Kayınvaldeniz görümceniz veya eltinizde yediği yemeği anlatır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aglot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen. hem çok para harcadığımızı sanıyor hem iyi vakit geçirip eğlenmemize tahammül edemiyor.
ikisi de yok aslında. ne para harcadığımız var ne eğlendiğimiz.

anlatırdı sanırım rahmetli..kendi kız hep kanat fırında yapardı ..bende tavuk haşlama...seninki daha iyi oluyo derdi...

ahah:) valla çok hoşmuş. bir an bizim kayınvaldeler aynı mı diye düşündüm valla. ben bahçedeki köpeği seviyorum , bir anda köpek sever kesildi. köpeğe yem vericem benden önce koşuyor ayakkabımı giyemeden terlikle çıkıyor. eşim bile ;annem birden köpek düşkünü oluverdi dedi. ya ben gelmeden önce çoğu gün yem vermeyi bile unutuyormuş . kayınbabam söyledi . ben aldırmaz davranıyorum . hiç görmezden geliyorum . en iyisi böyle bence . çocuk yerine koyup görmezden gelmek. tavsiye ederim:)

kayın pederiniz ne olursa olsun eline sağlık demesi gerekir..olurmu sessizce gitmek,çok ayıpladım vallahi,,

ayyy köpeği de mi kıskandı. :)))
görmezden gelmek en iyisi haklısın.
ama biz beraber yaşıyoruz canım.
ayda yılda bir görmek gibi olmuyor.
ama artık takılmıyorum. gülüp geçiyorum.

kayınvalidelerin bir çoğu böyle gelinleriyle aşık atmayı seviyor..eskiden kırsal yerlerde gelini hamile kalınca kalan bile varmış..

aldırmayın malum et lüks yemek bazılarına göre sen oturur dolma sararsın 2 saat onu beğenmez biri gider dışardan yarısı yağ yarısı maydanoz bir pide söyler et yedirdim der :)

Senin becerikli olmanı resmen kıskanıyor.

Kendi kızına eminim ki senin sofranı anlatiyordur.

Kimse kusura bakmasın bu böyle. Hatta peder bile oğluna demiş resmen.

Halbuki oğluna iyi baktığı için gurur duyması gerekirken ??

Aaah ölümlü dunya ah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…