Ben de sinirlenirim boyle kiyaslamalara alti aylik kosan varmi bebegi icinizde belliki abartiyor takma bu arada sizde ailenizden birine benzetin oglan dayiya benzer deyin belki anlar vazgecer buarada babaya benzetmek varken hala ne alaka
Bizde esimle eve gelince konuşup gülüyoruz zatenAhaha ne dalga geçilir : )
Ama bir daha sefere onların yanında dalga geçip onları sinir edeceğimm:)))))Bizde esimle eve gelince konuşup gülüyoruz zaten
oda birsey mi benim kaynim dogar dogmaz oturmusOğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır
Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Senin kv ile benim kv nin seri uretimi ayni bu kadar mi benzerlik olur o yuzden seni cok iyi anliyorumBelirttiğim gibi kızları onlara göre dahi
Dogru yaa ben niye onları çatlatmıyorum kii bundan sonra görür onlar kim kimi delirtiyo
Yanliz degilmisim o zamanKesin net sonuç. .erkek aileleri torun olunca sacmaliyorlar. .bizimde sorun yokken çocuktan sonra herkes kafayı yedi :)
Korkma zerre benzemiyo bende cok korkmustumOglan dayıya kız halaya demişler,onların yüzünden kızım olsun istemiyorum yaa
Benim gorumcemde 3 aylikken beni yurut diye ciyak ciyak aglarmisoda birsey mi benim kaynim dogar dogmaz oturmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?