aynen öyle yapıyolarOha diyorum başkada birşey demiyorum oldu olacak 3 aylıkken okumayı yazmayı sökmüş olaydı töbe yarabbim resmen s.. yarıştırıyor.
evet denmiyor onlar herşeyi diyor ama biz deyince hassas narin kırılıveriyorlar biz Aliye Rona yız bizde kalp yok bizim ki kırılmıyorHadi , demek dahi, süper bebek iken, sonradan mı böyle olmuş halası? diyeceksin de, denmiyor işte...
Oğlum doğana kadar kv ile bir sorunumuz yoktu,olsada be ufak,tefek şeyleri görmezden gelirdim
Eşimin bir tane kız kardeşi var acaip bir kız biraz yabani kimseyle görüşmez,evine gelene hoş geldin demez akrabaları bile onunla yakın değildir çünkü çok kıskanç dır
Oğlum doğduğundan beri kv sürekli ayy halası da böyleydi ayyy halasıda şöyleydi,aynı halası gibi,aynı halası gibi deyip duruyğlum da eşimin kopyası ve görümcemle esimde hiç benzemezler onu da belirteyim
Kv yi bir kaç kez uyardım şimdi inadıma yapıyor
Geçen gün kv lere oturmaya gittik eşim oğlumu kucağında oturttu bende hayatım Dr duydun 6 aydan önce oturtmayın dedi ,diye söyledim kv ne söyledi buna karşılık aaaa halası 6.ayında koşuyordu ben şok oldumm
40lı bebekken bezine kakasını yapmazmışta klozete yaparmış böyle bişey olabilir mi yahuu
En fazla beni sinir eden husus ta oğlumu bir kez bile eşime benzetmedi zaten evlat ayrımıda yapıyorlar çokk sinirlerim bozuluyo var mı böyle kv leri olann
Allah tan benim oğlum onları sevmiyo onlar kucağına aldımı ağlıyo özelliklede kv alınca basıyo çığlıgı
o zaman senin görümceyi okulda öğretmenler sınıf atlatmıştır biz bunun zekasına yetişemiyoruz diyekaç üni bitirmiş bu üstün zekasıyla. dünya tarihine geçen başarıları neler
Aynen canım şükür et kv ler kızlarını pek bi abartıyorlarAcaba bu görümcelerin sonradan kafasına taşmı düşmüş kaza bela mı atlatmışlar yoksa şimdiye nasadalardı yahu görümcem olmadığına şuan çok şükrettim :)
Tövbe tövbe ne bu yaaa beline kadar saç ta neymiş ayyyy bunlar ne içiyo bizede versinlerrAa benim kızım da aynı görümcemherkes bana benzetir ama kayınvalidem ısrarla görümceme benzetir. Görümcem de 8 aylık yürümüş,1 yaşında kendisi tuvalete gidip tuvaletini yapıyormuş,yine 1 yaşında saçları beline kadar uzunmuş,dümdüzmüş,çok akıllıymış,titizmiş vs.
Allahtan çok severim görümcemi
Farkında mısınız arkadaşlar hepimizin kayınvalidelerinin çocukları ne kadar müthiş. Yuh olsun bize doğuramadık öyle çocuklar
Benimki de kızının hoşuna gitsin diye yapıyo,hayır esimide övse anlıcam en sinir olduğum şeyde evlat ayrımıBende var ondan ama ben pek takmam
Mesela kötülüğüne değil ama ya işte ortanca oğlum çok titizdi hemen wc 'isterdi.1 yaşı dolmadan
Ama en küçüğü ve en büyüğü öyle değil !!
Sonra aynı oğlun en küçüğüne çekmiş oda çok erken yürüdü
Ama bir türlü yavrularım babalarına çekmemiş
Eşimde bende gülerim aklına,bana öyle şeyler komik geliyor çünkü
Ya öylemi gerçekten mi allah allah)deriz ve geçerim
Keşke görümcemi görme imkânınız olsa şımarık lık bazı kızlara yakışır çok narindir oturması kalkması kontes gibidir yada çokk güzeldir filan filan benimkini görseniz enine boyuna acaip kaba saba bişey konuştuğunu bile bazen zor anlıyorumevet denmiyor onlar herşeyi diyor ama biz deyince hassas narin kırılıveriyorlar biz Aliye Rona yız bizde kalp yok bizim ki kırılmıyor
40 ında kakasını tuvalete yapan cocouk şimdiye süper zeka olmalıymış doğru acaba şimdi niye böyle bön oldu desen olmaz
cahillik başka bişe değil
Bebekler melek olur bilirsin kimin samimi kimin sahte olduğunu hissederler o yüzden gitmiyodurAynen benimki 5,5 yaşında hala ona gitmez
annem başka şehirde, yılda bir görse de onu hiç öyle küçükken falan da sıkıştırıp kucağa alacağım yapmazdı oğlum onlara gidelim istiyor
babaanneye de dedesini seviyor galiba onun için katlanıyor yani
Sorma canım ama büyük yemin ettim bir daha söylerse eşime de söyledim bozup atıcam kenara bir daha ağzını açmasınGün geçmiyor ki kk da bir tuhaf kv daha çıkmasıngül geç canım ya anca insanı sinir etmek için yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?