Kayinvalide torun sorunsalı

kesin tavır koyarsınız zamanla bana da şehir aşırı oturuyor ben götürür bakarım sen rahat rahat çalışırsın diyordu her defasında bıkmadan usanmadan Allah tan büyük bir şey gelmezse başıma ne sana ne kendi anneme gönderemem çocuğumu dedim artık sözünü bile etmiyorlar eşin de sende tavrınızı belli ederseniz asla yapamazlar böyle birşey. bir çocuğun yeri annesinin yanıdır kızım 3 yaşında işten dönmemi dört gözle bekliyor kız resmen benim kapı sesime uyanıyor nöbet çıkışı kızıma sarılmazsam uyuyamıyorum. uzun süreli ayrılık düşünemiyorum bile ALLAH KORUSUN. Rabbim herkese evladını bağışlasın inşallah. sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim şimdilik bunları düşünmeyin eşiniz çocuklara düşkünse kız çocuğu kendine öyle bir bağlarki babasını o bırakamaz merak etmeyin :)

Ya gercekten saka yapiyor olabilir mi? Normaldeiliskilerinizz nasil. Benim kayinvalidemde ayni sakayi yapardi bebek dogdu yine yapiyodu ama ayapiyordan hemen saka yapiyorum allah kimseyi anasiz babasiz birakmasin diyodu. Ilk duydugum zamanlarda bende cok uzulurdum. Hatta dogumdan sonra cok kiskandim bu yuzden bebegimi sanki elimden alacaklarmis gibi kimseye vermek istemedim. Eger aranizda yakinlik varsa bu sozlerinin seni endiselendirdigini soyle

Esim simdilikcok rahat bende ne cvp vercegimi bilemedim.. Banada diyo sen calis ben bakarim diye. Bende uc yasina kadar kendim buyutmek istedigimi belirttim ama anlamio laftan

Sakaci biri degil normalde. Aramiz iyidir ama nede olsa KV tabiki.. Simdiden boyle yapcam kizimla şöyle yapcam vs diye hayaller kuruyo

Sakaci biri degil normalde. Aramiz iyidir ama nede olsa KV tabiki.. Simdiden boyle yapcam kizimla şöyle yapcam vs diye hayaller kuruyo
O zaman esinize anlaticaksiniz. Canim belki ben abartiyorum ama hamileliginde etkisiyle annenin sozleri beni cok etkiliyo rica etsem annenle konusurmusun birdaha boyle espiriler yapmasin felan deyin. Insallah halledilir. halledemesende hic uzme kendini bana cok gercekci gelmiyo cocugu almasi alsa bile sizde isi cirkeflige vurur gidersiniz karakola kizimi kacirdi dersiniz olur biter. Bu endiseyle ne hamilelik gecer ne lohusalik kalbini ferah tut. O senim yavrun daha esin baba kv babaanne olmadi ama sen coktan anne oldun. O yuzden kimse koparamaz yavrunu senden boyle seylere sikma canini olumlu dusun ,mutlu hisset kendini ko bebisinde hissetsin mutlu olsun.

hayaller kursun kızım da desin bunlar güzel ne olacak sadece annesinin siz olduğunu bilmesi gerek dediği gibi alamayacağını farketsin yeter sizde onu zaten 2 senede o kıvama getirirsiniz merak etmeyin. ben kayınvalidemi çok severim bu konuda asla kabul etmeyeceğimi ve gerekirse çalışmaz evde otururum dediğimi görünce vazgeçtiler. sabırlı olun sakın eşinizle aranızı açmayın bu mevzuu yüzünden. siz zamanla onların bu konuyu aklından çıkarmalarını sağlarsınız.

Canim benim kv de diyodu kizimla sinemaya gitcem falan filan ben dedim her zaman her yere gidemez ayda belki bir kere onun disinda bensiz hicbiryere gidemez dedim bi kere bana sormadan komsuya goturmeye kalkti benden izin almadan gidemez dedim bir kereye mahsus verdim daha bana sormadan adim atilmiyo duzeliyolar canim benimkide hep derdi ben bakicam sen calisirsin filan ama ben hep derdim brni tamamen taniyana kadar calismiycam diye sma sen basta tavrini koymazsan surer gider boyle dusun biz uyurken gece kizim agladiginda sip diye odamiza daliyodu en son dayanamadim onun annesi yaninda her aglamasinda gelmenize gerek yok dedim ben susturamazsam siz hic susturamazsiniz dedim daha gelmez iyle cok inemli bisey olmadan

Boşverin kursun hayallerini. Kırmayın. Zamanla herşey düzeliyor. O da rayında sevmeye başlıyor. Duzelmezse o zaman düşünürsünüz.

Bebeğin sana kokuna öyle bir alisacakki sizi kimse ayıramaz merak etme
Şimdi böyle derler sonra istemezler biz gençken zor bakıyoruz canım yasli insanların kafası goturmuyo bi kere haa kıskançlık yapar ama sende yerinde konuşmalarla bunu onleyebilirsin
Alacakmista o bakacakmis falan filan sacmalik hiç uzulmeye değmez

Hic canini sıkma o bebek senin ve istese de alamaz senden.
Canını sıkmak için yapiyor bunu. Biliyorsun ki kv lerin en birinci vazifesi geline hayati zehir etmektir.
Bir daha soylerse yüksek bir kahkaha at dalgaya vur. Sen uzuldukce o tekrar edecek çünkü.

Anne çok istiyorsanız bir tane de siz doğurun deyin
Erkekler hep böyle zaten hep eşler abartır cok takılır erkek annelerinin sacmalıkları hep bizim abartımız
Bunu okuyan erkek anneleri varsa ltf oğullarının evlendiğini herkesin ayrı hayatı oldugunu vs vs vs kabullensin kimsenin huzurunu bozmasınlar

elbette torun baldan tatlı kusura bakmayın babaannelerin sevgisinden zarar gelmez aksine hem sizlere hem çocuğa faydası olur sizlerede kısmet olsun inşallah

Kv hevesli olduğunu,bebeğini çok seveceğini belirtmek istemiş.Bence şikayetçi olacağınıza mutlu olmalısınız.Anne sevgisinin üstünlüğü tartışılmaz ama babaanne,anneanne sevgisi de çocuklar açısından önemlidir.Bunu diyen anneniz olsa yine rahatsız olur musunuz,ters anlam çıkarır mısınız?

Bnmde ablam yurtdisinda o bile bana sakayla elbet alcam ogluma kardes yapcam deyince, ya diyorum anasi bnm nereye aliyosun. Kv de dese sinirlerim
Ziplar, cikisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…