Kayınvalide,Görümce,Ve Çocuk

Yaaa millette nasıl çocuklar var demi
Benim ki daha oturamıyor kafamı hangi taşlara vursammm:)

Ben de sinirlenirim boyle kiyaslamalara alti aylik kosan varmi bebegi icinizde belliki abartiyor takma bu arada sizde ailenizden birine benzetin oglan dayiya benzer deyin belki anlar vazgecer buarada babaya benzetmek varken hala ne alaka

Ben de sinirlenirim boyle kiyaslamalara alti aylik kosan varmi bebegi icinizde belliki abartiyor takma bu arada sizde ailenizden birine benzetin oglan dayiya benzer deyin belki anlar vazgecer buarada babaya benzetmek varken hala ne alaka

Belirttiğim gibi kızları onlara göre dahi
Dogru yaa ben niye onları çatlatmıyorum kii bundan sonra görür onlar kim kimi delirtiyo

Hiç gormemezlikten gel bence en mantıklısı basa cikilmaz boyleleriyle sen kendi huzuruna esine ve bebegine bildigin gibi dogru olani nasil uygun goruyorsan öyle davran

Hepinize teşekür ederim önerileriniz için
Söylediklerinizi deneyeceğim bakalım tepkileri ne olacak

oda birsey mi benim kaynim dogar dogmaz oturmus

görümceniz hayatı erken öğrendiği için inzivaya çekmiş kendini demek.40 günlük çocuk klozetemi tutulurmuş yattığı yerden alırken bile nazikçe kavrıyoduk bişey olmasın diye.

Belirttiğim gibi kızları onlara göre dahi
Dogru yaa ben niye onları çatlatmıyorum kii bundan sonra görür onlar kim kimi delirtiyo
Senin kv ile benim kv nin seri uretimi ayni bu kadar mi benzerlik olur o yuzden seni cok iyi anliyorum

deli ile deli olma

sıkma canını

babaları dururken hep kendi en sevdiklerine benzetirler

esasen kv nin ailede en çok kimi sevdiğini anlama yöntemi bu

benimki de amcasına benzetir ki

çocuk bana benziyor, halaları vs bana benzetir o amcasına

kv nin çocukları da sütü biberondan kendileri tutup içermiş benimki içmiyormuş

kv ev hanımı çocukları emzirmiş yaşından sonra içmişlerse içmişlerdir sütü biberon ile benimki 3,5 aylık idi bunu dediğinde

bayılmıştım gülmekten

Kesin net sonuç. .erkek aileleri torun olunca sacmaliyorlar. .bizimde sorun yokken çocuktan sonra herkes kafayı yedi :)

Ayni biz. Benim de boyle bi simarik gorumcem var. Kv surekli halasina cok guluyo halasini cok seviyo. Ayy halasini gorunce nasil neselendi falan diyor. Oyle bisey olmamasina ragmen. Deli oluyorum ama gorumceme uzuluyorum annesinden baska kendisiyle ovunecek kimse yok. Beni de deli gibi kiskaniyor. Isimi, evliligimi, basarilarimi...

Benim gorumcemde tam tersi sivri dilli herkesle cok konusan biri bende pek sevemiyorum huylarini kv surekli halasida boyleydi su ayni halasi halasi gibi demeye basladi ki kendide kizinin huylarini hic sevmez dedim kiz halaya diye diye kizin halasina cekmis bari benim kizimi benzetme sevmiyorum bu huylari dedim daha benzetmiyo benim kizda bana benzeyince huylarini yaptiklarini benzetmeye calistida olmadi

Oha diyorum başkada birşey demiyorum oldu olacak 3 aylıkken okumayı yazmayı sökmüş olaydı töbe yarabbim resmen s.. yarıştırıyor.

Deki belli bebekken koşmuş enerjisi bitmiş şimdi konuşmaya üşeniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…