- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi akrepburcu
-
Dedim o da uyardi mi bilmiyorum uyarsa bile esim cok tepkisini koymuyor malesef. Ben ona gore daha kesin bi insanim.Gecmis gecmiste kaldı onemli olan sen bak kocan suan kimin kocası bence he ewt esinle konussaydn bole bole konusulmasn artk vs. Canim yanio gerek yok valan die sen sen ol bida saygszlik yapma annesine sonucta annesi yarn bigün oda senin annene yapar bu sefer araya aileler girer
Bebegimi de kiyasliyor cirkinmiste bize sirin geliyomus. En cok da buna uzuldum agladim tmm esmer ama her esmer de cirkin mi yani? Sanki bizi layik gormuyor gb kendilerine. Gecenlerde kadinlara ben kolay kolay begenmem once begenirim sonra begenmem filan diyor. Sanki lafi bana vuruyor. Artik her kelimesinden bi anlam arar oldum ama sebebi de kendişiBence sonuna kadar haklısın hiçte abartmamışsın. Eşinede söyle oda versin ağızlarının payını.
Ben bunun kesinlikle yalnızca patavatsızlık olduğuna inanmıyorum. Ortada bile isteye özellikle yapılmış bi şeyler var.
Su an konusmuyoruz zaten. Tmm oyle kotuluk yapmiyor ama bunlarda kiriyor kalbimi...Koyar tepkisini ama senin gibi deil o zaman sendebi adim geride kal her zaman farkinda olsunlar bu konudan ddolayi rahatsz oldunu
Bebegimi de kiyasliyor cirkinmiste bize sirin geliyomus. En cok da buna uzuldum agladim tmm esmer ama her esmer de cirkin mi yani? Sanki bizi layik gormuyor gb kendilerine. Gecenlerde kadinlara ben kolay kolay begenmem once begenirim sonra begenmem filan diyor. Sanki lafi bana vuruyor. Artik her kelimesinden bi anlam arar oldum ama sebebi de kendişi
Ayy benimkide kac kere yuzume ben guzel severim dedi.amannn takmiyorum bile.ayrica cirkin bi bayan da degilim.hatta cevremde begenilen bi bayanim.ben isittigim laflari hakaretleri hatta kufurleri burda yazsam kesin banlanirim.esim ne kavgalar etti kaynanamin bu patavatsizliklari ile ilgili.anlamiyo kadin anlamiyo ya.agzi bozuk surekli kufur agzinda.birtek bana olsa neyse kendi kizlarina ogullarina da oyle.aman cocugunu sevmezse sevmesin.benimkini de sevmiyo.hatta babaannesi oldugunu bile bilmiyo dusun .bizde soylemiyoruz onun ayibi babaanne olsunda sevdirsin kendini.ne kadar utanc verici bisey.ha arada ne var deseniz hicbisey inanki.ilk zamanlar ben cok takardim aglardim.ama simdi umrumda bile degil.kendi oglunu sevmeyen beni mi sevcek cocugumu mu.benim icin hicbisey ifade etmeyen bi insani takmiyorum bile.kimilerine gore saygisizlik olarak yorum yapilmis ama boyle insanlar ne yapsaniz anlamiyorlar ve yaranilmiyo.o yuzden bu saatten sonra buyuk buyuklugunu bilmezse kucuk hic bilmez.basina gelmeyende ancak ahkam keser...Bebegimi de kiyasliyor cirkinmiste bize sirin geliyomus. En cok da buna uzuldum agladim tmm esmer ama her esmer de cirkin mi yani? Sanki bizi layik gormuyor gb kendilerine. Gecenlerde kadinlara ben kolay kolay begenmem once begenirim sonra begenmem filan diyor. Sanki lafi bana vuruyor. Artik her kelimesinden bi anlam arar oldum ama sebebi de kendişi
aslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
Allah yardimciniz olsun. 50 yasindaki insana ne konusacagini ogretemem esimde pasif olunca ben kotu oldum. Simdi herkese yaymislardir.Ayy benimkide kac kere yuzume ben guzel severim dedi.amannn takmiyorum bile.ayrica cirkin bi bayan da degilim.hatta cevremde begenilen bi bayanim.ben isittigim laflari hakaretleri hatta kufurleri burda yazsam kesin banlanirim.esim ne kavgalar etti kaynanamin bu patavatsizliklari ile ilgili.anlamiyo kadin anlamiyo ya.agzi bozuk surekli kufur agzinda.birtek bana olsa neyse kendi kizlarina ogullarina da oyle.aman cocugunu sevmezse sevmesin.benimkini de sevmiyo.hatta babaannesi oldugunu bile bilmiyo dusun .bizde soylemiyoruz onun ayibi babaanne olsunda sevdirsin kendini.ne kadar utanc verici bisey.ha arada ne var deseniz hicbisey inanki.ilk zamanlar ben cok takardim aglardim.ama simdi umrumda bile degil.kendi oglunu sevmeyen beni mi sevcek cocugumu mu.benim icin hicbisey ifade etmeyen bi insani takmiyorum bile.kimilerine gore saygisizlik olarak yorum yapilmis ama boyle insanlar ne yapsaniz anlamiyorlar ve yaranilmiyo.o yuzden bu saatten sonra buyuk buyuklugunu bilmezse kucuk hic bilmez.basina gelmeyende ancak ahkam keser...
Keske ben de tavrimi koysaydim boyle patlamak zorunda kalmazdim. Esime soyledim rahatsiz oluyorum ama nerde o da cok umursamaz.O kaynananın ağzını yırtarım. Çocuğuma laf söyleyecek ha
Ben nişanlıydım eşimin de eski nişanlısı diyim ama nişnlı sayılmaz isteme falan olmadan biraz kız tarafından emrivaki evlilik yolu var. Altın konusunda konuşurken kv eltimi söyledi önce; sonra utanmadan o kızı örnek verdi. Hiçbir şey istememişler ikisi de, bu aldiğında utanmışlar vs vs. Dedim; sen kimi gelin alıyorsun farkında mısın? Senin haddine mi beni kestiğim tırnak olamayacak insanlarla kıyaslamak... sonra o günün sabahına nişan atmaya kalktım(farklı şehirlerdeyiz birkaç günlüğüne gitmiştim, eşim de farklı şehirde) tutuştu sekeri yükseldi falan.
Şu anda da kv yi aramıyorum hiç. 1 sene olacak neredeyse hamileliğimde söylediği bir laf taşirdı sabrımı. Hatta eşimin yıllık izninde de onu yolladım ama ben gitmedim, torunu da gitmedi doğal olarak
madem kizip hakaret etmeye baslicaksin neden fikrinizi soruyosun? ilk mesajinizi okudum yorumlari takip etmedim.belk iyi bi kizdi ama nisanlin sevmedi ayrildi. illa hakaret etmeleri gerekmiyo.bu mezhep genisligiyse ve mezhebiniz bu kdr darsa sizin nisan atmis biriyle evlenmeseydiniz ozmn!Ayrica sana basit geleblilr ama benim mezhebim bu kadar genis degil.
Sende bilip bilmeden yazma o zaman. Sana sorarim artik ne yapmam gerektigini oldu mu? Senin de mi basina geldi yoksa sevilmeyip terkedilmek... Ne bu hiddet bu celal...madem kizip hakaret etmeye baslicaksin neden fikrinizi soruyosun? ilk mesajinizi okudum yorumlari takip etmedim.belk iyi bi kizdi ama nisanlin sevmedi ayrildi. illa hakaret etmeleri gerekmiyo.bu mezhep genisligiyse ve mezhebiniz bu kdr darsa sizin nisan atmis biriyle evlenmeseydiniz ozmn!
Yaraya tuz bastim heralde.madem kizip hakaret etmeye baslicaksin neden fikrinizi soruyosun? ilk mesajinizi okudum yorumlari takip etmedim.belk iyi bi kizdi ama nisanlin sevmedi ayrildi. illa hakaret etmeleri gerekmiyo.bu mezhep genisligiyse ve mezhebiniz bu kdr darsa sizin nisan atmis biriyle evlenmeseydiniz ozmn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?