Kayınvalide ile aynı evde yaşamak..

Malesef oyle. Ozel hayat denen bir sey yok. Insan bazen katlanamiyor. Gecenlerde esim diyor ki ben eski guler yuzlu esimi ozledim nereye gitti o diye. O kadar mutsuzum ki yuzum istemsiz hep asik. Katlanmak gercekten cok zor oluyor.
Dilerim en kısa zamanda huzura kavuşursunuz ne diyeyim çok haklısınız.

Feraceli neden hak verdiniz? Tek kız evladı olan anneler de var, misal ben.
Eski kayınvalide adayınız gibi ben de henüz 50 yaşında değilim, kızım bugün evlense ben de yalnız olsam, elim ayağım tutar ve zinde iken kızım ve damadımın evinde yaşama hakkı veriyor mu bana?
50 yaşında bile olmayan bir kadın bakıma muhtaç olacağı bir hastalığı yoksa, tek başına yaşama yeterliliğine sahiptir, bazı kadınların tek başına yaşamaktan acizlermiş bakıma muhtaçlarmış gibi çocuklarının evinde yaşamak istemesini anlamıyorum.

Bunu özellikle erkek annelerinin yapmasını, kabul etmeyen gelinlerin kötü kalpli ilan edilmesini, söz konusu kız annesi olunca da erkeklerin kulaklarının üzerine yatıp duymazlıktan gelmelerini de manidar buluyorum.

Doğru olanı yapmışsın zaten. Sonradan pişman ve mutsuz olmaktan iyidir

yanlız yaşayamamak değil bu düpedüz asalaklık... artık yoruldum yemek yapmaktan,ev toplamaktan hazır taze gelin geliyor çörekleneyim hayatlarına baksınlar bana diyorlar...oğlumdan ayrı yaşayamam çok düşkünüz birbirimize demeler yalan.evladını seven anne evinde huzuru olsun,eşiyle ağzının tadı yerinde olsun,ben yük olup ayak bağı olmayım der

Çok iyi bir karar vermişsiniz.
Zaten kv ile aynı evde yaşamaya başladığınızda o aşık olduğunuz adamla birbirinize nefret eder hale gelirdiniz.
Kv yalnız yaşıyor diye oğlu ile yaşamak zorunda değil ki.
Gerekirse yakın ev tutulur ama ayrı yaşanırdı.
Siz doğru bir karar vermişsiniz.
Geleceğiniz için asla pişman olmayın.
Çeyizi güzel kullanmayı vs geçtim.
İnsan evinde eşiyle rahat sarılamayaksa, rahatça duşa alamayacaksa, rahatça bir yemek bile yapıp yiyemeyeceksiniz. Daha fazlası da var bu kadarı bile yeter ki.

Hiç pişman olmayın doğru karar vermişsiniz, kayınvalide ile oturup hayatı kendinize zehir etmenin ne anlamı var. Hasta olsa yaşlı olsa sokağa mı atacağız zaten herkes bakar yardımcı olur öyle bir durumda ama gençliğinde ben oğlumla oturacağım deyip böyle yuva kurulmasına engel olan kayınvalidelere çok kızıyorum gerçekten

Bence en dogru karari vermissin. Herif zaten buna degecek biri olsa yakindan bir ev tutardiniz mutlu olurdunuz. Bu erkeklerin cogu angut hem karnim doysun hem pizzam dursun hem anam yanimda olsun hem karim.. yok yaw..

40 li yaslardaki bir kadin neden cocuguyla yasamak
Zorunda… dusunuyorum daha gencsin guzelsin sagliklisin..elin ayagin tutuyor, maddi zorlugun yoksa.. bir sebep
Yok. Illa kv ye sart degil buarada.. insan kendi annesiyle bile ayni evde anlasamaZ bi yerde. Dusunsene annen bile yaptigin isi elestirir, kv hic acimaz. Iyileri tenzih ederim ama kimse kimsenin cocuguna acimaz.

Cok sevseydi ayri ev tutardi…

Kayinvalidenin geliri mi yok?

Eşi hayatta değilse ne oluyor ki oğlunun kursun yuvasını çekilsin köşesine, onla yaşamak istemesi neden ? Olmadı altlı üstlü Ev tutun öyle oturun ama sınırları koyarak her dk ne o sizde olsun ne sizin ona gitmenizi istesin yoksa o konuda da çok sıkıntı çekersiniz taviz vermeyin .

Gelin beraber yaşamadı diye oğlunun ayrılmasına ses çıkarmayan kadın altlı üstlü de otursa onlara rahat yüzü vermezdi

Gelin beraber yaşamadı diye oğlunun ayrılmasına ses çıkarmayan kadın altlı üstlü de otursa onlara rahat yüzü vermezdi
Ayni oturmaktan pek fark yok. Bi yere gitseler cagrilcak, yemek yense cagrilcak.. herseye cagrilcak yani.. kisaca nerdeyse bi fark olmayacak. Biri gelse bu kadina takip edilecek. kadin sinir kupu olacak.

Ayni oturmaktan pek fark yok. Bi yere gitseler cagrilcak, yemek yense cagrilcak.. herseye cagrilcak yani.. kisaca nerdeyse bi fark olmayacak. Biri gelse bu kadina takip edilecek. kadin sinir kupu olacak.
Aynen öyle, anahtar bile kv kalacak. Ne değerli anaları var bu erkeklerin

Böyle düşünürseniz kendinizi yıpratirsiniz. Uzaktan bakarsa baksın siz bakmayın zor evet ama gerçekten sizi sevse sizinle birlikte olmaya devam ederdi sırf bu yüzden ayrılmazdı ki iyiki kabul etmemissiniz ev üstüne ev olmaz ben ayriyim ama eşime hadi beraber oturalım desem dünden hazır ama istemem herkes yerinde dursun daha dün eşimin ortağının karısı ile oturduk kv ile birlikte yaşıyor ayrılmak istiyorum hiç iyi değilmis diyor ayrılmakta öyle kolay olmuyor maalesef.

Sakın sakın hayatınızın hatasını yaparsınız. Sakın ikna olmayın anasıyla aynı evde yaşamak ne demek biliyor musun ? Eve yatılı hizmetçi olarak gitmeniz demek, hizmetçi olmak bile daha mantıklı hem para alırsın hem de akşam seks ihtiyaçlarını karşılamazsın.

Kararınızdan dönmeyin, evlenseydiniz bile bugün boşanma ile uğraşacaktınız, kv ile yaşayıp mutlu olanı görmedim daha , arkaya bakmayı bırakıp hayatınıza odaklanın...

Hiç boşuna üzülmeyin doğru yoldasin eğer oda senin kadar seviyor olsaydı seni de annesini de magdur etmeden bir yaşam kurabilirdi. Sen eğer kabul etseydin pişman olacak o kadar sevdiğin adamdan nefret edecektin ev üstünde ev olmaz ...

Buyuk konusmayim ogullarin var ama anasindan ayrilamayan anasiyla kalsin bu durumda.. kadin gencmis yani
Benimki de erkek erkek kardeşim boşandı 6 yıl oluyor. 2.5 yıl evli kaldı ve anneme yakın oturuyordu. evliliği süresince annemin kardeşime gitme sayısı 10'u geçmemiştir. Şimdi tekrar evleniyor evi biraz uzakta tuttu, annem diyor yakın olsa ne benim işim olmaz herkes evinde mutlu olsun. Ha bu arada annemin de iki dairesi var tercih sizin gelmek isterseniz buyurun dedi oturmak istemediler diye kırılmadı laf yapmadı.
Evlilikler zaten zor yürüyor bir de işin içine aileler girince hepten çıkılmaz bir hal alıyor

Gayette kayınvalide tek yaşayabilir
Ablamın eşi de tek erkek başka kardeşi vs yok. Eniştem x şehrinden İstanbul'a geldi , annesi x şehrinde kalmaya devam ediyor tek başına yaşıyor.
kayınvalidesi ile aynı evde yaşayan biri olarak konuşuyorum ( mecburen, torununa baktığı için ) asla ama asla... evet herkes aynı değildir evet bir gün bizlerde kayınvalide vs olacağız ama yokkkkk.. kadir gecesi falan doğmadıysanız bu iş yaş.
biz 4 sene en azından tek yaşadık evliliğimize doyduk ama yeni evleneceksnz bir de özel hayat yok.. başbaşa bir şeyler yapalım deseniz yok.. hafta içi hafta sonu hep suriye ordusu gibi yaşıyorsunuz.

İyi düşünün, bu günleriniz geri gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…