- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Valla biraz laf söz oldu surat asmalar soguk davranmalar oldu ama o şekilde devam etseydim bir dur noktası olmayacaktı bunun bir süreç olduğunu onların da bu duruma akışacagını düşündüm eşim zaten ailesine öyle pek düşkün değil doğru düzgün aramaz bile aldığım kararlarda konuştuğum sözlerde hep destekçim oldu bunu evliliğimiz için yaptığımın farkındaydı problem olmadı 3 yıl onlarla aynı mahallede oturduk o zamanlar ayda bire inememişti 10 15 günde bir giderdik şimdide biraz uzak bir mahalleden ev aldık taşındık sorun bitti artık ayda bir anca onlar da alıştılar az gidiyoruz ama gittiğimizde hiçbirşeyin değişmediğini hala güzel zaman geçirdiğimizi görüyorlar yetiyo işteAaa çok doğru söylemişsiniz tam düşüncelerim peki siz böyle söyleyince ne dediler küstüler mi? Ayda 1 e nasıl çevrildi peki eşiniz de gidelim demedi mi
Ben senin yerinde olsam gitmemHanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
Erkek aileleri evlenince seni kendi nüfuslarına geçirdiklerini, senin de bir ailen olduğunu nedense unutuveriyorlar...Özellikle de yakın oturuyorsanız bittiniz.Hanımlar bu yaz evlendim. Yeni evli sayılırım ancak kayınvalidemler bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Haftada 1 mutlaka gidiyoruz. Bu bazen her hangi bi durum varsa 2 de olabiliyor . Ancak kesinlikle onlara yetmiyor. Sürekli daha samimi olalım daha sık görüşelim diyorlar. İkimizde çalışan insanlarız . Kendimize bile doğru düzgün vakit ayıramazken daha fazla nasıl görüşebiliriz anlamıyorum. Ve bu durumla ilgili sürekli laf sokuyorlar bir trip hallerindeler. Eşim yokken ben yalnızken kayınbabam da kayınvalidem de inçe inçe mesajlarla daha sık görüşelim diyorlar resmen sıkıştırmış gbi. (Daha başka olaylar da oldu uzatmamak için yazmadım şimdi) çok bunaldım artık. Yarın da eşim işteylen ben erken onlara gidicem mevlüdü var. Beni tek basına iyi sıkıştıracak gibi geliyor. Cevap veririm ancak yüz göz olmak o kıvama gelmek istemiyorum sonrasını zor geçmemesi adına. Ne öneririsiniz? Yarın Mevlüt'e aslında yetişemeyeceğim ama yine de erken gideyim üstüme kalmasın diyorum ama hiç istemiyorum
Erkek aileleri evlenince seni kendi nüfuslarına geçirdiklerini, senin de bir ailen olduğunu nedense unutuveriyorlar...Özellikle de yakın oturuyorsanız bittiniz.
Canım valla kelin merhemi olsa başına sürer, ben bu olaylar yüzünden boşanma aşamasına geldim eşimle hep ailesi yüzünden sorun yaşıyorduk, gitmediniz gelmediniz diye habire kv küsüyordu. Şimdi habire gidilip geliniyor sesimi çıkarmıyorum artık huzurum için. Olay eşte bitiyor çünkü. Eşin gidilsin gelinsin aman ailem üzülmesin modunda biriyse sen ne kadar sınır koyarsan o kadar kötü oluyorsun.
Eşinin tavrı ne bu duruma o önemli.
Ben kendi anneme yakın oturuyorum şu an hamilelikten dolayı çok sık gelip gidiyorum anneme. Onun dışında haftada bir geliyorum o da ben Yani eşimle beraber değil. İkimizde çalışıyoruz zor oluyor sabah erken kalkıyoruz gayet anlayışla karşılıyorlar
Kendi annem bile olsa her gün her gün olmuyor yani
Ha annemdir, canım ciğerimdir yemeğe gel der, çaya gel der
İşim varsa anne işim var derim Yorgunsam Yorguum derim.
Sizde arkadaşların dediği gibi bahane uydurun. Seminer vs. Toplantı.
Ama eşinize bu bahaneleri söylemeyin
Erkekler biraz tuhaf yeri gelir annemin sana ihtiyacı oldu sende bahane buldun der.
Şöyle deyin eşinize bence
Akşama çağırdılar diyelim 3te mi çıktınız ? “ annenler çağırdı ama toplantı var nasıl yapsak?” Vs. Gibi. Bu konuda eşinize direkt ben sıkıldım ben bunaldım derseniz sizi hep haksız görür.
Eşinizin bunun yanlış olduğunu görmesini sağlayın yoksa ev huzursuz olur bu sefer
Tek gelin benim, damatları var bir de. O da sık sık gidip geliyor bedava yiyip içiyorlar (görümcem genelde yemek yapmaz anasıyla halleder ). Kv istediğini yaptırmak için insanın başının etini yiyen bir insan, eşim de aramızda kalmaktan bıkmıştı artık. Benim en büyük hatam yakın oturmayı kabul etmekti, o zaman da uzak kalamıyorsunuz, giriş çıkış saatinizi her şeyi biliyor yalan söyleyemiyorsunuz.Yaa neden bu kadar anlayışsızlar anlamıyorum pes etmişsiniz üzüldüm çok zor bir durum keşke sizin kadar eşiniz de yuvasını düşünseydi diğer gelinler de gidip geliyor mu sizin gbi
Off biz de yakındı giriş çıkış saatimi bilir ona göre davranırdı. Çok ilginç ya yıllarca gelin yokken ne yapıyordun onu yap de mi yok olmaz beklemiş gibi hep ben. Bi gün iş çıkışı aradı beni naber diye ben de manavdaydım. Alışveriş yapıyorum dedimTek gelin benim, damatları var bir de. O da sık sık gidip geliyor bedava yiyip içiyorlar (görümcem genelde yemek yapmaz anasıyla halleder ). Kv istediğini yaptırmak için insanın başının etini yiyen bir insan, eşim de aramızda kalmaktan bıkmıştı artık. Benim en büyük hatam yakın oturmayı kabul etmekti, o zaman da uzak kalamıyorsunuz, giriş çıkış saatinizi her şeyi biliyor yalan söyleyemiyorsunuz.
sana kalacak tabi canim. Evlendi karisinin agzina bakiyor diyecekler. Artik gunah kecisiyiz onlarin gozunde. O sebepten hic kafani yorma, onlari memnun etmeye ugrasma cunku 6 gun gitsen 7.gun de biz gelelim derler, emin ol ben yillardir tanidim, istediklerini vermem de mumkun degil, benim bir hayatim "var" cunku. Onlara kőle olmaya gelmedim dunyaya. Agzinla kus tutsan yaranamazsin o yuzden bosver. Ben kayinpederime açikca soyluyorum, gunah kecisiyim ya ben, her sey benim yuzumden oluyor diyeNedenini gerçekten bilmiyorum kötü gelin olmamdan korkuyorum . Nasıl bir psikoloji içindeyim anlamadım ama benden kaynaklı eşimin ailesi ile arası bozulsun istemiyorum halbuki sorun bende değilim üstüme düşeni yapıyorum ama yine de konu benimle ilgili fiği oluyor halbuki eşimde daha fazla gitmek istemez yorgun oluyor ama ihale nedense bana kaldı
Bizimkisi ilk evlendigimiz zamanlar haftasonu çalıştığımı bildiği halde Her hafta arayıp haftasonu geliyor musunuz diyordu, ki 2 saatlik mesafesi olan ayrı sehirlerdeyiz. Tam 1 yıl içinde düzene oturtmustum ki 2.5 ay önce eşimin kardeşi vefat etti. Vefatın öncesi ve sonrasında uzun bir süre teselli amaclı daha sık aradım ama yine en başa döndük gibi. Zor bir süreçten geçtiği için bir şey diyemiyorum ama bu kadar yakın olma isteği beni boğuyor. Eşimle istediği kadar görüşsün. Isterse gece beraber uyusunlar. Ama oğul sevgisidir karışamam ama ben daha fazlasını talep ettikçe ondan soğuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?