Kayınvalide ile beraber oturanlar

ikinizin de babası yok onun annesinin özelliği ne bak onun kızı da varmış ben birlikte yaşamayı anlamıyorum kabul edende nasıl kabul ediyo onuda anlamıyorum yazın donla geziyorum evimde kv kp görümce falan düşünemiyorum yani üst üste koloni yaşamı sevisirken ıh diyemez insan be

Etrafinizdan sizi hic uyaran olmadimi ... kv kac yasinda gorumcede var dediniz ee neden berabersiniz.. evlerinizi biraz yakin tutardiniz.. maasida varmis esin eve baksa tamm diycem ee sizde kabul etmissiniz bunlari yasiycaniz asikar...

Bu psikolojide hamile de kalma istersen daha kötü olursun.

Basta laylaylom geliyor , kabul ediyosunuz sonrasi ise malum.
Basta kabul ettigin icin suan istemiyorum desende faydasiz , ama esini ikna edebiliyosan et.
Ustelik gorumcende varmis kadin yalniz kalmicakki ..

EVet sorun nedir?

Kamuoyu yoklaması mı?

yine kv sorunu!!!!

D deryankara ahh be güzel kardesim evlenmeden önce nerdeydi akliniz???
ev üstüne ev olmaz derler... hiç mi duymadiniz? hiç mi duymuyorsunuz böyle atasözlerini.???
simdi gelip burda sikayet ediyorsunuz...
sabret bekle, baska söylenecek birsey yok senin için...
ayri ev alip gidene kadar çekeceksin gûlüm... ya evliliginden olacaksin yada bir müddet sabredeceksin, sonra muradina ereceksin..!

ya ben adamın kendisiyle bile oturamam, sürekli dip dibe. boğulurum. bide anası mı gelecek? yok artık=D bide senin bu anlattığın kadın tam sevimsiz. at gitsin evden. ciddiyim. o sana ağzını burnunu eğen kocana da söyle, haddini bilsin, düzgün davransın, uzatma muzatma ne demekmiş. ibişe bak.

Kadın da belki sizi istemiyordur.Yoksa niye böyle laflar söylesin ki.O da memnun değildir belki onun da rahatı kaçmıştır. Eşinizle konuşun açıkça. İki taraf içinde iyi olmadığını ikinizin aile olmasını istediğinizi söyleyin. Ayrı ev demek annesinden de ayrı olacağınız anlamına gelmediğini her zaman ilgileneceğinizi söylerseniz eşinize ters etki yapacağını sanmıyorum tatlı dille alttan alttan işleyin

kaynanan ne kadar iyi bir insan olursa olsun aynı evde yaşamak çok zor. Kaynanan biraz daha anlayışlı olsa mesela sizi başbaşa bırakıp erkenden odasına çekilse odasına tv alsanız belki sizi rahatsız etmez sizde kocanla başbaşa rahat rahat vakit geçirirsiniz bunu anlaması lazım bence

saolun teşekkürler.

anlamıyor. gece 1 e kadar uyumuyor. eşime dedim annen çok anlayışsız anlayışlı olsa bizi yanlız bırakırdı. dedim

eşime diyorum geçenlerde kardeşim iş yerinden izin alıp yanıma geldi. 5 gün kaldı. kardeşim bile dedi. bu nasıl kadın sana kötü kötü bakıyor. bakşları çok tuaf. evlenmeden önce böyle değildi bu kadın nasıl değişmiş dedi. demekki seni alana kadarmış dedi. hiç bir şeye memnun olmuyor. kardeşim eşime dedi ablamı sakın üzme sana emenet dedi.

ben de bir zamanlar böyle bir konu açmıştım beni topa tuttular demediklerini bırakmamışlardı burada. bana sığıntısın birde konuşuyorsun dediler git çalış başka eve çık dediler daha neler neler damdan düşeni gene damdan düşen anlar seni çok iyi anlıyorum bacım bende hamile kalamıyorum ama benim yüzüme açık açık iyiki birde çocuğunuz yok diyolar offfff gene yaralarım kanadı seni en iyi ben anlarım tövbe ettim buraya bir daha derdimi yazmam dedim gidip dağa taşa anlatırım gene buraya yazmam demiştim

Bence de sakın hamile kalmayın. Yavaş yavaş neden rahatsız olduğunuzu mutsuz olduğunuzu eşinize anlatmaya başlayın. Bir süre sonra da ayrı eve çıkmanızın neden gerekli olduğunu anlatmaya başlayın.

Anlamıyorsa ve siz de bu durumdan çok rahatsız olmaya devam ederseniz boşanmayı düşünmeniz normal bence. Bu yüzden düzeninizi tam oturtamadan hamile kalmamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…