- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
Öncelikle iyi akşamlar sevgili KK üyeleri.. 1 yıllık ilişkim var ve 3 gün önce sözüm istemem oldu. Anne tarafından akrabam olduğu için tanıyordum öncedende zaten. İlişkime gelecek olursak tek kelimeyle ruh eşim diye tanımlayabilirim çok şükür ki dengimi her anlamda bulduğuma inanıyorum.. tek sorunumuz maddiyat benim ailemin durumu gayet iyi fakat sözlümün durumu iyi değil babası küçük yaşta vefat ediyor vs vs annesi çalışıyor kendisi devlet memuru.. bunu anlatmamdaki neden ise bilin ki ona göre bana yol gösterin diye arkadaşlarım. Soruma gelecek olursam biz ev sahibi olmayı düşünüyoruz. Evlendiğimizde zorluk çekeceğiz bir kaç yıl çünkü yaşadığımız yerde kiralar yıllık alınıyor genelde yani 12 bin vs şeklinde.. bana diyorki sözlüm istersen bir kaç yıl annemle oturalım oda çalışıyor bende çalışıyorum en azından bir eve gireriz güvenilir bir yerden temelden onun parasını aydan aya öderiz diyorlar evde kendilerinin yani mülk. Aslında aklıma yattı ama buradaki üyelerin çoğu kayınvalideden dertli olduğu içinde korkmadım değil açıkcası. Kayınvalidem dünya iyisi öncedende tanışmışlığımızın etkisi olabilir anneler kuzen çünkü. Sorun çıkarmı sanmıyorum ama yinede emin olmamak gerekir. Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz arkadaşlar lütfen akıl verin...