah akıl fikir versin belli ki kayınpederin adağın ne olduğunu bilmiyor

Belki o da sizin gibi yememesi gerektiğini bilmiyordur. Keşke adağı keserken bunları öğrenseydiniz de hiç böyle bir şey yaşanmasaydı.

Ben de dagitilir diye biliyorum,yenmez diye.. ama soyle bisey var diyelim ki yenebiliyo da..
Ona da kayinbabaniz karar veremez ki. Siz kesmissiniz,adak sizin para sizden cikmis. Ona noluyo..isterseniz siz verirdiniz zaten. Napcaksaniz siz yaparsiniz ona ne. Cahil adam. Bi de sorsan herseyi cok iyi bliyodur en iyi muslumandir..

Öncelikle gözünüz aydın.
Ama kpnizin amma aç gözü varmış,kusura bakmayın.
Adaktan asla yiyemezsiniz hepsini dağıtmanız lazım.
Hiç mi duymamış böyle birşey.
Nasıl bir kafa aklım almıyor, kurbanın amacı zaten fakir fukaraya dağıtmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…