- 2 Ocak 2015
- 64
- 21
- 48
- 39
- Konu Sahibi deryankara
-
aman hamilelik kalsın bacım bi dur hele.Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum
Ne beklıyoraunuz o zaman o evde.bize bu evde siz sığıntısınız dedi. kavınvalidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?