Kayınvalide evime geldiği ilk gün

Hayatta kolay kolay kendimden odun vermem .
Bikere biz nisanliyken duzeltme bahanesiyle çantamı karistirmisti adam gibi soyledim rahatsız oluyorum diye anlamadi saygisizlik yapma deyince ben bildigin KIYAMETI KOPARTTIM !
Asil Saygisizlik senin bu yaşında benim esyalarima benden izin almadan dokunmandir . Sana bu yasta ben mi ogretecegim bunları dedim .
O gun bugundur elini dahi sürmez. Hatta onlara kalmaya gittigimizde bizim esyalarimizin oldugu odayi biz evden cikarken kilitler anahtarini da bana verir...........
Diyecegim o ki siz simdi kendinizi aman saygisizlik olmasin aman su aman bu diye oldugunuzdan farkli yansitmayin . Ben nasil kimsnein esyasina izinsiz dokunmuyorsam kimsede benimkine dokunmamali. Bu huyumu annem dahi bilir....
Ben sert köşeleri olan bir kadınım ve ben nasilsam herkesin beni oldugum gibi kabul etmesi gerekiyor. ....

Bir daha yatili gelirse ve ayni seyleri yaparsa kırmadan uyarmalisin bence cnm ya kötü bi durum valla hele hele ki yatak odasiii :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah su kaynanalar. belki o da anne gozuyle size bişiler vermek istemistir. tepki vermmeemniz iyi olmus.esinizde sizi anlayisla karsiliyorsa daha sonra bu duurmu kayinvalidenizle konusup gerekirse braz tatli sert bir dille uyarabilrisiniz.kalbini cok kırmayin esiniz sizinle unutmayın.o degiitrdikce siz eski yerlerine geri goturebilrisiniz. bi sekilde tepkinizi verin ama kırmaya ozen gosterin

,caktirmali imalibir sekildesoylemeyin.bu daha kotu.net ve guzel bir dille.kirmadan.her insan yaptiginin yanlis oldugunuanlamiyabilir yardim ettigini sanir...gardrobumve yatak odam benim icin ozelbir yer.daha dogrusu mahrem bir yer.oralara sadece bendokunmak temizlemek isterim ozel esyalarim var...ve bunlardan dolayi mahcup olmak istemem size gibi guzel soyleyinevimin her yerisenin evin gibi olsun yatak odam benim olsun diyin...kirilma annecigimmm de..offf bu kadinlarrrrr..

cok sukur gırmıs
anem sen sen ol fazla samımı olma verdıklerını alma eve dadandırma okurken ıcım sısti töbeeeeee
ben olsam bısı demesdım cunku kalıcı dıl /// aman olmasında

,caktirmali imal ibir sekilde soylemeyin.bu daha kotu.net ve guzel bir dille.kirmadan.her insan yaptiginin yanlis oldugunu anlamiyabilir yardim ettigini sanir...gardrobumve yatak odam benim icin ozelbir yer.daha dogrusu mahrem bir yer.oralara sadece bendokunmak temizlemek isterim ozel esyalarim var...ve bunlardan dolayi mahcup olmak istemem size gibi guzel soyleyinevimin her yerisenin evin gibi olsun yatak odam benim olsun diyin...kirilma annecigimmm de..offf bu kadinlarrrrr..

Doğru söylüyorsunuz ne kadar kırılma desem de kırılacak ama bunu da yapmak zorundayım çok rahatsız olurum devam ederse

cok sukur gırmıs
anem sen sen ol fazla samımı olma verdıklerını alma eve dadandırma okurken ıcım sısti töbeeeeee
ben olsam bısı demesdım cunku kalıcı dıl /// aman olmasında

Söylemememin tek sebebi yeni gelinim ilk kez ebime gelmiş hadi dedim tatsızlık olmasın ben bundan sonra devam ederse ne yaplarımın düşüncesindeyim bişey demeye kalksam diecek ilk kez evine gittim de bana laf söyledi zaten tanıma aşamasındayız birbirimzii

Eşim de çok şaşırdı zaten ben söyleyince kafasını eğdi düşüncelere daldı annesinin hatasız olduğunu düşünüyordu birden söyleyince çok şaşırdı hak verdi saygısızlık etmediğim için teşekkür etti zaten kırmak gibi bi niyetim yok olsaydı en baştan eser gürlerdim yapmadım ama açık açıkçası iyi niyet. Te görmedim hem bi sürü şey yapıyor kızma ihtimalimin de farkında bir de diyor ki karşındakini nasıl görmek istersen öyle görürsün diyo bana

Ben evime ilk kez gelmiş hemen böyle diyaloglara girmeyeyim diye tepki vermedim neyse ama artık böyle bir durumda ne yapacağımı iyi biliyorum sessiz kalmaya niyetim de yok yani zaten şok olmuşum daha ilk saatlerde ordan oraya girip girip çıkmış bi sürü kontrol etmiş stresten başıma ağrılar girdi ne yapacağımı bilemedim

Bir dahaki gelisinde de ayni sekilde yapacaktır bence. Dolabinizi karistirmasi geceliklerin yerini degistirmesi falan cok ayip ona mi dusmus gerekirse bir dahakinde anne ben utaniyorum biyle seylerden lutfen dolabim bana kalsin elleme de. Fakat aklima sey de geldi ilk defa gelmis ya ne var ne yok duzeltme bahanesiyle ortaligi talan etmis de olabilir diye dusundum bir an.

Kusura bakmayın konunuzla alakası yok ama öğretmen olduğunuz halde birsürü yazım ve imla yanlışınız var.Yazı çok uzun olmamasına rağmen okurken kelimeleri anlamaya çalışmak insanı yoruyor.İnşallah okuldada böyle değilsinizdir.

Iykı dememıssın ılk kes gıttın ıcınn demedı kalmazdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geceliklerine varana kadar yerini değiştirdiğine göre senin kaynana çok fena. Ben olsam eşime önce bir açıklama yapardım, geceliklerimin ile yerini değiştirmiş, ben çok utandım diye, ondan sonrada ben evde yokken evimde kalmasına müsade etmezdim. O evde ben yoksam eşim yoksa, kayınvalidenin ne işi var. Eşyalarımı görmeye gelmiş. Eşim nişanlıyken mutfak tezgahında 1 bardak yıkamamış, eşimin babası laf etti, neymiş ben biraz edepli olcakmışım o bardağı gelip yıkayacakmışım. Ben eşimin evine t-shirt eşofman falan koymuştum, iş yapmaya gidince giyiyordum, tuttu eşimin annesi imalı imalı 'bunlar senin mi?' dedi (ben kıyafetlerimi gardrobuma koymuştum, çeyizimdeki gardroba) Ta oraları karıştırmış. Ben bunun altında kalmadım elbette, şuanda ne gelebiliyorlar nede kalabiliyorlar. Uzak tut evinden derim, 2 gün sonra gidip millete anlatmasın, evde şusu vardı böyle geceliği vardı, şurasını gittim temizledim falan diye...

Son düzenleme:
Ayy sinir durum.
Bende kvalideme kizardim geldiginde misafir gibi duruyosun rahat ol diye.oturdugu yerden bi tuvalete kalkar bi namaza ondadaizin ister.bende kiziyodum uzuluyodum evimde rahat edemiyor diye artik kizmayacam senin durumunu okuyunca
Bence konusmalisin tatli dille.mesela mutfak icin anne mutfagimda bana yardimci olmana sevinirim ama herkesin alistigi bir duzen var bende duzenimi boyle kurdum ama bana yinede yardimci olman hosuma gider.yatakodam mahremim ozel esyalarim var daginikta birakabilirim buda beni mahcup eder gibi biseyler diyebilirsin madem esinde anlayisli rahatca konus bence

Daha neler hadi mutfaktaki seyleri degistiriyor ona bende seslenmezdim ama yatak odasini karistirip degistirmesi biraz tuaf geldi bence siz yatak odanizi kilitleyip gidin Allah bilir siz evde yokken neler yapiyordur. Bence oturun soyleyin anlamasi lazim yanlis oldugunu yoksa her geldiginde evi degistirir bu kaynana

Canim anlıyorum seni ama bundan sonra eger bir set cekemezsen ömür noyu kayinvaliden kendisinde sana karisma ve herseyini karistirma hakki bulur. Senin iyiliğine soyledim sadece.
Ben hoslanmiyorum boyle seylerden tepkimi de ilk anda koydum. Ha demiyormudur arkamdan konusmuyor mudur illaki konuşuyordur Ama umrumda mi degil....... evimden uzak olsun

Aynen canim ayni dusuncddeyim

Açık ve net resmen beni kontrole gelmiş geldiği ilk saat bi sürü dolap açıp kapaması bunu gösteriyor kesinlikle uyarıcım aklıma geldikçe sinirleniyorum bi de demez mi ben sen rahat et diye uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…