kayınpederle yaşam fikir

ben ona yüzüne direk görümcek diyorum annesine bakmak istemedi zaten koltukları yeniymiş evi kokarmış öyle dedi.

Sizin gibi insanlar da var. İnşanllah öteki tarafta mükafatı alırsınız görümcenize de diyecek laf yok öz babasına bakmıyor .

Ev dublex olsa su durumda iki tarafta daha rahat eder gibi.ben olsam bırakamazdım kayınpederimi Duasını alırsınız ne güzel.
kesinlikle bırakmayacam zaten kızı iyi davranmıyor ona hep babasının cebinde gözü ona asla bırakmam

Bravo vallaha hem size hemde kayınpederinize.bencede zorluk cikarmaz2size. En fazla elden ayaktan düştüğünde zorlanırsıniz. Çalıştığınız için bakıcı tutarsanız isinizde kolaylasır.

Canım allah inşallah seni iki cihanda da mükafatlandırsın diyorum ve zorluklara geçiyorum. Uzun müddet dedem ve babanneme baktık biz de zamanla zorluk başlıyor işlaki yaş ilerledikçe benim dedeciğim de aynı anlattığınız gibiydi rahmetli o kadar inve düşünceliydi. Zamanla yıkamak falan zor oluyor tek kişi hakkından gelemiyor o yüzden o görümceye er geç ihtiyaç olacaktır tuvaletini tutamayabiliyor yaş ilerledikçe temizlik yönünden yani daha yoğun bi uğraş başlıyor ama onun ettiği dua var ya işte o hepsine deyiyor

O cümleleri kuran birine gık demem, hiç düşünmeyin, tatillere de çare bulursunuz.

Alt kat daha mantıklı
Banyo tuvalet falan daha rahat eder gibi
Yanına da bi yardımcı alın günlük evi derleyip toplasın
Akşamları da yemeğe gidersiniz ya da çağırırsınız

durup durup bana kollarını açıyor gel kız buraya deyip sarılıyor ağlıyor ben sarılıncada çok şeker birisi aslında sinirli ama beni seviyor bana bişey demiyor işten geliyorum oğlu ayaklarını uzatmıyor bana uzan dinlen kızım diyor rahat ol diyor

En kötü ihtimalle yarım günlük bi kadın tutarsınız evinizin işlerini yapar babanın yemeğini yedirir. Başkada sorun olmaz.
Keşke bizimde böyle yaşlılarımız olsa da yanımızda dursa anlayışlı insan çok az.

hani böyle 50-60lı yaşlarında biri olsaydı çok zor olurdu derdim. ancak hem yaşı bayağı ileri hem de anlattığınıza göre halden anlayan bir insanmış. bence bir zorluğu olmaz size. hem gündüz evde de değilmişsiniz zaten. adam akşam da sizi yalnız bırakmak için 9da odasına geçiyormuş. en fazla yaptığınız iyilikle kalmış olursunuz ki bunun da bir zararı olmaz. hem baktınız yürütemediniz nişanlınız gayet güzel birşey teklif etmiş. kayınpederiniz alt katınızda ya da yan dairenizde oturur, yemekleri beraber yersiniz. bir durum olduğunda da hemen ulaşabilme imkanınız olur.

Alt kat daha mantıklı
Banyo tuvalet falan daha rahat eder gibi
Yanına da bi yardımcı alın günlük evi derleyip toplasın
Akşamları da yemeğe gidersiniz ya da çağırırsınız
nişanlımda öyle düşünmüş ama gecedüşer biryerini kırar kafasını vurur falan diye korkuyorum evde köpeğimizde var biz yokken köpeğimizle oynuyor.

Kayınpederinde nişanlında duyarlı insanlar bir sorun yaşayacağını sanmıyorum
Görümcenede Allah vicdan versin

teşekkür ederim Allah razıolsun
Az önce Bi konu okudum. Eşimin ailesi köylü diye 2 dakika yanımda yürütmeye utanıyorum demiş eşim mükemmel bi eş mükemmel bi baba ama ailesi köylü diye bunu kendine dert edinmiş konu açmış. İnşallah burayı okur. İnsanlık dersi alır biraz (pek sanmam ama)
Allah gönlünüze göre versin

nişanlımda öyle düşünmüş ama gecedüşer biryerini kırar kafasını vurur falan diye korkuyorum evde köpeğimizde var biz yokken köpeğimizle oynuyor.

Köpeği işe giderken ona bırakırsınız
Olacağı varsa her daim olur diye düşünüyorum
Gece siz yattıktan sonra odasında da düşebilir haberiniz olmayabilir

Aynı evde yaşamak bir aşamadan sonra iki tarafı da zorlayabilir. Kayınpederiniz çok da diken üstünde bir insan gibi.
Anneanneme benzettim huyunu, o yüzden böyle bi öneri getirdim.

Adam çok aklı başında bir adam ufak tefek zorluklar olabilir ama böyle bi adamla hiç zor gelmez size. Size de helal olsun.. O görümceyi de Allah ıslah etsin. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor..

Benim bile gözlerim doldu babanızın hassasiyetine.. Misafir geldiğinde odadan çıkmam demiş kıyamam yaa. Ne kadar zamanı kaldı ki mutlulukla huzurla geçirmesini sağlayın. Duasını alırsınız bol bol bi ömür sırtınız yere gelmez evelAllah..

Ne güzel demişsiniz davranmişsiniz, kayinpederiniz de iyi adam belli Allah muhtaç etmesin. Bolca hayır duasi alırsınız valla ne güzel. Keşke herkes sizler gibi böyle karşılıklı dusunceli olabilse.

Yaa kayınpederinizi o kadar güzel anlatmışsınız ki tatillerde bana bırakın ben bakarım diyesim geldi

Şimdi okuduğuma göre, zorluk çıkarıcak birine hiç benzemiyor. Zaten yaşı çok ilerlemiş, kimseyle uğraşıcak bir enerjisi olduğunu sanmıyorum. Bir kere yaptığınız çok çok çok güzel bi hareket, o görümcenize de yazıklar olsun, ona bırakmayın allah aşkına.

Ha bunun zorluğu ne olabilir, elden ayaktan düştüğünde bakımı zor olabilir, tuvalet banyo ihtiyacında bile siz yanında oluyorsunuz çünkü gerekirse suyunu bile pipetle içiriyorsunuz sürekli göz önünde bulunması gerekir, gündüzleri bakıcısı olur eve geldiğinizde siz yardımcı olursunuz, bence en fazla bu olabilir.

Bunun haricinde sorun olucağını hiç ama hiç sanmıyorum..

iyi niyetinizin farkındayım, olacağı varsa bizim evdeykende olur farkındayım ama başka evde olursa ve biz çok geç farkedersek vicdan azabı çekerim ben evdeyken olursa duyup müdahele etme imkanım olabilir sağlıkçıyım. belkide ben vicdan azabı çekmemek içşn öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…