- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
- 48
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
Ilk biseyleri degistirmeye basladiginda ben boyle rahat ediyorum, cokda smetri hastasiyimdir aradigimi hemen bulmam lazim falan bisey deseydin keske.
neyse ses cikarmamissin gurultu cikmamiz iyi olmus aslinda ama bir daha gelisinde de ayni seyi yapmasi cok muhtemel.
bence tekrarlanirsa uyarmalisin. hadi mutfak neysede yatak odana senden habersiz girmesi bile sacma bir hareket.
o an dememeniz iyi olmuş bence.insan sinir halinde tepkileri çok farklı olabiliyo.bi daha yaparsa böyle işey,bence bi kere daha sakin bi şekilde bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin.
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
Bastan nasil alistirirsan öyle gider benden söylemesi ben evde yokken KV nin evde kalmasına çok karsiyim ben yokum ne isi var evimde calistigini biliyor neden kaliyo ki sende bnce hic yüz verme saygili davran ama BN olsam değiştirmesine müsaade etmezdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tovbe tovbe sizin dolabinizi neden aciyor cok sinir oldum.Ben k.vdem ile cok samimiyim asla acmaz dolabimi falan tekrarlarsa uyarin lutfen.Ozeliniz orasi yani
İlk gelin sensin herhalde kaynana bütün hataları sende yapacak sonradan gelen gelinler rahat edecek bence eşyaların yerini değiştirmesine sessiz kalma
Anlattıklarınıza bakılırsa koyacağınız tepkiyi bence anlamaz hatta daha kötüsü yanlış anlar. O bir şeyleri karıştırmaya başladığında ilgisini farklı yerlere çekseniz? Mesela yoldan geldi hemen mutfağa girdi değiştirmeye başladı diyelim, anne (nasıl hitap ediyorsanız artık) yoldan geldin yorgunsundur, dur sana bir yorgunluk kahvesi yapayım da içelim karşılıklı deyip elindekileri alıp yerlerine bıraksanız? Siz evde yokken yaptığı şeyleri de engelleyemezsiniz maalesef ama yatak odanızla ilgili ne yapabilirsiniz belki kilitlemelisiniz kapısını. Sonuçta onun dolaplarınızı karıştırmasından daha büyük bir terbiyesizlik olmaz kilitlemeniz. Eşiniz de uyarabilir belki, ama sizin olmadığınız bir ortamda tabii.
6 ay önceki olaya çözüm mü arıyorsun,yoksa tekrar mı gelecek de nasıl davranmalıyım diye mi soruyorsun:44:
sessiz kalma tabii kocanada söyle anlayışlı biriyse oda sana hak verir şimdiden tavrını koyki daha sonra sevimsiz şeyler yaşanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?