kayınpederle yaşam fikir

görümcem kesinlikle bakmaz helede elden ayaktan düşünce biz yaparız temizliğini nişanlımla ne olacak ki kaç yaşında adam biyerini görsem ne olacak Allah günah yazmaz bence altını temizlesem falan çok şükür şuan öyle birseyi yok. Allah rahmet eylesin sizinde dedenizi ve babannnenizi

saolun Allah razı olsun benim kayınpederim hep dua eder bana ben açığım kısa kollu falan giyerim o var diye uzun kollu tşörtlerden giyiyorum evde geçengün terledim baya bana dedi kızım kısa kollu giyiyorsan giy dedi. sigara içen birisiyim burda iç sigarayı mutfakta içme ayakta yorulursun diyor. arada nişanlımla alkol alıyoruz ayda bir falan o var diye yapmadık hiç ama isterseniz içebilirsiniz diyor (o eskiden çok içermiş yaşlılıktan bırakmış namaza başlamış) beni yanınızda isterseniz ben meze yerim sohbetinize katılırım diyor. kısıtlamıyor bizi

Teşekkür ederim siz yaparsınız yapmasına ama benim dedem mesela çok uyanır rahatsız olurdu istemezdi annemi utandığı için o açıdan dedim

tabiki zor yanları var ama şu yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu
kendi evladı bile bakmazken
maşallah size ve sizi yetiştiren anne babaya

Ben sizi öpmeye geldim

Zaten ömrünün son demlerinde adamcağız, ve anlayışlı anlaşılan, bence hiç korkmayın, elbette zor zamanlarınız olur ama lütfen bir gaflete düşmeyin. Allah karşılığını size kat kat verir. Bakın görün herşey bereketlenecek bollaşacak, zor anlatınızda Allahım beni nefsimin eline bırakma diye dua edin. Baba duası almanın güzelliğini tadın. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

O sizin babanız(siz öyle kabul ediyorsunuz) ne günahı??? Görseniz ne olacak.O utanıp sıkılabilir o zaman da

zaten oğlu var o halleder.

Anlatımınız o kadar samimi geldi ki...
Ben dedeyi çok sevdim o 1 aylık tatilde ben almak istedim. :) kalan ömründe sizinle güzel anılar biriktirmesini dilerim,güzel kalbinize teşekkür etmek için yazdım...

Canim iyi olur tabii ki de ilerisini yaşayarak öğrenirsin .. eğer bir sorun olursa asagi kat da varmış orda kalabilir ... Yaşlı insanla uğraşması sabır istiyor bazıları çocuk gibi davranıyorlar ..Allah yardımcın olsun..!!

Anlatımınız o kadar samimi geldi ki...
Ben dedeyi çok sevdim o 1 aylık tatilde ben almak istedim. :) kalan ömründe sizinle güzel anılar biriktirmesini dilerim,güzel kalbinize teşekkür etmek için yazdım...
vermem kayınpederimi o benimmmmmm :) şaka bir yana teşekkür ederim Allah razı olsun

İşte böyle adama bakılır seve seve belli ki kıymet bilen saygılı bir insan illaki zorlukları olur hem size hem ona karşılıkla anlayış ve sevgiyle üstesinden gelirsiniz

Allah sizden razı olsun ne iyi insansınız.. eşiniz de kayınpederiniz de size yardımcı olacak belli zorluk çıkarmayacak tipte oldukları.. mükafatını da görürsünüz inşallah, zaten ne kadar ömrü kalmıştır ki.. Allah görümcenize de biraz vicdan verir inşallah.

amin saolun vermem bir yere zaten kayınpederimi

O sizin babanız(siz öyle kabul ediyorsunuz) ne günahı??? Görseniz ne olacak.O utanıp sıkılabilir o zaman da

zaten oğlu var o halleder.
bırakmaz zaten nişanlım bana ama bende yardım ederim elimden geldiğince saolun

Allah razı olsun sizden. Ne kadar ince düşünüyorsunuz. Keşke benim kayınpederim de yaşasaydı çok muhterem bir insandı

Geçen kış eşimle hastanede bir dedeye yardim etmiştik. Eşime beni gösterip o öleceğine sen öl oğlum, karının ardında kalmak çok zor demişti kimbilir neler yaşıyordu.

Öz babasına birkaç gün bile katlanamayacak biri ile,
Gelini arasında ki farka bakarmısınız...

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok

Allah sizden razı olsun kp çok anlayışlı birine benziyor. Öyle biri tabi bakılır. Zaten yaşı da baya var tek başına nasıl yaşasın. Kızının yapmadığını yapıyorsunuz. Anlattığınız gibi birinin size sorunu olmaz ki herşeyi düşünüyor baksanıza. Vallahi sizi çok takdir ettim ne güzel vicdanınız var.

zaten hep diyor kızınada dedi kadın her yere sığarda erkek sığamaz dedi o zaman kaynanam yaşıyordu görümcem ağzını açmadı bende dedim biz de mi öldük dedim

Allah sizden razı olsun ne kadar güzel düşünmüşsünüz.
Sevabınız çok büyük mantıklı karar vermişsiniz fikrinize katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…