- 20 Mart 2018
- 119
- 169
- 18
- 34
- Konu Sahibi mavi2sever
-
görümcem kesinlikle bakmaz helede elden ayaktan düşünce biz yaparız temizliğini nişanlımla ne olacak ki kaç yaşında adam biyerini görsem ne olacak Allah günah yazmaz bence altını temizlesem falan çok şükür şuan öyle birseyi yok. Allah rahmet eylesin sizinde dedenizi ve babannneniziCanım allah inşallah seni iki cihanda da mükafatlandırsın diyorum ve zorluklara geçiyorum. Uzun müddet dedem ve babanneme baktık biz de zamanla zorluk başlıyor işlaki yaş ilerledikçe benim dedeciğim de aynı anlattığınız gibiydi rahmetli o kadar inve düşünceliydi. Zamanla yıkamak falan zor oluyor tek kişi hakkından gelemiyor o yüzden o görümceye er geç ihtiyaç olacaktır tuvaletini tutamayabiliyor yaş ilerledikçe temizlik yönünden yani daha yoğun bi uğraş başlıyor ama onun ettiği dua var ya işte o hepsine deyiyor
saolun Allah razı olsun benim kayınpederim hep dua eder bana ben açığım kısa kollu falan giyerim o var diye uzun kollu tşörtlerden giyiyorum evde geçengün terledim baya bana dedi kızım kısa kollu giyiyorsan giy dedi. sigara içen birisiyim burda iç sigarayı mutfakta içme ayakta yorulursun diyor. arada nişanlımla alkol alıyoruz ayda bir falan o var diye yapmadık hiç ama isterseniz içebilirsiniz diyor (o eskiden çok içermiş yaşlılıktan bırakmış namaza başlamış) beni yanınızda isterseniz ben meze yerim sohbetinize katılırım diyor. kısıtlamıyor biziAz önce Bi konu okudum. Eşimin ailesi köylü diye 2 dakika yanımda yürütmeye utanıyorum demiş eşim mükemmel bi eş mükemmel bi baba ama ailesi köylü diye bunu kendine dert edinmiş konu açmış. İnşallah burayı okur. İnsanlık dersi alır biraz (pek sanmam ama)
Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim siz yaparsınız yapmasına ama benim dedem mesela çok uyanır rahatsız olurdu istemezdi annemi utandığı için o açıdan dedimgörümcem kesinlikle bakmaz helede elden ayaktan düşünce biz yaparız temizliğini nişanlımla ne olacak ki kaç yaşında adam biyerini görsem ne olacak Allah günah yazmaz bence altını temizlesem falan çok şükür şuan öyle birseyi yok. Allah rahmet eylesin sizinde dedenizi ve babannnenizi
görümcem kesinlikle bakmaz helede elden ayaktan düşünce biz yaparız temizliğini nişanlımla ne olacak ki kaç yaşında adam biyerini görsem ne olacak Allah günah yazmaz bence altını temizlesem falan çok şükür şuan öyle birseyi yok. Allah rahmet eylesin sizinde dedenizi ve babannnenizi
vermem kayınpederimi o benimmmmmm :) şaka bir yana teşekkür ederim Allah razı olsunAnlatımınız o kadar samimi geldi ki...
Ben dedeyi çok sevdim o 1 aylık tatilde ben almak istedim. :) kalan ömründe sizinle güzel anılar biriktirmesini dilerim,güzel kalbinize teşekkür etmek için yazdım...
İşte böyle adama bakılır seve seve belli ki kıymet bilen saygılı bir insan illaki zorlukları olur hem size hem ona karşılıkla anlayış ve sevgiyle üstesinden gelirsinizdurup durup bana kollarını açıyor gel kız buraya deyip sarılıyor ağlıyor ben sarılıncada çok şeker birisi aslında sinirli ama beni seviyor bana bişey demiyor işten geliyorum oğlu ayaklarını uzatmıyor bana uzan dinlen kızım diyor rahat ol diyor
amin saolun vermem bir yere zaten kayınpederimiBen sizi öpmeye geldim
Zaten ömrünün son demlerinde adamcağız, ve anlayışlı anlaşılan, bence hiç korkmayın, elbette zor zamanlarınız olur ama lütfen bir gaflete düşmeyin. Allah karşılığını size kat kat verir. Bakın görün herşey bereketlenecek bollaşacak, zor anlatınızda Allahım beni nefsimin eline bırakma diye dua edin. Baba duası almanın güzelliğini tadın. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
bırakmaz zaten nişanlım bana ama bende yardım ederim elimden geldiğince saolunO sizin babanız(siz öyle kabul ediyorsunuz) ne günahı??? Görseniz ne olacak.O utanıp sıkılabilir o zaman da
zaten oğlu var o halleder.
zaten hep diyor kızınada dedi kadın her yere sığarda erkek sığamaz dedi o zaman kaynanam yaşıyordu görümcem ağzını açmadı bende dedim biz de mi öldük dedimAllah razı olsun sizden. Ne kadar ince düşünüyorsunuz. Keşke benim kayınpederim de yaşasaydı çok muhterem bir insandı
Geçen kış eşimle hastanede bir dedeye yardim etmiştik. Eşime beni gösterip o öleceğine sen öl oğlum, karının ardında kalmak çok zor demiştikimbilir neler yaşıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?