kayınvaldeniz ve kız kardeşi eşinizin eski nişanlısını yanınızda övse tepkiniz ne olur?

Boyle insanlarin oldugu cemaate girmeyin zaten.Kendiniz istiyorsaniz gercekten huzur buldugunuz insanlarin olusturdugu bir cemaate mensup olun.Allah korkusu olan insan kalp kirmaktan korkar...

kavga ettiğimiz gün kapıyı geldi ve yemek getirmiş bende onun olduğunu bilmeden kapıyı açtım sonra içeri girip eşimin bakmasını söyledim. konuşmuyorum zaten o da eşime kendisi bilir böyle şeyler için başımı ağrıtamam gibisinden laflar etmiş. bebeği bile sormuyor. gerçi ben beni sevmeyen çocuğumu da sevmesin dedim sanırım ona kırıldı

Yaranmaya çalışmayın çünkü çalıştıkça yaranamazsınız zaten namaz ibadet gibi şeyleri kendiniz için yapın sırf kayinvalideniz istedi diye yapmayın bırakın övsünler her kaynana yapmıştır bunu gelinine eşinizin de bi suçu yok bence

allah rızası için yapıtorum zaten ama kapalı oldukları için onların bi şey dememesine rağmen kapandım hepde içimde vardı cesaret edemiyordum. namazı önceden de kılıyordum bir ara aksattım. en başta allah sonra onların rızası için içimden gelerek uyum sağlamaya çalıştım yine hep o kıymetli.

bir şekilde haklı çıkardılar kendilerini. eniştesi 1 yıllık hanımına mı yoksa teyzene annene mi inanacaksın demiş. adam yanımızda yoktu artık sonradan ne anlattılarsa...

gerçekten unutulur mu dersin? hiç yakışmadı bana bu hareket bi de büyükbaşların hepsi vardı ya rezil oldum.
Unutulur tabi zamanla neler unutulmaz ki

Ben de bi keresinde kV patlamıştim o zaman yaptığım hareket çok gereksiz de yapmamam lazım di senin gibi bende üzülüyordum artık ne yapıcam edicem diye zamanla geçti unutuldu bile

Artık sen nişanlısini fln takma ne zaman sen takmayi birakirsan ozaman konuşmazlar

evet haklısın. ilk zamanlarda yaptığımın arkasındaydım ama şimdi abarttım mı dedim acaba? eşimde ikilemdebir onlara hak veriyorbi bana
Onların ayıbı onlarda kalsın.. Sen bı sure gorusme sorarsada guzel dille kırgınlığını belirt cnm ..

peki. sürekli bu konu hk konuşuyoruz ve eşimle birbirimizi kırma noktasına geldik. yuvam yıkılır diye de çok korkuyorum. dertleşecek kimsem yoktu adamın başının etini yedim. buraya cesaret edip yazdımsonunda çok da iyi oldu keşke krizden önce yazsaymışım daha mantıklı hareket edermişim.

ayrıca evlerinde oturuyoruz çıkın dese kışın günü küçük çocukla nerde ev bulacağız da çıkacağız. zamanlama da yanlış... benimki de iyi cesaret yani...

Eşim değil sevgilimin abisi eski nişanlısını övmüştü. Konu övmesi değil Hakeden övülür de beni hiçe saymasıydı. Hayatımızdaki en büyük kavgaydı galiba abisine bi Saygısızlık etmedim fakat onun burnundan getirdim bi daha abinle asla görüşmem dedim özürler diledi, yaşlı adam dedi. Velhasıl görüşmüyorum.

eee esin yada sevgilim görüsüyomu abisiyle yada bayramda seyranda falan hic rastlamadınız mı

ay bide soruyosun. is mi hic yaptigin? ne kadar ayip buyuklerine, esinin annesine bagirip cagrman. hem de boyle basit ve cocukca bi kiskancliktan dolayi! kayinvaliden kucuk bi hata etmis ama yaptigina inanamadim yani

ay bide soruyosun. is mi hic yaptigin? ne kadar ayip buyuklerine, esinin annesine bagirip cagrman. hem de boyle basit ve cocukca bi kiskancliktan dolayi! kayinvaliden kucuk bi hata etmis ama yaptigina inanamadim yani
Sen basindan beri okumadin galiba. Olsun haketmisleer demek li.Beni o hale getirdiklerine gore.

Ayrica sana basit geleblilr ama benim mezhebim bu kadar genis degil.

Bu nebiçim kıyaslama şekli sende başkasının kv öv bakalım kaç gün dayanabilecekler

Gecmis gecmiste kaldı onemli olan sen bak kocan suan kimin kocası bence he ewt esinle konussaydn bole bole konusulmasn artk vs. Canim yanio gerek yok valan die sen sen ol bida saygszlik yapma annesine sonucta annesi yarn bigün oda senin annene yapar bu sefer araya aileler girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…