ne bende yedigini onlara, ne de onlarda yediklerini bize söylemesinler ya. ne kadar ayıp bence.
ay ciddi ciddi hasta olup yatarmiben olsam bu lafın üstüne bi daha yemek yapmam. dışardan getirtirim.
siz ev yemeği sevmiyorsunuz diye yapmadım. pide söylüyorum dersin.
benimki de ne zaman dışarı çıksak ki ayda bir bile çıkamayız sayesinde..
eve gelince hep ne yediniz nereye gittiniz diye usul usul sorar. iyi bişey yaptıysak o gece hasta olur yatar kendisi.
bizde böyle bişey olmadı ama k.pederinin tehbihlendiğini düşünmüyorum..
koskoca adam, eline sağlık deme sakın, lafını benimsermi?yok canım..sinirlisin ondan böyle düşünüyorsun..
ben olsam direk lafı söylerdim..
yemek yapmayı bile bilmiyor ,sen yapıyorsun, ne methediyorsun ..bilmesek anlat; inanalım,
damatının yaptıkları güzel geliyor, bizim yemekleri mi beğenmiyorsun derdim..
ikiside el ,kimi kayırıyorsun diye sokardım iyice lafı..
ay ciddi ciddi hasta olup yatarmi
canim bos veeeerr nasil olsa gidicekler sende fazla yorma kendini 2 3 cesit yap tamam
ben olsam bu lafın üstüne bi daha yemek yapmam. dışardan getirtirim.
siz ev yemeği sevmiyorsunuz diye yapmadım. pide söylüyorum dersin.
benimki de ne zaman dışarı çıksak ki ayda bir bile çıkamayız sayesinde..
eve gelince hep ne yediniz nereye gittiniz diye usul usul sorar. iyi bişey yaptıysak o gece hasta olur yatar kendisi.
Bir ara buna benzer bir durum bizde de vardı. kayınvaldem beni arar, ulaşamazsa kayınbabam eşimi arar gene ulaşamazlarsa ev telefonundan ararlar. açarız telefonu sonunda, internete bir girin de görelim yüzünüzü derler. web kameraları açılır. ... vs. bir yere gitmişsek evde yoksak yavaş yavaş alttan altan sorar kayınvaldem neredeydiniz , ne yaptınız diye. Şimdi eşim akıllandı. Ben hiç karışmıyorum . eşim de kaçamak cevaplarla hallediyor durumu.
bu kayınvalide ev hanımlığında kızının gelininden geri kalmasına dayanamıyor.
aklısıra kızını överek senin karşında hem görümceni hem de onu yetiştiren anne olarak kendisini aklamaya çalışıyor.
oğlunun gözünde senin bu kadar puan kazanmanı istemiyordur. guru meselesi yapmış. yazık. zavallıca bir tavır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?