- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi akrepburcu
-
Boyle insanlarin oldugu cemaate girmeyin zaten.Kendiniz istiyorsaniz gercekten huzur buldugunuz insanlarin olusturdugu bir cemaate mensup olun.Allah korkusu olan insan kalp kirmaktan korkar...misafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.
Üzme kendini keşke olmasaydı ama yapacak bişi yok emin ol zamanla unutulur geçereşim bir öyle bir böyle. pasif kendini savunamıyor ki beni savunsun. onun yaptığını ben yaptım ve kötü oldum.
kavga ettiğimiz gün kapıyı geldi ve yemek getirmiş bende onun olduğunu bilmeden kapıyı açtım sonra içeri girip eşimin bakmasını söyledim. konuşmuyorum zaten o da eşime kendisi bilir böyle şeyler için başımı ağrıtamam gibisinden laflar etmiş. bebeği bile sormuyor. gerçi ben beni sevmeyen çocuğumu da sevmesin dedim sanırım ona kırıldıKötüleyen Kötülesin seni
Biz ne kadar iyi olmaya çalışsakta gene kötüleyenler olmuyor mu seni bilen bilmiyor mu kV biraz mesafeli davran belki içinde insanlı olan vardır da seni anlarlar inşallah eşin yanın da dır
Yaranmaya çalışmayın çünkü çalıştıkça yaranamazsınız zaten namaz ibadet gibi şeyleri kendiniz için yapın sırf kayinvalideniz istedi diye yapmayın bırakın övsünler her kaynana yapmıştır bunu gelinine eşinizin de bi suçu yok bencemisafirleri gelecek diye çocuğu kenara attım evimin işini bıraktım kendisine yardım ettim. kapandım namazımı düzenli kılmaya başladım hatta cemaatlerine bile girmek istedim hala yaranamadım. eşime çok mu güzeldi benden diyorum hayır tabikide diyor sevemedim diyor. evlenip boşanması daha mı iyiydi.
allah rızası için yapıtorum zaten ama kapalı oldukları için onların bi şey dememesine rağmen kapandım hepde içimde vardı cesaret edemiyordum. namazı önceden de kılıyordum bir ara aksattım. en başta allah sonra onların rızası için içimden gelerek uyum sağlamaya çalıştım yine hep o kıymetli.Yaranmaya çalışmayın çünkü çalıştıkça yaranamazsınız zaten namaz ibadet gibi şeyleri kendiniz için yapın sırf kayinvalideniz istedi diye yapmayın bırakın övsünler her kaynana yapmıştır bunu gelinine eşinizin de bi suçu yok bence
gerçekten unutulur mu dersin? hiç yakışmadı bana bu hareket bi de büyükbaşların hepsi vardı ya rezil oldum.Üzme kendini keşke olmasaydı ama yapacak bişi yok emin ol zamanla unutulur geçer
Unutulur tabi zamanla neler unutulmaz kigerçekten unutulur mu dersin? hiç yakışmadı bana bu hareket bi de büyükbaşların hepsi vardı ya rezil oldum.
Onların ayıbı onlarda kalsın.. Sen bı sure gorusme sorarsada guzel dille kırgınlığını belirt cnm ..evet haklısın. ilk zamanlarda yaptığımın arkasındaydım ama şimdi abarttım mı dedim acaba? eşimde ikilemdebir onlara hak veriyorbi bana
peki. sürekli bu konu hk konuşuyoruz ve eşimle birbirimizi kırma noktasına geldik. yuvam yıkılır diye de çok korkuyorum. dertleşecek kimsem yoktu adamın başının etini yedim. buraya cesaret edip yazdımsonunda çok da iyi oldu keşke krizden önce yazsaymışım daha mantıklı hareket edermişim.Unutulur tabi zamanla neler unutulmaz ki
Ben de bi keresinde kV patlamıştim o zaman yaptığım hareket çok gereksiz de yapmamam lazım di senin gibi bende üzülüyordum artık ne yapıcam edicem diye zamanla geçti unutuldu bile
Artık sen nişanlısini fln takma ne zaman sen takmayi birakirsan ozaman konuşmazlar
tmm. en azından eşimin hatırı için yapcam bunu.Onların ayıbı onlarda kalsın.. Sen bı sure gorusme sorarsada guzel dille kırgınlığını belirt cnm ..
eee esin yada sevgilim görüsüyomu abisiyle yada bayramda seyranda falan hic rastlamadınız mıEşim değil sevgilimin abisi eski nişanlısını övmüştü. Konu övmesi değil Hakeden övülür de beni hiçe saymasıydı. Hayatımızdaki en büyük kavgaydı galiba abisine bi Saygısızlık etmedim fakat onun burnundan getirdim bi daha abinle asla görüşmem dedim özürler diledi, yaşlı adam dedi. Velhasıl görüşmüyorum.
Sen basindan beri okumadin galiba. Olsun haketmisleer demek li.Beni o hale getirdiklerine gore.ay bide soruyosun. is mi hic yaptigin? ne kadar ayip buyuklerine, esinin annesine bagirip cagrman. hem de boyle basit ve cocukca bi kiskancliktan dolayi! kayinvaliden kucuk bi hata etmis ama yaptigina inanamadim yani
Ayrica sana basit geleblilr ama benim mezhebim bu kadar genis degil.ay bide soruyosun. is mi hic yaptigin? ne kadar ayip buyuklerine, esinin annesine bagirip cagrman. hem de boyle basit ve cocukca bi kiskancliktan dolayi! kayinvaliden kucuk bi hata etmis ama yaptigina inanamadim yani
Bu nebiçim kıyaslama şekliaslında eşimin eski istediği kızdan bahsettiler sonra bende eski nişanlısını açtım. ve beni başkasıyla kıyaslıyor sanki kardeşinin gelini var yok o şöyle iş tutar yok o şöyle çocuğa bakar. 4.5 aylık oğlum var onu bile kıyaslıyor. başkasının çocuğuna göre çirkinmiş ama bize sevimli geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?