Kayınvalide ile beraber oturanlar

deryankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
64
21
48
39
Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum

Son düzenleme:
EVet sorun nedir?

Kamuoyu yoklaması mı?

Bence çok büyütüyosun yaşlandığın zaman o kadıncağızın yerinde sende olabilirsin. Diyebilirsin uzaktan konuşmak kolay diye ben okurken üźüldüm bilemiyorum yanlış anlama

bende düşüyorum yarın bir gün bende onun yaşına gelicem ama olmuyor. yok sizi yanlış anlamıyorum ama gerçekten sıkıldım.

sorun kaynvaideyle beraber yaşanmıcağı.
ve kayınvalidem beni kıskanıyor. bugün kendisi kahvaltıda bile söyledi. eşim sen daha güzel yemek yapıyorsun dedi. ben güzel emek yapamıyormuyum diye söylendi

aman hamilelik kalsın bacım bi dur hele.

Bana sığıntı dicek haaa o evde bi dakika beni tutamazdi kimse az gururlu olun ya
Valla isin zor ama kendi düşen ağlamaz ne yap et başka eve çıkmaya ikna et esini yoksa omur boyu beraber yaşarsınız gibime geldi.. Yasin kaç..

Baştan kv ile yaşamaya evet dediyseniz bu saatten sonra ya katlanacaksınız ya da tatlı dille eşinizi ikna edip ayrı eve çıkacaksınız. Ama ben buradan bütün gelin adaylarına sesileniyorum, EV ÜSTÜNE EV OLMAZ, o kadar!!!

Birak kv ayni evde yasamayi 1000 km den geliyo 10 gun kaliyo hayat zindannn resmen...
Koltuklarimdaki deri detaylarla ilgili bile laf cikarmisti memnun kalmadik gelinden die nie ?sebep? derileri rahatsiz etmis yatarken daha ne diim ne kadar uzak o kadr iii:)) varsa imkanin esini ikna et cik kendi evine yazik vala cok uzuluyorum sizin gibi gencecik yasini kv ile gecirenlere...
Sanma sorun olmuyo mu uzak olunca oluyo bin km aramiz yetisiyo ama teli kapattim mi takkk kapsama alani disinda kaliyo:)

Bilerek kabul etmişsiniz. Bunların yaşanacağını az çok tahmin etmişssiniz yanında kocanı öpremeyeceğini, özelinizi yanında yaşayamayacağını sonuç olarak eşinizde demek ki ayrı ev açmaya müsait değildi ki annesinin evine getirdi seni pekala yakınında ev tutup yine annesine destek olabilirdi ama eşya almamış birşey almamış ne güzel evlenmiş siz de onun eşyalarını kullanacağınızı biliyordunuz yani evlenmeden önce tamam deyip sonra yok efendim rahatsızım demek bana saçma geliyor ne olursa olsun yine kardasınız yani eve 2 maaş giriyor ama harcamıyor diyorsunuz tek eşiniz geçindirebiliyor madem kaynananız dediğinize göre harcama yapmıyor ayrı eve çıkın siz de çalışın evde oturup kaynanayı istemiyorum demekle olmuyor bu işler ayaklarınız üzerinde durabilseniz bunları yaşamak zorunda kalmazsınız bir anlaşmazlığınız kavganız da yok gibi de kendinize güveniyorsanız çıkın ayrı eve.

Baştan kabul etmemek gerekiyor ama kabul etmişsin.
Yakınında oturun ama ayrı eve çıkın.
Ayrıca sığıntı dediğini eşiniz biliyor mu ?Biliyorsa tepkisi ne ?

Ben de bu şekilde kabul ettim, etmez olsaydım. Ki benimkiler uzun süre kalmadıkları halde bunaldım. Ancak bunları yaşamadan bilemezdim.
Eşimle özel anlarımızın daha az olacağını tahmin ediyordum ama yan yana oturamayacak ya da onları katmadan özel konuşmalar yapamayacak kadar olacağını bilmiyordum.
Onun eşyalarını kullanacağımı biliyor ama kendimi bu kadar rahatsız hissedeceğimi, evi benimsemeyeceğimi bilmiyordum.
Kısacası tahmin ettiğim şeylerin dışında da onlarca sıkıntı çıktı ve gerilmiş durumdayım.
Ev sanırım kayınvalideye ait ve kira vermediğiniz için faturaları ödemeniz normal. Ancak alışverişi falan paylaşmanız lazım aksi halde bir karınız yoksa neden elin evinde SIĞINTI durumunda olasınız?

boşanmak bu kadar kolay mı?? okurken aklıma takılan tek sorun bu bir çok yorumda bu içerikli oluyor anlamıyorum tabii ki size hak veriyorum bende evli olsam kesinlikle kabul etmem ama neden uzlaşmak yerine hemen boşanmak diyorsunuz eşinizi düşüün bir de o da hem annesi hem siz hem kardeşi daha kötü durumdadır az sabredin alırsınız inşallah evinizi

sıgıntı kelimesi agır bi cümle. bunu eşin duydumu. duymasına ragmen hala o evde kalıyosa bilemiyorum. en başından ayırmalıydınız evleri. Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…