Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır
Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Hadi , demek dahi, süper bebek iken, sonradan mı böyle olmuş halası? diyeceksin de, denmiyor işte...
Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.
Bir daha söylerse eşime dönüp hayatım sen ergenlikte yürüdün herhalde diyecem aile nin utanç kaynağı40li bebekken klozete cisini yapan birinin suan atomu parcalamasi gerekiyor.
Hic aldirmayin siz onemsemezseniz kayinvalidede kizina benzetmekten keyif almaz.
Dengesız ıste sende dekı aynı dayısı
İstediğini desin niye bu kadar dertlendin ki. Banada 1 yaşında tuvalet eğitimi ver derlerdi, he deyip geçtim. Sende takma bence hiçOğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır
Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Oglan dayıya kız halaya demişler,onların yüzünden kızım olsun istemiyorum yaa
Aynen yaa işte benimki de sürekli kızını örnek veriyo seninki yataktan düşüyormuş
Bizimki halının bir ucundan diğer ucuna yuvarlanıyomuş hemide 40 l
Bir daha söylerse eşime dönüp hayatım sen ergenlikte yürüdün herhalde diyecem aile nin utanç kaynağı
İstediğini desin niye bu kadar dertlendin ki. Banada 1 yaşında tuvalet eğitimi ver derlerdi, he deyip geçtim. Sende takma bence hiç
Oğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.
Hiç bunları takıp dert etmeyin kendinize.
Zaten amaçları sizi uyuz etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?