Kayınvalide ile beraber oturanlar

Hakikaten size resmen hakaret etmişler? Ne demek çalış başka eve çık.

Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz anlayamadım.

Kayınvalide ile yaşamak istememeniz normal, zaten yaşamanız anormal. Maddi durum yüzünden çıkamıyorsanız tabi ki size çalış başka eve çık denir, başka ne denir?

Çalışmanızı önermenin neresi hakaret yani. Siz çocuk doğurması, evde ev işi yapması, kayınvalideyle yaşaması gereken bir makine değilsiniz. Çalışmanız gayet normal.

Gidip koca koca insanlar aileleriyle yaşarsa da elbette bu sığıntılıktır. Siz istemeseniz de eşiniz sizi umursamıyor demek ki. Gidip eşinize kızın.

Bir de çocuk yapmaya çalışıyormuşsunuz. İyi ki çocuğunuz yok diyen insanların evine.

aynen öyle olan bana oluyor. evet kıskanıyor bunu 1 ay önce anladım kıskandığını. soranlar oluordu kıskanıyormusun gelinini oğlunla diye hayır ne kıskancam onlar mutlu olsun o karısı ben annesiyim demişti. ama çakıtırmıyormuş kıskandığını.

çalışmıyorum eşim izin ermiyor. akşam eve geç gelmicekmisim. biraz bekle. dedi

evlenmeden önce kabul etmişsiniz. .
eşinize ayrı eve çıkmayı istediğinizi söyle. .
annesi düşkün, yatalak değilse kendine baksın k.v.
.

evlenmeden önce süresiz olarak beraber yaşamayı kabul etmeniz ve eşinizin de çalışmanıza izin vermemesi dolayısıyla öneriler kısıtlanıyor ne yazık ki.

şu an size verebileceğim tek tavsiye, eğer duşa girdiğiniz zaman kayınvalideniz laf ediyorsa, sevişme tekliflerini bu gerekçeyle geri çevirmeniz olur.

başka da fikir gelmedi aklıma.

Evlenmeden önce çalışmama bişey demiyordu ama evlendikten sonra izin vermedi. Erkekler hep aynı galiba
Yok çalışıyorum ben o konuda değil kaynana konusunda ayniyiz bizde aynı evdeyiz hattâ yatak odalrimiz karşılıklı. Dahası gecen seneye kadar gece uyurken kapisini bile kapatmiuordu kadin yaa deli etti beni gittim söyledim en sonunda açık açık

neden kaynanan 2 maas alıyosun fatıralarıda sen öde ben gencligimden evliigimin en güzel yıllarını yanında geciriyorum senin icin senind e biraz elin cebe girsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…