deli ile deli olma
sıkma canını
babaları dururken hep kendi en sevdiklerine benzetirler
esasen kv nin ailede en çok kimi sevdiğini anlama yöntemi bu
benimki de amcasına benzetir ki
çocuk bana benziyor, halaları vs bana benzetir o amcasına
kv nin çocukları da sütü biberondan kendileri tutup içermiş benimki içmiyormuş
kv ev hanımı çocukları emzirmiş yaşından sonra içmişlerse içmişlerdir sütü biberon ile benimki 3,5 aylık idi bunu dediğinde
bayılmıştım gülmekten[/QUOTE
Senin ki kv ile benim ki yarışırrrrrBenim gorumcemde 3 aylikken beni yurut diye ciyak ciyak aglarmis
Ayni biz. Benim de boyle bi simarik gorumcem var. Kv surekli halasina cok guluyo halasini cok seviyo. Ayy halasini gorunce nasil neselendi falan diyor. Oyle bisey olmamasina ragmen. Deli oluyorum ama gorumceme uzuluyorum annesinden baska kendisiyle ovunecek kimse yok. Beni de deli gibi kiskaniyor. Isimi, evliligimi, basarilarimi...
Allah tan benim oğlum onları sevmiyo onlar kucağına aldımı ağlıyo özelliklede kv alınca basıyo çığlıgıSenin kv ile benim kv nin seri uretimi ayni bu kadar mi benzerlik olur o yuzden seni cok iyi anliyorum
Oğullarının çocuğunu bizim doğurmamız onların ağırına gidiyor herhaldeAyyyyyy benimkinin ikizi tıp demiş burnundan düşmüş hiç bana benzetmez halbuki kızımla ikiz gibiyiz gören şaşırır benimkide 3 aylıkken kucağındaydı tam alıyodum oda tutuyo diyoki aaay benden gitmek istemiyo :) seninkide böyle bişe allah yardımcın olsun zor ama duymamaya çalış
Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır
Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Ayyy cins türünün son örneği galiba cnm çok kıskanıyolar artık ellerinde olmadan sataşıyolar galiba ben anlamadım kiOğullarının çocuğunu bizim doğurmamız onların ağırına gidiyor herhalde
Oğlum daha 20 günlüktü onlara gittik bırakın götürmeyin dedi bende nasıl doyurmayı düşünüyorsun dedim
Babaannesinin taş gibi m...si var dedi
İçi boş ama dedim olsun doldururuz diyo yaa
Ayni biz. Benim de boyle bi simarik gorumcem var. Kv surekli halasina cok guluyo halasini cok seviyo. Ayy halasini gorunce nasil neselendi falan diyor. Oyle bisey olmamasina ragmen. Deli oluyorum ama gorumceme uzuluyorum annesinden baska kendisiyle ovunecek kimse yok. Beni de deli gibi kiskaniyor. Isimi, evliligimi, basarilarimi...[/QUOTE
Ayyy yazıkkk
Herkes onların ne olduğunu biliyo şekerim kim över ki analarından başka
Evet canım oda doğru da insan oğlu işte hakim olamıyorum sinirimeAman canım dert etme beee, evet anneciğim aynı benziyor dersin, konu kapanır. Sinirlenmeni anlıyorum ama Boşver, ne ciddiye alıyosun, eyle geç.. Aranı bozmaya değmez.. O öyle desin dursun, seni kızdırmak için yapıyosa eğer istediğini verme ona
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çocuk doğduktan sonra başlıyor sıkıntı sanki kendileri doğurmuş gibi davranıyorlarbizimkide doğmamış oğlum üzerinden prim yapıyor
bebek önlüğü aldım , diyor ki benim oğullarım salyalı değildi hiç kullanmadım anneninkileri bilemem
hamileyim son ayım gece uyuyamıyorum bana diyor benimkiler gece cok rahattı bu oğlan şimdiden uyutmuyor galiba dayısına çekecek, nerden biliosa o dayı uykusuzmuş bilemedim
yav he he diyorum geciyorum napim laf anlamıcak nasıl olsa ağız dalaşına girmeye değmez
Utanmazsa onu da der inan kiBence senin görümcen doğar doğmaz yürümüş hattâ hastaneden koşarak çıkmış boşver canım anladığım kadarıyla eviniz ayrı git iki saat katlan gel evine keyfine bak
Kız eşinde arkanda seni destekleyip sana teselli veriyo ya halası o tabi dicek tabi benzicek dese daha beter aman amanUtanmazsa onu da der inan ki
Eşim de aynı şeyi söylüyo boş ver benim oğlumun hiç bişey i ona benzemiyor diyo
Biz kadınlar biraz takıntılıyız işte
kv hakkaten beyin fakiriOğlumu hastaneden getirdik yüz üstü yatarken kafasını kaldırıyor du. Bizde vayy güçlü olacak kerata falan diye severken kv orta okula giden Kaynim için hastaneden eve getirdik kendisi döne döne yataktan düşüyor du dedi. Yok devenin nalı. Maraton a da katıldımı 6 aylıkken demek geçti içimden. Ama kadında öyle bir huy var bu küçük oğlu ile ilgili. Yanında başka bir çocuğu sevdiğin ovdugun zaman hemen benim Oğlumda diye örnek verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?