Dilerim en kısa zamanda huzura kavuşursunuz ne diyeyim çok haklısınız.Malesef oyle. Ozel hayat denen bir sey yok. Insan bazen katlanamiyor. Gecenlerde esim diyor ki ben eski guler yuzlu esimi ozledim nereye gitti o diye. O kadar mutsuzum ki yuzum istemsiz hep asik. Katlanmak gercekten cok zor oluyor.
Feraceli neden hak verdiniz? Tek kız evladı olan anneler de var, misal ben.Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Doğru olanı yapmışsın zaten. Sonradan pişman ve mutsuz olmaktan iyidirSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Feraceli neden hak verdiniz? Tek kız evladı olan anneler de var, misal ben.
Eski kayınvalide adayınız gibi ben de henüz 50 yaşında değilim, kızım bugün evlense ben de yalnız olsam, elim ayağım tutar ve zinde iken kızım ve damadımın evinde yaşama hakkı veriyor mu bana?
50 yaşında bile olmayan bir kadın bakıma muhtaç olacağı bir hastalığı yoksa, tek başına yaşama yeterliliğine sahiptir, bazı kadınların tek başına yaşamaktan acizlermiş bakıma muhtaçlarmış gibi çocuklarının evinde yaşamak istemesini anlamıyorum.
Bunu özellikle erkek annelerinin yapmasını, kabul etmeyen gelinlerin kötü kalpli ilan edilmesini, söz konusu kız annesi olunca da erkeklerin kulaklarının üzerine yatıp duymazlıktan gelmelerini de manidar buluyorum.
Hiç pişman olmayın doğru karar vermişsiniz, kayınvalide ile oturup hayatı kendinize zehir etmenin ne anlamı var. Hasta olsa yaşlı olsa sokağa mı atacağız zaten herkes bakar yardımcı olur öyle bir durumda ama gençliğinde ben oğlumla oturacağım deyip böyle yuva kurulmasına engel olan kayınvalidelere çok kızıyorum gerçektenSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Gelin beraber yaşamadı diye oğlunun ayrılmasına ses çıkarmayan kadın altlı üstlü de otursa onlara rahat yüzü vermezdiEşi hayatta değilse ne oluyor ki oğlunun kursun yuvasını çekilsin köşesine, onla yaşamak istemesi neden ? Olmadı altlı üstlü Ev tutun öyle oturun ama sınırları koyarak her dk ne o sizde olsun ne sizin ona gitmenizi istesin yoksa o konuda da çok sıkıntı çekersiniz taviz vermeyin .
Ayni oturmaktan pek fark yok. Bi yere gitseler cagrilcak, yemek yense cagrilcak.. herseye cagrilcak yani.. kisaca nerdeyse bi fark olmayacak. Biri gelse bu kadina takip edilecek. kadin sinir kupu olacak.Gelin beraber yaşamadı diye oğlunun ayrılmasına ses çıkarmayan kadın altlı üstlü de otursa onlara rahat yüzü vermezdi
Kesinlikle katılıyorum sirf cok seviyorsa diye en son çare bu öneri olsun dedim ama böyle de huzurlu olmayacağını biliyorum zatenGelin beraber yaşamadı diye oğlunun ayrılmasına ses çıkarmayan kadın altlı üstlü de otursa onlara rahat yüzü vermezdi
Aynen öyle, anahtar bile kv kalacak. Ne değerli anaları var bu erkeklerinAyni oturmaktan pek fark yok. Bi yere gitseler cagrilcak, yemek yense cagrilcak.. herseye cagrilcak yani.. kisaca nerdeyse bi fark olmayacak. Biri gelse bu kadina takip edilecek. kadin sinir kupu olacak.
Buyuk konusmayim ogullarin var amaAynen öyle, anahtar bile kv kalacak. Ne değerli anaları var bu erkeklerin
Kararınızdan dönmeyin, evlenseydiniz bile bugün boşanma ile uğraşacaktınız, kv ile yaşayıp mutlu olanı görmedim daha , arkaya bakmayı bırakıp hayatınıza odaklanın...Selam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
Benimki de erkekBuyuk konusmayim ogullarin var amaanasindan ayrilamayan anasiyla kalsin bu durumda.. kadin gencmis yani
Gayette kayınvalide tek yaşayabilirSelam kızçelerimmm bir dert ki senelerdir aşamıyorum. Bundan 2 yıl önce görüştük beyefendi ile anlaştık hoşlandık ama maalesef ben aynı evde annesiyle yaşamayı kabul etmedim diye ayrıldık. Seve sevede olsa. Onada hak verdim hep babası yok annesi tek mi yaşasın tek oğlu başka evladı yok. Düşününce hep haklı dedim ama kendi tarafımdan bakıncada çok zor heveslerim çeyizlerim seve seve aldığım eşyalarım. Başka bir insanın evinde yaşamak. Kendi evim hayaliyle yaşayan biri için zor bunu aşamıyorum. Hala birbirimizi uzaktan izliyoruz. Bazen bizede üzülüyorum bilmiyorum çıkmazdayım ne yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?