- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi deryankara
-
Sende bendensin canım zor bir durum ben ne kaybediyorsam hepsi iyiğimden kabul ettim suçlu oldum. Kendime diyorum aldırma bir gün düzelir belki ama bîlmiyorum ya . Sadece bana lafları sinirimi bozuyor. Bende derdimi anlatıyım dedim banada söylediler. Hala yaşıyormusun kayınvalidenleben de bir zamanlar böyle bir konu açmıştım beni topa tuttular demediklerini bırakmamışlardı burada. bana sığıntısın birde konuşuyorsun dediler git çalış başka eve çık dediler daha neler neler damdan düşeni gene damdan düşen anlar seni çok iyi anlıyorum bacım bende hamile kalamıyorum ama benim yüzüme açık açık iyiki birde çocuğunuz yok diyolar offfff gene yaralarım kanadı seni en iyi ben anlarım tövbe ettim buraya bir daha derdimi yazmam dedim gidip dağa taşa anlatırım gene buraya yazmam demiştim
Durumumuz iyi annesini yalnız bırakmak istemiyor. Eşim mutlu ama ben değilim.ne kadar iyi olursa olsun herkesin kendi düzeni var. eminim o da çok memnun değildir sizle kalmaktan. bi yandan sayenizde yalnız kalmıyor ama bi yandan da senin onun düzeninden rahatsız olduğun gibi o da senin düzeninden rahatsız olabilir. eşinle ciddi ciddi konuşmanın vakti gelmiş sanırım. durumunuz mu iyi değil? yoksa kv yi yalnız bırakmak mı istemiyor kocan
müstakil evde falan mı oturuyosunuz? alt veya üst katı tutsanız ya da hiç olmazsa yakınlarda bi apartman dairesini. istediğiniz zaman gidip gelirdiniz muhtemelen teklif etmişsinizdir onu bile mi kabul etmedi?Durumumuz iyi annesini yalnız bırakmak istemiyor. Eşim mutlu ama ben değilim.
Yok daîrede oturuyoruz. Ama eşimi nasıl ikna edicem ayrı eve çıkmaya. Kayınpederim olmadığı için annesinîn yalnız bırakmak istemiyor.müstakil evde falan mı oturuyosunuz? alt veya üst katı tutsanız ya da hiç olmazsa yakınlarda bi apartman dairesini. istediğiniz zaman gidip gelirdiniz muhtemelen teklif etmişsinizdir onu bile mi kabul etmedi?
e yani 2dk mesafe olan ayrı bi evde otursanız nolacak ki isterse her dk arasın istediği an gitsin eşiniz nasıl hoşgörülü mü bilmiyorum o yüzden ısrar edin de diyemeyeceğim şimdi sıkıntı olmasınYok daîrede oturuyoruz. Ama eşimi nasıl ikna edicem ayrı eve çıkmaya. Kayınpederim olmadığı için annesinîn yalnız bırakmak istemiyor.
eşim istemiyor. ben söylediğim eşime mutlu olmadımı söyledim. o ben mutluyum 3 kişi dedi.
sizi kıskanıyor anladığım kadarıyla.anlamıyor. gece 1 e kadar uyumuyor. eşime dedim annen çok anlayışsız anlayışlı olsa bizi yanlız bırakırdı. dedim
amin canım saolun. gerçekten olmuyormuşHep şunu söylerim evin üstüne ev kurulmaz... Bende 3 ay gibi bi süre kaldm. Gercekten cekilecek gibi bi durum degil. Allah kolaylık versin....
evet en başından söyledi. benim sucum dabaştan kabul etmem. iyi bir kadın dedim. destek olur bize dedim. ama hiç bir şey dediğim gibi olmadı.Maddi imkanınız varsa evleri ayırın, ayrı eve çıkın ama kayınvalidenize yakın oturun. Sık sık ziyaretine gidersiniz, yoklarsınız, yemek falan yapıp götürürsünüz falan sonra gece olunca herkes evine gider. Yani evleri ayırırsınız ama yaşlı ve tek başına olduğu için bir yerde gözünüz hep üstünde olur. İhtiyacı olduğunda hemen yanında olabileceğiniz bir mesafede olmaktan bahsediyorum yani. Tabi buna gücünüz yeter mi ya da ikna edebilir misiniz bilmiyorum. Neticede eşiniz en başından size birlikte yaşanacağını belirtmiş.
biz evlenmişiz bizde aile olmaya kadar vermişiz. o o hala farkında değil galiba. hep dua ediorum ALLAH aEsiniz bu kadar bencilken onunla hala ayni yastiga bas koymak zorunuza gitmiyor mu? Siz mutsuzum diyorsunuz acik acik ama o mutlu oldugunu soyleyerek aslinda sizi ne kadar umursamadigini anlatiyor. Diyebilirdi ki mutsuz olmana uzuldum ama elimden birsey gelmiyor. Ben mutluyum ne demek. Eslerin birbirinin mutlulugunu onemsemedigi evlilik, evlilik midir?
hoşgörülü gibi dursada tam anlamında değil. annesi onun için önemli. ben annesini atsın demiyorum ki. herkesin bir annesi var.e yani 2dk mesafe olan ayrı bi evde otursanız nolacak ki isterse her dk arasın istediği an gitsin eşiniz nasıl hoşgörülü mü bilmiyorum o yüzden ısrar edin de diyemeyeceğim şimdi sıkıntı olmasın
evet başta kabul ettim. ama kendi annem dediki iyi birine benziyor. size yardım eder. çocuğun olur bakar. sen çalışırsın dedi. ama insan aynı evde yaşamayınca bilemiyor.
bendende bi yuhhh bana siginti dicek bende sessiz kalcam öyle mi aslaYUHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?