kayınvalide ile tatil yapmak

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben gitmem kv ile. Çok ısrarcı olursa al oğlun orda gidin beraber derim aradan çekilirim.

Peki esin ne diyor annesinin bu dusuncesine?
Sizin yerinizde olsam biz bas basa tatil yapacagiz kusura bakma kv derdim.
Esim tamam diyor. Bu tatilimizde iki gun ben ailemle ve arkarabalarimla birlikteydik ama esim istedi giymeyi ve cok memnun kaldi. Onbes kisiydik. Eglenceli oluyor kalabalıkta ama ben kendi ailemden de olsa bir kisiyle birlikte tatil yapmak istemem ki. Naz cekmekten baska birsey değil. Sapur supur öpüyor oğlunu. opsun tabiki annesi ama ozellikle yapiyor. Esim sevgisiz buyumus birisi. Ben gelince kiymete binmesine sasiriyorum.

Kayınvalidemle pazara bile gitmem bırak tatili.
Neden sen yüzme öğretecekmişsin? Kocası öğretsin.

Uyarın, her şeye atlamasana sen deyin. Nefret ediyorum böyle inceden inceden yol yapmaya çalışan kişilere.
Ben de nefret ediyorum. Yer yapıyor. Aramizda bugüne kadar hiç terslesme olmadı. Tek soz bile. O yuzden çekiniyorum kestirip atmaya.

Esim tamam diyor. Bu tatilimizde iki gun ben ailemle ve arkarabalarimla birlikteydik ama esim istedi giymeyi ve cok memnun kaldi. Onbes kisiydik. Eglenceli oluyor kalabalıkta ama ben kendi ailemden de olsa bir kisiyle birlikte tatil yapmak istemem ki. Naz cekmekten baska birsey değil. Sapur supur öpüyor oğlunu. opsun tabiki annesi ama ozellikle yapiyor. Esim sevgisiz buyumus birisi. Ben gelince kiymete binmesine sasiriyorum.

Esin tamam mi diyor ?? Bu daha da fena bir durum.
O zaman siz de tavrinizi koyun. Gerekirse annesiyle ikisi gitsin, siz gitmeyin.

Nedir bu kv cilesi yahu. Insan soyle esiyle, cocuguyla bas basa tatil yapmak ister.

Senede 3 tatil yapıp birini eşimle baş başa, diğerini kendi ailemle, diğerini eşimin ailesi ile geçirme taraftarıyım.

Eşler açısından bakarsak, eşimin sadece yazın izni varsa ve ailesiyle de tatil yapmak istiyorsa yapmalı.
Ama önce benimle baş başa yapmalı/planı hazır olmalı

Yüzme dersine ise hayır diyorum eğer yüzme hocası değilseniz.

Kayınpeder bu işin neresinde?
Yaa ben anlamıyorum bu kayınvalide milletini,hele eşi de sağ olanlar!
Yahu git kocanla başbaşa, muhtemelen emeklisinizdir, gidin başbaşa keyfini yaşayın ömrünüzün, niye gençlere salça oluyorsunuz ne kazanıyosunuz yaaa neeee!!
Nefret ediyorum ya bu tiplerden.

Gitmem ben olsam.
Hele kendi kayınvalidemle bakkala gitmem :)
Ki benim valide karışan, kıskanan bir tip değildir..
Gitmeyin. Hakkından gelemezseniz pederi de ayarlayın, çift olarak gelsinler

Esin tamam mi diyor ?? Bu daha da fena bir durum.
O zaman siz de tavrinizi koyun. Gerekirse annesiyle ikisi gitsin, siz gitmeyin.

Nedir bu kv cilesi yahu. Insan soyle esiyle, cocuguyla bas basa tatil yapmak ister.
Esim benim ailemle tatil yapmaya da Hayır demiyor ama ben babami alip da yanimizda goturmuyorum ucuncu kisi olarak. Ayrica babam her dakika sapur supur beni opmuyor. Onbes kisi toplanmis tatil yapiyorlardi biz de ailemin yanina gittik ama arada çok fark var bence. Herkesin kendi halinde tatil yapmasi baska kayinvalidenin nazini cekmek baska.

Dünürler arası rekabete hoş geldiniz :KK52:

Karşıda ki kim olursa olsun insanın kendini ifade edebilmesi çok önemli kırmadan anne ben tatil de özellikle eşimle başbaşa olmayı çok seviyorum yanlış anlama seni istememe gibi bir durum yok ama ben eşimle başbaşa tatil yapmayı ona doya doya sarılmayı istiyorum sen olunca ben rahat edemem başka zaman olur yine gideriz gibi konuş çekinme.

kırk yılın başı ailelerle tatil fikrine ben de açığım, olabilir yani, genel olarak tatil fırsatı bulamıyorlar bizim iki taraf da çünkü.

ama her yıl bu tarz planlar yapmaya kalkışacaklarsa kötü biter o işin sonu.

Kayınpeder bu işin neresinde?
Yaa ben anlamıyorum bu kayınvalide milletini,hele eşi de sağ olanlar!
Yahu git kocanla başbaşa, muhtemelen emeklisinizdir, gidin başbaşa keyfini yaşayın ömrünüzün, niye gençlere salça oluyorsunuz ne kazanıyosunuz yaaa neeee!!
Nefret ediyorum ya bu tiplerden.

Gitmem ben olsam.
Hele kendi kayınvalidemle bakkala gitmem :)
Ki benim valide karışan, kıskanan bir tip değildir..
Gitmeyin. Hakkından gelemezseniz pederi de ayarlayın, çift olarak gelsinler
Kayinpeder resmen bela. Ne esim ne de annesi getirmez onu tatile. Ikisini de konuştmaz bütün tatili zehir eder. Bir saat oturmaya gidince esimle kacmak için firsat kolluyoruz. Esim zaten annesine acidigi için kabul eder. Daha doğrusu annesi ben de gelsem beni de tatile götür oglum dediginde tamam demesinin sebebi bu. Esim bana acikladi bunu. Nerden düştüm bilmiyorum.

Back
X