- 20 Mart 2018
- 119
- 169
- 18
- 34
- Konu Sahibi mavi2sever
-
ben ona yüzüne direk görümcek diyorum annesine bakmak istemedi zaten koltukları yeniymiş evi kokarmış öyle dedi.Yani bu dede baya anlayışlı... sizi rahatsız etmekten rahatsız böyle düşünen insanlar var ne mutlu.. bu konuda rahatsiz olacağını düşünmüyorum.zamanla sağlık sorunları artacak ama pamuk gibi adam onlar göze gelmez eşinin babası seninde baban....Bu nasıl bir kız evlattır neden bakmıyor babaya görümce demeden edemedim.
nişanlım Allah razı olsun benimle beraber yemek yapar. sofra kurar, kaldırır, çay servisinde yardım eder, ben çamaşırı makinaya atarım o asar hep dua eder bana annesiyle vefat etmeden önce çok ilgilendim felçliydi her hafta gider yıkardım. hastanesine yoğunbakımına kadar ayarladım hep dua eder bana sen yeterki bana ne yapacağımı anlat bilmiyorsam öğret ben yaparım der.
kesinlikle bırakmayacam zaten kızı iyi davranmıyor ona hep babasının cebinde gözü ona asla bırakmamEv dublex olsa su durumda iki tarafta daha rahat eder gibi.ben olsam bırakamazdım kayınpederimi Duasını alırsınız ne güzel.
Bravo vallaha hem size hemde kayınpederinize.bencede zorluk cikarmaz2size. En fazla elden ayaktan düştüğünde zorlanırsıniz. Çalıştığınız için bakıcı tutarsanız isinizde kolaylasır.merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ve kayınvalidem bu perşembe günü vefat etti. kayınvalidem 71 yaşındaydı ve kayınpederim 82 yaşında zor gören yürürken denge sorunu yaşayan biri. benide hep çok sevmiştir. kayınvalidemin yoğunbakım sürecinde benim nişanlımla beraber kaldı. görümcemde dahil. benim nişanlım tek yaşıyor. şimdi kayınvalidemin yoğunbakım süreci bir ayı geçti ve vefatta edince kayınpedrrim beni evime götürün demeye başladı(tek kalacakmış) ama ne doğru düzgün dengeyi sağlayabiliyor nede gözleri iyi görebiliyor. baş dönmesi sorunuda var. bende nereye gidiyorsun kal burda tek başına ne yapacaksın dedim ama dinlemedi kalktı ve dengesini kaybedip geri koltuğa düştü. ve ağlamaya başladı. ben kayınvalideme üzülüyor sanıp odadan çıktım. kahve yapmaya gittim baba oğul konuşsunlar teselli versinler birbirlerine diye. kapıya yaklaştığımda konuşmalarını duydum. kayınpederim bir aydır burdayım. yemekleri kız (benden bahsediyor) yapıyor. yoruluyor. size ne zamandır rahat vermedim. hiç rahat bırakmadık. belki yalnız olmak beraber vakit geçirmek istersiniz, biryerlere gitmek istersiniz ben sizin yanınızda olduğum için rahat hareket edemiyorsunuz, evlendiğiniz zaman kız benimle yaşamak istemeyebilir. dedi. kapıda kulak misafiri oldum onlara. nişanlımda baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım hergünde gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz dedi (beni üzmekten kırılmamdan çok korkar) bende o arada içeri girdim siz neden böyle konuşuyorsunuz dedim. kayınpederime kal burda gitme biyere bizimle yaşa tek başına evde ne yapacaksın dedim. kendi evi uzak arabayla 45 dakika birşey olsa yetişemeyiz. ben devlet memuruyum 8-5 çalışıyorum. nişanlımında kendine ait dükkanı var. öğlen gidiyor işe elemanı var. biz yokken 6 saat evde yalnız kalacak. benim sorum şu; kayınpederim benimle yaşaması benim için sorun değil. zaten bizi rahat bırakmak için saat 9 da odasına gidiyor. şuan bir sorunum yok yaşlı insan zaten ne sorunum olabilirki. ama sizce zorlukları varmı yada ne gibi sorunla karşılaşırım ilerde kendimi hazırlamak için soruyorum. tatile gittiğimizde görümceme bırakacağız. görümcem eve almak istemiyor babasını istemiyor evde açık açık söyledi. bizde tatile gideceğimiz zaman alırsın o zaman sadece dedim kabul etti naz yaparak. sonuçta senede 1 ay iznim var fazla yok. kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi. üzüldüm çıkacaksın tabi odada niye duruyorsun dedim. sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım. kendimi hazırlamak adına soruyorum çözüm yolu aramak için
durup durup bana kollarını açıyor gel kız buraya deyip sarılıyor ağlıyor ben sarılıncada çok şeker birisi aslında sinirli ama beni seviyor bana bişey demiyor işten geliyorum oğlu ayaklarını uzatmıyor bana uzan dinlen kızım diyor rahat ol diyorSizi tebrik ederim allah gönlünüze göre versin herşeyi böyle kp can kurban kaç yaşında adam insana saygı duyuyor buda 50 yaşındaki anneleri gelinlere her türlü eziyeti yapıpta patavatsız arsızca laf soktuğunda ama anam yaşlı idare et diyenlere örnek olmalı kpizin davranışı
nişanlımda öyle düşünmüş ama gecedüşer biryerini kırar kafasını vurur falan diye korkuyorum evde köpeğimizde var biz yokken köpeğimizle oynuyor.Alt kat daha mantıklı
Banyo tuvalet falan daha rahat eder gibi
Yanına da bi yardımcı alın günlük evi derleyip toplasın
Akşamları da yemeğe gidersiniz ya da çağırırsınız
Az önce Bi konu okudum. Eşimin ailesi köylü diye 2 dakika yanımda yürütmeye utanıyorum demiş eşim mükemmel bi eş mükemmel bi baba ama ailesi köylü diye bunu kendine dert edinmiş konu açmış. İnşallah burayı okur. İnsanlık dersi alır biraz (pek sanmam ama)teşekkür ederim Allah razıolsun
aminKayınpederinde nişanlında duyarlı insanlar bir sorun yaşayacağını sanmıyorum
Görümcenede Allah vicdan versin
nişanlımda öyle düşünmüş ama gecedüşer biryerini kırar kafasını vurur falan diye korkuyorum evde köpeğimizde var biz yokken köpeğimizle oynuyor.
iyi niyetinizin farkındayım, olacağı varsa bizim evdeykende olur farkındayım ama başka evde olursa ve biz çok geç farkedersek vicdan azabı çekerim ben evdeyken olursa duyup müdahele etme imkanım olabilir sağlıkçıyım. belkide ben vicdan azabı çekmemek içşn öyle düşünüyorumKöpeği işe giderken ona bırakırsınız
Olacağı varsa her daim olur diye düşünüyorum
Gece siz yattıktan sonra odasında da düşebilir haberiniz olmayabilir
Aynı evde yaşamak bir aşamadan sonra iki tarafı da zorlayabilir. Kayınpederiniz çok da diken üstünde bir insan gibi.
Anneanneme benzettim huyunu, o yüzden böyle bi öneri getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?