Kayinvalide altin sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyi beğenemedin @mervegnciz yalan mı söylüyorum ? Kaynana kayınbaba nie Altın yapsın? kirli donunu yıkayacağı koynuna gireceği kocasından isteyecek mehrini ? Emekli maaşıyla gecınen insandan kredi çekip altın almasını beklemek doğru mu ?
Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca siz de yorumunuzdan utanmış olmalısınız ki yorumunuz değiştirmişsiniz :) sınanmamışlığın kibri denir sizin yorumunuza. Hadsiz

Çok beklersin, o kadar zamanda sana bi nikah yapamayan insandan çok şey bekliyorsun.
? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?

Kaç yaşındasınız 17 18? Çok bile bence 20 gram altın, ben olsam ana baba saymadan yanıma kaçan 2 sene boyunca oğlumla nikahsız yaşayan kadına 1 gram bile takmazdım. Kendi ailesine bunu yapan yarın bir gün bize neler yapar diye düşünür asla saygı da duymazdım kusura bakmayın, şu devirde kocaya kaçıp hatta onu bile beceremeyip dost hayatı yaşıyorsunuz bir de üstüne altın diyorsunuz, el insaf.

ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.

bana dugun yapamicaklar maddiyat yuzunden bizde sade nikkah yapicaz

kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi

bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.

obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?

kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
e iyi yapmis
kacip gelmis adamin evinde bir bucuk yildir nikahli sevisiyorsun sevgilinle
hic senin degerinle ailesinin biricigi kızın degeri bir olur mu?
sana o bir bilezik de gelmez, zaten gelse de esin sana yar etmez araba alicam is kuracam der alir senden.

ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.

kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi

bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.

obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?

kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
En çok kayınvalide kayınpedere üzüldüm burada. Emekli maaşı alan insanlar nasıl bu kadar altın yapsınlar? Umarım akılları başlarına gelir de kimse için borç harç yapıp altın almazlar. Konu sahibi maalesef ki kaçanın kıymeti olmaz. Keşke kaçmasaydınız. Ama olan olmuş artık ileriye bakın ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Zaten aylar geçmiş, mutluysanız yapın nikah oturun değilseniz artık bir işe girip kendi hayatınızı kurun.

sana hiç bir zaman kıymet verilmeyecek o evde bunu bil. Herşey uslubuyla olsaydı böyle olmayacaktı sonuç ortada kaçtın ve yine mutsuzsun. Yol yakınken ailene dön kötü bir evlilik yapma. Belli ki eşin olacak kişi de eli ekmek tutmuyor ailesine bel bağlamış. Bence büyük bir hata yapmak üzeresin eşiğinden dönmekde senin elinde. Çok daha iyi bir aileye gelin gidebilirsin.

Hamile falan değilsiniz değil mi? Lütfen değilim diyin şu aşamada şu ortamda.

Kaçtınız hadi, neden 2 yıldır nikah yok? İki yıldır yanına “kaçtığınız” adama hala erkek arkadaşım diyorsunuz bunun sebebi ne?

Ayrıca erkek arkadaşım istesem bana takar demişsiniz, erkek arkadaşınız size isteseniz takamaz kesin. 2 senede ne yapmış da istediğinizi hemen takacak? Kendinize bunu niye yaptınız ki? Bakın daha evlenmemişsiniz çocuk da yok, eğer sonrasında ümit yoksa, evlendiğinizde sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsanız hiçbir şey için geç değil dönün ailenizin yanına yeni bir sayfa açın. 24 yaşında görünüyorsunuz eğer doğru ise çok da küçük bir yaş değil eğitiminiz ne? Mesleğiniz var mı?

Valla ben kocaya kaçmadım ama evlenmeden sevgilimle beraber yaşadım. İstmeden de altınımı taktı kayınpederim çünkü beni seviyordu ve sayıyordu. Demek ki değerin yok gözlerinde

Hamile falan değilsiniz değil mi? Lütfen değilim diyin şu aşamada şu ortamda.

Kaçtınız hadi, neden 2 yıldır nikah yok? İki yıldır yanına “kaçtığınız” adama hala erkek arkadaşım diyorsunuz bunun sebebi ne?

Ayrıca erkek arkadaşım istesem bana takar demişsiniz, erkek arkadaşınız size isteseniz takamaz kesin. 2 senede ne yapmış da istediğinizi hemen takacak? Kendinize bunu niye yaptınız ki? Bakın daha evlenmemişsiniz çocuk da yok, eğer sonrasında ümit yoksa, evlendiğinizde sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsanız hiçbir şey için geç değil dönün ailenizin yanına yeni bir sayfa açın. 24 yaşında görünüyorsunuz eğer doğru ise çok da küçük bir yaş değil eğitiminiz ne? Mesleğiniz var mı?
2 senedir nikah kıymayan adam bilezik takacak sanıyor

Okuduklarıma hayret ediyorum bazen..sen ne içiyorsun da kendine bunları yapıyorsun..evlenmeden senin ne işin var kayın evinde..ailenle ne kadar kötü olursan ol,insan biraz aklı başında davranır..böyle evlenen kızın değeri mi olur sanıyorsun? Ay bi de emekli insanlara kırıldım diyor..Yaşın kaç bilmiyorum,bir işe gir paranı kazanmaya bak,biriktirdiğin de söyleme ,bu adamla da olmazsa paran olur bari..sen ne cesaretle bütün hayatını onlara bağlamışsın..hatta ailen kabul ediyorsa evine dön..

Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca siz de yorumunuzdan utanmış olmalısınız ki yorumunuz değiştirmişsiniz :) sınanmamışlığın kibri denir sizin yorumunuza. Hadsiz
Yok aynısını seni etiketleyerek yazdım aynısını değiştirmeden :)
Asıl kibir emekli maaşıyla hayat sürdüren insanların tepesine gidip oturmak krediyle altın beklemek

Offf kalacak evin yok, ailenle ilişkin berbat, iş yok güç yok, çek git deseler nereye gideceğin belirsiz ama derdin altın mı gerçekten ?
Allah aşkına koşullarına, hayatının gerçekliğine bi dönüp baksana
Altını ne yapacaksın mesela ? Bozdurup bozdurup harcayıp faturanı kiranı falan mı ödeyeceksin ?
Gitmişsin milletin evinin içine, git de diyememişler muhtemelen, yük oldum demiyorsun da 20 gr altın takacaklar diye ağız burun eğiyorsun.
Allah ıslah etsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X