Kayınvalide evime geldiği ilk gün

Ruzgargulu0535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
191
57
48
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz

Ilk biseyleri degistirmeye basladiginda ben boyle rahat ediyorum, cokda smetri hastasiyimdir aradigimi hemen bulmam lazim falan bisey deseydin keske.
neyse ses cikarmamissin gurultu cikmamiz iyi olmus aslinda ama bir daha gelisinde de ayni seyi yapmasi cok muhtemel.
bence tekrarlanirsa uyarmalisin. hadi mutfak neysede yatak odana senden habersiz girmesi bile sacma bir hareket.

Aman ilk günden bişey olmasın derdindeydim ama şimdi çok pişmanım niye bişey demedim diye eşime bile aylar sonra dedim bu olayı o bile şok oldu çok ayıp etmiş falan dedi ama artık bi daha böyle bişey yaparsa tepkimi koymam lazım

o an dememeniz iyi olmuş bence.insan sinir halinde tepkileri çok farklı olabiliyo.bi daha yaparsa böyle işey,bence bi kere daha sakin bi şekilde bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin.

o an dememeniz iyi olmuş bence.insan sinir halinde tepkileri çok farklı olabiliyo.bi daha yaparsa böyle işey,bence bi kere daha sakin bi şekilde bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin.

Doğru söylüyorsun sakin söylemeliyim ki üste çıkmasın saygısızlık ta etmemiş olayım

Bastan nasil alistirirsan öyle gider benden söylemesi ben evde yokken KV nin evde kalmasına çok karsiyim ben yokum ne isi var evimde calistigini biliyor neden kaliyo ki sende bnce hic yüz verme saygili davran ama BN olsam değiştirmesine müsaade etmezdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tovbe tovbe sizin dolabinizi neden aciyor cok sinir oldum.Ben k.vdem ile cok samimiyim asla acmaz dolabimi falan tekrarlarsa uyarin lutfen.Ozeliniz orasi yani

İlk gelin sensin herhalde kaynana bütün hataları sende yapacak sonradan gelen gelinler rahat edecek bence eşyaların yerini değiştirmesine sessiz kalma

Biz farklı şehirlerdeyiz aramız 24 saat :) ben okula gidince o da başka bi yere gidemiyor tanrı eşimde zaten seminerde başka şehirdeydi iki kişi kaldık 10 gün ben sürekli la havale çektim

Anlattıklarınıza bakılırsa koyacağınız tepkiyi bence anlamaz hatta daha kötüsü yanlış anlar. O bir şeyleri karıştırmaya başladığında ilgisini farklı yerlere çekseniz? Mesela yoldan geldi hemen mutfağa girdi değiştirmeye başladı diyelim, anne (nasıl hitap ediyorsanız artık) yoldan geldin yorgunsundur, dur sana bir yorgunluk kahvesi yapayım da içelim karşılıklı deyip elindekileri alıp yerlerine bıraksanız? Siz evde yokken yaptığı şeyleri de engelleyemezsiniz maalesef ama yatak odanızla ilgili ne yapabilirsiniz belki kilitlemelisiniz kapısını. Sonuçta onun dolaplarınızı karıştırmasından daha büyük bir terbiyesizlik olmaz kilitlemeniz. Eşiniz de uyarabilir belki, ama sizin olmadığınız bir ortamda tabii.

İlk gelin sensin herhalde kaynana bütün hataları sende yapacak sonradan gelen gelinler rahat edecek bence eşyaların yerini değiştirmesine sessiz kalma

Işin garip tarafı ben üçüncü ve en son gelinim hala düzenlememiş KV anlayacağınız ellimin biri de buna benzer şeyler anlattı kadının huyu bu

Öyle bi kadın ki eşim uyarsa hemen ağlamaya başlar biliyorum ben saygı çerçevesinde halletmeliyim olayı ya açık açık söylücem ya da sizin dediğiniz gibi alttan alttan hissettirecem

6 ay önceki olaya çözüm mü arıyorsun,yoksa tekrar mı gelecek de nasıl davranmalıyım diye mi soruyorsun:44:

sessiz kalma tabii kocanada söyle anlayışlı biriyse oda sana hak verir şimdiden tavrını koyki daha sonra sevimsiz şeyler yaşanmasın

Eşime söyledim şok oldu çok ayıp etmiş falan dedi annemi biliyordun bişey desem ağlar hemen dedi haklı ağlamaya yer arayan bi kadın onun için akıl almak istedim

Bence eşine söyle oda annesine söylesin eşini d&lnler mi zaman gösterecek

kadın gecelıklerınıze kadar elleşiyor ve siz sessiz kalıyosunuz

ne yapacağımı kalmamış bu işin. kayınvalıdenız yapıcanı yapmış gecmıs olsun.

Mutfak falan neyse hadi de o gidince kendi duzeninize getirirsiniz ama sizin mahreminize el surmesine izin vermeyin. Gerekirse yatak odasi kapinizi kitleyin. Nasil baslarsa oyle gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…