- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
Muhtemelen tekrarlayacak evime geldiği ilk saat radar gibi oradan oraya girdi dolap açtı kapadı dedim napıyo bu sanki kendi evi
Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim şu an Kayınvalidem evime ilk kez yatılı olarak gelecekti ben zaman 3 aylık evliydim kadın daha eve geldiği ilk hatta ilk saat okadar saat yol tepmesine rağmen mutfak eşyalarımın yerlerini değiştirmeye başladı tabi ben şok dedim napıyo bu bir baktım tezgah üstündeki tüm eşyaların yerlerini değiştiriyor böyle daha kolay olur diyo bide çöp kutum kepçelerin bıçak setim aklınıza gelebilecek her şey ee ben bozuldum tabi bişey de demedim.Bir de bana diyor ki nasıl niyetle bakarsan öyle görürsün töbeeee hadi dedim ses etmiyim.ERtesi günlerde ben öğretmenim okula gittiğim sıralarda kıyafet dolabımdaki kimi kıyafetlere karışmış hatta seksi geceliklerimin yerlerini değiştirmiş sinirden çıldırsam da bişey diyemedim zaten sürekli kendimi övür durdu ben sen rahat et diye uğraşıyorum ne alakaysa 10 gün kaldı tek dileğim vukuatsız geçmeseydi neymeli sabır gösterdim bitti siz olsanız ne tepki verirsiniz bi daha böyle bişey yapmaya kalkarsa müdahale etmek istiyorum fikirlerinizzz
kadın gecelıklerınıze kadar elleşiyor ve siz sessiz kalıyosunuz
ne yapacağımı kalmamış bu işin. kayınvalıdenız yapıcanı yapmış gecmıs olsun.
,caktirmali imal ibir sekilde soylemeyin.bu daha kotu.net ve guzel bir dille.kirmadan.her insan yaptiginin yanlis oldugunu anlamiyabilir yardim ettigini sanir...gardrobumve yatak odam benim icin ozelbir yer.daha dogrusu mahrem bir yer.oralara sadece bendokunmak temizlemek isterim ozel esyalarim var...ve bunlardan dolayi mahcup olmak istemem size gibi guzel soyleyinevimin her yerisenin evin gibi olsun yatak odam benim olsun diyin...kirilma annecigimmm de..offf bu kadinlarrrrr..
cok sukur gırmıs
anem sen sen ol fazla samımı olma verdıklerını alma eve dadandırma okurken ıcım sısti töbeeeeee
ben olsam bısı demesdım cunku kalıcı dıl /// aman olmasında
ah su kaynanalar. belki o da anne gozuyle size bişiler vermek istemistir. tepki vermmeemniz iyi olmus.esinizde sizi anlayisla karsiliyorsa daha sonra bu duurmu kayinvalidenizle konusup gerekirse braz tatli sert bir dille uyarabilrisiniz.kalbini cok kırmayin esiniz sizinle unutmayın.o degiitrdikce siz eski yerlerine geri goturebilrisiniz. bi sekilde tepkinizi verin ama kırmaya ozen gosterin
Hayatta kolay kolay kendimden odun vermem .
Bikere biz nisanliyken duzeltme bahanesiyle çantamı karistirmisti adam gibi soyledim rahatsız oluyorum diye anlamadi saygisizlik yapma deyince ben bildigin KIYAMETI KOPARTTIM !
Asil Saygisizlik senin bu yaşında benim esyalarima benden izin almadan dokunmandir . Sana bu yasta ben mi ogretecegim bunları dedim .
O gun bugundur elini dahi sürmez. Hatta onlara kalmaya gittigimizde bizim esyalarimizin oldugu odayi biz evden cikarken kilitler anahtarini da bana verir...........
Diyecegim o ki siz simdi kendinizi aman saygisizlik olmasin aman su aman bu diye oldugunuzdan farkli yansitmayin . Ben nasil kimsnein esyasina izinsiz dokunmuyorsam kimsede benimkine dokunmamali. Bu huyumu annem dahi bilir....
Ben sert köşeleri olan bir kadınım ve ben nasilsam herkesin beni oldugum gibi kabul etmesi gerekiyor. ....
Söylemememin tek sebebi yeni gelinim ilk kez ebime gelmiş hadi dedim tatsızlık olmasın ben bundan sonra devam ederse ne yaplarımın düşüncesindeyim bişey demeye kalksam diecek ilk kez evine gittim de bana laf söyledi zaten tanıma aşamasındayız birbirimzii
Canim anlıyorum seni ama bundan sonra eger bir set cekemezsen ömür noyu kayinvaliden kendisinde sana karisma ve herseyini karistirma hakki bulur. Senin iyiliğine soyledim sadece.Ben evime ilk kez gelmiş hemen böyle diyaloglara girmeyeyim diye tepki vermedim neyse ama artık böyle bir durumda ne yapacağımı iyi biliyorum sessiz kalmaya niyetim de yok yani zaten şok olmuşum daha ilk saatlerde ordan oraya girip girip çıkmış bi sürü kontrol etmiş stresten başıma ağrılar girdi ne yapacağımı bilemedim
Geceliklerine varana kadar yerini değiştirdiğine göre senin kaynana çok fena. Ben olsam eşime önce bir açıklama yapardım, geceliklerimin ile yerini değiştirmiş, ben çok utandım diye, ondan sonrada ben evde yokken evimde kalmasına müsade etmezdim. O evde ben yoksam eşim yoksa, kayınvalidenin ne işi var. Eşyalarımı görmeye gelmiş. Eşim nişanlıyken mutfak tezgahında 1 bardak yıkamamış, eşimin babası laf etti, neymiş ben biraz edepli olcakmışım o bardağı gelip yıkayacakmışım. Ben eşimin evine t-shirt eşofman falan koymuştum, iş yapmaya gidince giyiyordum, tuttu eşimin annesi imalı imalı 'bunlar senin mi?' dedi (ben kıyafetlerimi gardrobuma koymuştum, çeyizimdeki gardroba) Ta oraları karıştırmış. Ben bunun altında kalmadım elbette, şuanda ne gelebiliyorlar nede kalabiliyorlar. Uzak tut evinden derim, 2 gün sonra gidip millete anlatmasın, evde şusu vardı böyle geceliği vardı, şurasını gittim temizledim falan diye...
Bir dahaki gelisinde de ayni sekilde yapacaktır bence. Dolabinizi karistirmasi geceliklerin yerini degistirmesi falan cok ayip ona mi dusmus gerekirse bir dahakinde anne ben utaniyorum biyle seylerden lutfen dolabim bana kalsin elleme de. Fakat aklima sey de geldi ilk defa gelmis ya ne var ne yok duzeltme bahanesiyle ortaligi talan etmis de olabilir diye dusundum bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?