- 2 Ocak 2015
- 64
- 21
- 48
- 39
- Konu Sahibi deryankara
-
erkekleri anlamıyorum bizde ailemizi bırakıp geliyoruz ama onlar bırakmıyor.bende uzuldum kardes ama napalim kismet boyleymis benim kocada hayir yoktu ana kuzusuydu asiri
Peki ne zamana kadar aynı evde oturacaksınız?Erke
erkekleri anlamıyorum bizde ailemizi bırakıp geliyoruz ama onlar bırakmıyor.
bu gidişle ömür boyu. eşimin annesinden ayrılası yokPeki ne zamana kadar aynı evde oturacaksınız?
Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum
Ama sizi açıkca kovmuş.zor işin valla allah kolaylık versineşim annesini yanlız bırakmak istemiyor. bende katlanıyor. sabrım nereye kadar giderse
EVet sorun nedir?
Kamuoyu yoklaması mı?
eşim istemiyor. ben söylediğim eşime mutlu olmadımı söyledim. o ben mutluyum 3 kişi dedi.neden ayrı eve cıkmıyosunuz peki
saolun teşekkürler.Kadın da belki sizi istemiyordur.Yoksa niye böyle laflar söylesin ki.O da memnun değildir belki onun da rahatı kaçmıştır. Eşinizle konuşun açıkça. İki taraf içinde iyi olmadığını ikinizin aile olmasını istediğinizi söyleyin. Ayrı ev demek annesinden de ayrı olacağınız anlamına gelmediğini her zaman ilgileneceğinizi söylerseniz eşinize ters etki yapacağını sanmıyorum tatlı dille alttan alttan işleyin
anlamıyor. gece 1 e kadar uyumuyor. eşime dedim annen çok anlayışsız anlayışlı olsa bizi yanlız bırakırdı. dedimkaynanan ne kadar iyi bir insan olursa olsun aynı evde yaşamak çok zor. Kaynanan biraz daha anlayışlı olsa mesela sizi başbaşa bırakıp erkenden odasına çekilse odasına tv alsanız belki sizi rahatsız etmez sizde kocanla başbaşa rahat rahat vakit geçirirsiniz bunu anlaması lazım bence
eşime diyorum geçenlerde kardeşim iş yerinden izin alıp yanıma geldi. 5 gün kaldı. kardeşim bile dedi. bu nasıl kadın sana kötü kötü bakıyor. bakşları çok tuaf. evlenmeden önce böyle değildi bu kadın nasıl değişmiş dedi. demekki seni alana kadarmış dedi. hiç bir şeye memnun olmuyor. kardeşim eşime dedi ablamı sakın üzme sana emenet dedi.ya ben adamın kendisiyle bile oturamam, sürekli dip dibe. boğulurum. bide anası mı gelecek? yok artık=D bide senin bu anlattığın kadın tam sevimsiz. at gitsin evden. ciddiyim. o sana ağzını burnunu eğen kocana da söyle, haddini bilsin, düzgün davransın, uzatma muzatma ne demekmiş. ibişe bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?