- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Geceliklerine varana kadar yerini değiştirdiğine göre senin kaynana çok fena. Ben olsam eşime önce bir açıklama yapardım, geceliklerimin ile yerini değiştirmiş, ben çok utandım diye, ondan sonrada ben evde yokken evimde kalmasına müsade etmezdim. O evde ben yoksam eşim yoksa, kayınvalidenin ne işi var. Eşyalarımı görmeye gelmiş. Eşim nişanlıyken mutfak tezgahında 1 bardak yıkamamış, eşimin babası laf etti, neymiş ben biraz edepli olcakmışım o bardağı gelip yıkayacakmışım. Ben eşimin evine t-shirt eşofman falan koymuştum, iş yapmaya gidince giyiyordum, tuttu eşimin annesi imalı imalı 'bunlar senin mi?' dedi (ben kıyafetlerimi gardrobuma koymuştum, çeyizimdeki gardroba) Ta oraları karıştırmış. Ben bunun altında kalmadım elbette, şuanda ne gelebiliyorlar nede kalabiliyorlar. Uzak tut evinden derim, 2 gün sonra gidip millete anlatmasın, evde şusu vardı böyle geceliği vardı, şurasını gittim temizledim falan diye...
eşiniz söylesin kırmadan, siz söylerseniz alınır kesin
hiç hoş bir durum değil. herkesin düzeni rahatlık anlayışı aynı olamaz
Ayy sinir durum.
Bende kvalideme kizardim geldiginde misafir gibi duruyosun rahat ol diye.oturdugu yerden bi tuvalete kalkar bi namaza ondadaizin ister.bende kiziyodum uzuluyodum evimde rahat edemiyor diye artik kizmayacam senin durumunu okuyunca
Bence konusmalisin tatli dille.mesela mutfak icin anne mutfagimda bana yardimci olmana sevinirim ama herkesin alistigi bir duzen var bende duzenimi boyle kurdum ama bana yinede yardimci olman hosuma gider.yatakodam mahremim ozel esyalarim var daginikta birakabilirim buda beni mahcup eder gibi biseyler diyebilirsin madem esinde anlayisli rahatca konus bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kusura bakmayın konunuzla alakası yok ama öğretmen olduğunuz halde birsürü yazım ve imla yanlışınız var.Yazı çok uzun olmamasına rağmen okurken kelimeleri anlamaya çalışmak insanı yoruyor.İnşallah okuldada böyle değilsinizdir.
Daha neler hadi mutfaktaki seyleri degistiriyor ona bende seslenmezdim ama yatak odasini karistirip degistirmesi biraz tuaf geldi bence siz yatak odanizi kilitleyip gidin Allah bilir siz evde yokken neler yapiyordur. Bence oturun soyleyin anlamasi lazim yanlis oldugunu yoksa her geldiginde evi degistirir bu kaynana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yatak odanızın kapısını kilitleyin. Sorarsa da açık açık, çamaşırlarımı kimsenin görmesini karıştırmasını istemiyorum deyin. Yanlış anlarsa anlasın, küserse küssün. Mutfak neyse de, yatak odası bu yahu. Kendi annemin dahi girmesini istemem.
Annem de kalmay geldi bana sormadan yatak odama dahi girmedi aradaki farkı görünce KV min nasıl edepsiz olduğunu daha iyi gördüm
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
Yazım yanlışları i pad kullandığım için kaynaklanıyor elimde olan bişey değil öğretmeniz diye de Türk dil kurumundan fırlamış gibi yazılar yazmaya da mecburiyetimiz yok ayrıca branşım gereği de yazı ile alakam yok[/QUOT
Bence kayınvalideniz çekmecelerinizden önce sizi bi düzene soksun.Ben sadece bi uyarıda bulundum.Bu kadar ters cevap vermenize gerek yok.Bu sitede herkes birbirine yazımla alakalı uyarılarda bulunuyor.Kimse böyle ters cevap vermedi."Türk Dil Kurumundan fırlamak" nasıl bir tabirse...
Yazım yanlışları i pad kullandığım için kaynaklanıyor elimde olan bişey değil öğretmeniz diye de Türk dil kurumundan fırlamış gibi yazılar yazmaya da mecburiyetimiz yok ayrıca branşım gereği de yazı ile alakam yok[/QUOT
Bence kayınvalideniz çekmecelerinizden önce sizi bi düzene soksun.Ben sadece bi uyarıda bulundum.Bu kadar ters cevap vermenize gerek yok.Bu sitede herkes birbirine yazımla alakalı uyarılarda bulunuyor.Kimse böyle ters cevap vermedi."Türk Dil Kurumundan fırlamak" nasıl bir tabirse...
Insanlara bu şekilde öğretmen kalıbı budur dayatması yapmanız hoş değil sizin üslubunuza öyle bir cevap lazımdı hanımefendi öğretmensin böyle olmak zorundasın derseniz üstelik nedenini bilmeden böyle de bi cevap alırsınız
Ayrıca konu ile alakasız yorum yapmanız da hoş değil
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
geceliklere dahi el atmış kadın yahu
bence tepkinizi baştan koyun,yoksa gidişat kötü
Öğretmen hanım ilk üç cümlenizden hiç bişey anlamadım.zaman kipleri karışmış,noktalama işaretleri yok 3 kere okudum :44:
Hayır yani orası senin evin senin düzenin sen rahat edebiliyosun ki o eşyalar orda sen evde yokken ortalığı toplayabilir falan bu güzel bi davranış olur ama eşyaların yerlerini değiştirmesi hiç hoş değil özellikle yatak odana falan girmesi çok saygısızca ben olsam tepkimi koyardım heralde geceliklerimi falan ne diye elliyo çok rahatsız olurdum herkesin evi özelidir de kaynanalar bunu pek anlamıyo heralde neden böyleler acaba
Gidiş kötü zaten herşeyde fazla karışıyor gereksiz konuşuyor çok konuştuğu için çok pot kırıyor kendini övmeye bayılıyor her telefonda öğüt veriyor inananır mısın her telefonda her öğüt cümlesi bile aynı kabus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?