- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
burada konu sahibi ne evli,ne nişanlı ne de sözlü sadece sevgili o nedenle öyle yazmışyazdiginiz uslub cok cirkin biraz daha olgun bir tavir sergileyebilirsiniz bence evli bir kadina dis kapinin dis mandali demek cok gerikafalilik gibi geldi tepkisiz kalamadim ayrica senden sonra da o olacak derken siz kendinizi dis kapinin dis mandali gibi gore bilirsiniz ama insan evlendiyi zaman esinin hayat arkadasi sevgilisi dostu herseyi olmali dis kapinin dis mandali diycek kadar cahil olmazsiniz ilerde umarim cok ayip size gore sizde ilerde dis kapinin dis mandali olcaksiniz galiba evlenince
Konu Sahibi evli mi ?yazdiginiz uslub cok cirkin biraz daha olgun bir tavir sergileyebilirsiniz bence evli bir kadina dis kapinin dis mandali demek cok gerikafalilik gibi geldi tepkisiz kalamadim ayrica senden sonra da o olacak derken siz kendinizi dis kapinin dis mandali gibi gore bilirsiniz ama insan evlendiyi zaman esinin hayat arkadasi sevgilisi dostu herseyi olmali dis kapinin dis mandali diycek kadar cahil olmazsiniz ilerde umarim cok ayip size gore sizde ilerde dis kapinin dis mandali olcaksiniz galiba evlenince
Konu Sahibi evli mi ?
Arkadaşım bak seninle güzelce konuşalım. Annelik çok ayrı bir şeydir.sevgi bu dünyadaki en güzel şeydir.dunya sevgiyle yürür. Tolstoyun bir kitabı var "insan ne ile yaşar " diye. Ilk hikayesinde cevap sevgiydi. Bak yüzlerce yıl önce yaşamış insanlarda benimle aynı fikirde. Sevgi gerçekten paylaşınca çoğalan bir şey.sevgilerin en kutsali da anneyle çocuk arasındaki ilişki.ne olur hayatı bu kadar zorlastirmayin. Dünya çok çirkin bir yer. Sevgi gosterisinden rahatsız olacak kadar bencillesmisiz. Benim de erkek arkadaslarim oldu,aşık olduğum oldu . Yemin ederim kiskanmak aklimin ucundan geçmedi .bir anneyi Kıskanmak annenin yavrusunu sevmesinden rahatsız olmak çok hastalikli bir düşünce. Benim de annem var ya .kim annemin yerini tutabilir. Evlilik önemli bir müessese ama bitebiliyor ve insanlar yoluna devam ediyor.sevgililik keza öyle .hangi anne evladı öldükten sonra devam edebiliyor hayatına .Bu kadar kutsal bir sevginin yanında ben kimim ki onun sevgisini ifade edişi beni rahatsız edecekevli degilim, hos evli olsamda durum ayni olacak bence ya :)
Ben medeni hal kısmını atlamışım.Sen evli değilken mi,sevgilini annesinin onu nasıl seveceği konusunda dolduruyorsun o da gidiyor annesini uyarıyor.Valla senin sevgilin yanlışı yanlışla perçimliyor.hepinize cok tesekkur ederim
cogunluk "istedigi gibi sever sana ne" diye biraz kaba bir sekilde anlatmis olsada cok tesekkur ediyorum cogunluk olarak neyin dogru oldugunu anlattiniz bana
malesef kalin kafali oldugumdan dusuncemi degistiremiyorum ama sizing hakli oldugunuzu dusunerek kendimi frenleyecegim. En azindan sevgilimin kafasini sisirmem bundan sonra
Benim annem nasil sevgilimin yaninda beni hic sevmeyip ona oglum diye hitap ediyorsa bende kaynana adayim azicik laflarina dikkat etsin isterim tabiki, oglunu yemeyecegim bende onun bir evladi olma yolundayim. Neyse
Bazi arkadaslar belirtmis anne olunca sende oyle olursun diye, evet canimdan cok sevecegim belki evladimi belki kucuk cocuk gibi sevecegim ama asla baskalarinin yaninda degil ..
Herkese cok tesekkur ederim
Bakin bu mesajinizda nekadar guzel ifade etmissiniz duygularinizi ama dis kapinin dis mandali gercekden cirkin bir ifade sevgili de olsa evlide olsa bana gore tabiki gurur kirici onur kirici buldugum icin o ifadenizi tepki gosterdim sadeceArkadaşım bak seninle güzelce konuşalım. Annelik çok ayrı bir şeydir.sevgi bu dünyadaki en güzel şeydir.dunya sevgiyle yürür. Tolstoyun bir kitabı var "insan ne ile yaşar " diye. Ilk hikayesinde cevap sevgiydi. Bak yüzlerce yıl önce yaşamış insanlarda benimle aynı fikirde. Sevgi gerçekten paylaşınca çoğalan bir şey.sevgilerin en kutsali da anneyle çocuk arasındaki ilişki.ne olur hayatı bu kadar zorlastirmayin. Dünya çok çirkin bir yer. Sevgi gosterisinden rahatsız olacak kadar bencillesmisiz. Benim de erkek arkadaslarim oldu,aşık olduğum oldu . Yemin ederim kiskanmak aklimin ucundan geçmedi .bir anneyi Kıskanmak annenin yavrusunu sevmesinden rahatsız olmak çok hastalikli bir düşünce. Benim de annem var ya .kim annemin yerini tutabilir. Evlilik önemli bir müessese ama bitebiliyor ve insanlar yoluna devam ediyor.sevgililik keza öyle .hangi anne evladı öldükten sonra devam edebiliyor hayatına .Bu kadar kutsal bir sevginin yanında ben kimim ki onun sevgisini ifade edişi beni rahatsız edecek
hepinize cok tesekkur ederim
cogunluk "istedigi gibi sever sana ne" diye biraz kaba bir sekilde anlatmis olsada cok tesekkur ediyorum cogunluk olarak neyin dogru oldugunu anlattiniz bana
malesef kalin kafali oldugumdan dusuncemi degistiremiyorum ama sizing hakli oldugunuzu dusunerek kendimi frenleyecegim. En azindan sevgilimin kafasini sisirmem bundan sonra
Benim annem nasil sevgilimin yaninda beni hic sevmeyip ona oglum diye hitap ediyorsa bende kaynana adayim azicik laflarina dikkat etsin isterim tabiki, oglunu yemeyecegim bende onun bir evladi olma yolundayim. Neyse
Bazi arkadaslar belirtmis anne olunca sende oyle olursun diye, evet canimdan cok sevecegim belki evladimi belki kucuk cocuk gibi sevecegim ama asla baskalarinin yaninda degil ..
Herkese cok tesekkur ederim
Evli, nisanli degilim henuz ama sevdigim bize gelir ben onlara giderim yakiniz boyle.. Kayinvalide adayim 2 erkek evladi olmasina ragmen, benimkisine resmen asik. Ama gormeniz lazim canim oglum yakisikli oglum biricik evladim herseyim dunyam bitanem cok tatli benim oglum vs vs vs destan olur bitmez yani. Sanki kimse anne olmamis kimsenin cocugu yok. ileride bende belki kayinvalide olucam ama en azindan gelinimin yaninda asla bu tarz konusmam. Canim cocuklarim de dilin mi duser. istenmeyen gelin falanda degilim bu arada sozde beni cok severler. Benimkine belirttim bunu, benim annem bana senin yaninda boyle yapsa ne hissedersin haklisin askim bende rahatsiz olurum dedi, ama annesini uyarmasina ragmen kadin degismiyor. Benimkisi kiskanmak mi nedir bilmiyorum ama benim yanimda bari yapmasin haksizmiyim, yoksa ben mi cok kotu kalpliyim bilmiyorum
Sizin kayinvalidelerinizle durumlar nasil?
Mahallemizdeki yasli nene, kayinvalideniz dunyanin en iyi insani olsada sevmeyeceksiniz demisti dogru mu acaba
Nasıl karistirmis?Benim gördüğüm kv lerin çoğu, ne kadar görgülü olsun ne kadar paralı olsun ne kadar kibar olsun vs hiçbiri önemli değil. Oğlu evleniyor ya kıskançlık başlıyor. Kendilerine rakip olarak görüyorlar. Hayır evlatlarını sevsinler ona birşey diyen yok ama bir usul vardır yahu. Anne sevgisi ayrı eş sevgisi ayrı ancak kv bunu biraz karıştırmış sanırım.
Nasıl karistirmis?
Dudagindan mi öpmüs ne yapmış yani bu kadın .aşkım bitanem diyebilir benim annem de bize der. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayin konu sahibi demiş ya sevgili sever gibi seviyor diye ona istinaden dedimKonu sahibi anlatmış ya, sevgili sever gibi seviyormuş birde erkek arkadaşı uyarmasına rağmen dikkat etmemiş (hoş annesini nasıl ve ne diye uyardı orasını da anlamadım)
Dudagindan mi öpmüs ne yapmış yani bu kadın .aşkım bitanem diyebilir benim annem de bize der. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayin konu sahibi demiş ya sevgili sever gibi seviyor diye ona istinaden dedim
Yazık işte anneniz başına geleceği biliyor.gelinlerin be kadar kıskanç fesat dusunecegini biliyor kadincagiz kendini frenleyecegini söylüyor .inşallah onun annenizin çocuğu,canı olduğunu bilen bir gelini olur da annenizin ağır davranmasına gerek kalmaz istediği gibi sevgisini yansitabilir. Onu anneniz doğurdu.siz ona aitsiniz ya .ister aşkım der ister bitanem der ister bin kere öper. Şurada insan ömrü 70 yıl .annenizin 40 yaşında olduğunu varsayiyorum çocuğunu seveceği 30 yıl o da kaprislerle mi geçsin.Yok yok yanlış anlamadım. Zaten bir kere daha okuyunca bir sorun yok. Benim annemde der, öylede sever ama erkek kardeşime, şimdi ben böyle seviyorum evlenince benden bekleme o zaman kv olucam ya daha ağır severim falan der :) Aslında biraz samimiyetle ve kişiliğiyle alakalı. Aslında konu sahibi açıkca sevgili sever gibi yazmamış, anlattıklarından ben öyle anladım nedense. Hani bu oğluna resmen aşık gibi birşey yazmış ondan.
Yaşınız benden büyük oglunuz nisanlanmis o yüzden abla diye hitap ediyorum. Abla oğlunun nişanlısı böyle saçma şeylere takilan biriyse kendini nolur geri çekme.oglunu aynı şekilde sevmeye devam et =) böyle durumlara taviz verdikçe karşı taraf şımarıyorben de konuda "sevgili gibi sever"cümlesini arayıp duruyordum,her anne evladına asık değil midir?kız ,erkek farketmez.kimisi sarılır,öper,mıncırır,kimisi lafla sever.ve el kızı ya da el oğlu gelipte benim evladımı nasıl seveceğime karışırsa,işte orada bir dur derim.herkes haddini bilmeli.
Konu sahibi anlatmış ya, sevgili sever gibi seviyormuş birde erkek arkadaşı uyarmasına rağmen dikkat etmemiş (hoş annesini nasıl ve ne diye uyardı orasını da anlamadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?