- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
Merhaba arkadaşlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben iki yıllık evliyim. Eşimle bir ay kadar önce tatile gittiğimizde eşimin annesi arayip oğlum ben de gelseydim gibi şeyler söyledi telefonda. Iki hafta kadar önce de kayinvalidem kizinin ailesi ve kayinvalidesiyle birlikte tatil yapıp geldi. Beş gün gitti tatile. Geçen gün ziyaretine gittik ve bana diyor ki ben sizin gibi iki hafta tatil yapmadim bes gün gidip geldim. Anne biz de iki hafta yapmadık tam bir hafta sürdü dedim. Ayrica bir ay gitsek kime ne ablayamiyorum. Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Bir insan neyi niye kiyaslar ki. Sonra bana diyor ki kızı kayinvalidesine yüzme ogretmeye çalışmış ama benim kayinvalidem öğrenmek istememis. Bana da gelinim ogretecek demis. Yani bir sonraki tatil için yer yapıyor. Zaten yılda bir iki kere tatil sansimiz oluyor onda basbasa olmayi istemek hakkım değil mi. Eşiyle birlikte gelse yine neyse ama yalnız gelir. Yani çift olsa neyse ama bırakın tatili nornalde esim annesi ve ben yanyana olduğumuzda herseye karışıp herseyi soruyor. Esim bana birsey söylediğinde hemen hıh ne dedin diyor herseyi duymak istiyor herseye karışıyor. Ben yanlış mi düşünüyorum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var.