Kayınvalide evime geldiği ilk gün

eşiniz söylesin kırmadan, siz söylerseniz alınır kesin
hiç hoş bir durum değil. herkesin düzeni rahatlık anlayışı aynı olamaz

Daha öncede söyledim kayınvalidem 24 saatlik yoldan geldi ben çalışıyorum işe gittim eşimde işiteydi zaten yalnız kalmak zorundaydı ne bileyim böyle yapacağını evime ilk kez geliyor. Eşime de söyledim zaten şok oldu

Bişey söyleyim mi hiç kızma en güzeli senin kayınvalidenin yaptığı edebile gelip kalıyor işte çok şanslısın

Yazım yanlışları i pad kullandığım için kaynaklanıyor elimde olan bişey değil öğretmeniz diye de Türk dil kurumundan fırlamış gibi yazılar yazmaya da mecburiyetimiz yok ayrıca branşım gereği de yazı ile alakam yok

Son düzenleme:

Bir dahaki ne kilitlemeyi düşünüyorum zaten bu bir çözüm olabilir

Yatak odanızın kapısını kilitleyin. Sorarsa da açık açık, çamaşırlarımı kimsenin görmesini karıştırmasını istemiyorum deyin. Yanlış anlarsa anlasın, küserse küssün. Mutfak neyse de, yatak odası bu yahu. Kendi annemin dahi girmesini istemem.

Annem de kalmay geldi bana sormadan yatak odama dahi girmedi aradaki farkı görünce KV min nasıl edepsiz olduğunu daha iyi gördüm

canım bende de aynısı oldu ben hiçbirşey demedim, ama eski düzenim neyse aynen onu yaptım o gelmeden önceki haline çevirdim evimi o da gördü bunu birşey dememe gerek kalmadı, birde yatak odama girip karıştırdığını farkettim ve işe giderken odamı kilitleyip gittim anlamıştır herhalde, yanlış bulanlar olabilir ama bişey söylesem söyledi olucaktı bende hareketlerimle anlatmaya çalıştım..

Son düzenleme:
geceliklere dahi el atmış kadın yahu
bence tepkinizi baştan koyun,yoksa gidişat kötü

Öğretmen hanım ilk üç cümlenizden hiç bişey anlamadım.zaman kipleri karışmış,noktalama işaretleri yok 3 kere okudum :44:

geceliklere dahi el atmış kadın yahu
bence tepkinizi baştan koyun,yoksa gidişat kötü

Gidiş kötü zaten herşeyde fazla karışıyor gereksiz konuşuyor çok konuştuğu için çok pot kırıyor kendini övmeye bayılıyor her telefonda öğüt veriyor inananır mısın her telefonda her öğüt cümlesi bile aynı kabus yani

Hayır yani orası senin evin senin düzenin sen rahat edebiliyosun ki o eşyalar orda sen evde yokken ortalığı toplayabilir falan bu güzel bi davranış olur ama eşyaların yerlerini değiştirmesi hiç hoş değil özellikle yatak odana falan girmesi çok saygısızca ben olsam tepkimi koyardım heralde geceliklerimi falan ne diye elliyo çok rahatsız olurdum herkesin evi özelidir de kaynanalar bunu pek anlamıyo heralde neden böyleler acaba

Zaten ilginç bir şekilde hiç yabancılık çekmedi sürekli odadan odaya girdi çıktı
Dolap açıp kapadı ben o ilk saatlerin şokuyla ne oldugumu şaşırdım
Hiç bir şey diyemedim

gerçekten Rabbim yar ve yardımcınız olsun ..
Dua edin ki,uzakta.. Dibinizde olsa hiç çekilmezdi..

Şunu da söylemeden geçemiycem

Pazar günü resmi bir tören için okula gitmek zorundaydım
O sabah hava yağmutluydu hatta geceden de belliydi yağmur yağacağı
Eşim dedi ki sabah yağmur yağarsa kaldır beni seni arabaya bırakayım KV bunu duydu
Sabah kalktım hazırlandımbaktım yağmur yağıyor mutfakta KV bana diyor ki kaldırma eşini uyusun bugün pazar
Öyle bi sinirle çıktım Şemsiyeyi alıp

Bu kadar şeye rağmen hala 10 günü iyi atlatmışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…