Tabiki babaanne sevsin oda bana yardimci olsun ama boyle tavirlar sergilemesi cok garip yani benim tuhafima gitti..elbette torun baldan tatlı kusura bakmayın babaannelerin sevgisinden zarar gelmez aksine hem sizlere hem çocuğa faydası olur sizlerede kısmet olsun inşallah
Tabiki herkes sevsin herkesin yeri ayri ama kiskandigi cok belli o yuzdenelbette torun baldan tatlı kusura bakmayın babaannelerin sevgisinden zarar gelmez aksine hem sizlere hem çocuğa faydası olur sizlerede kısmet olsun inşallah
sen sıkma canını vakti gelince baktın fesat alırsın gardını rabbim sağ salim kucağına versin hayırlı evlt olsunTabiki herkes sevsin herkesin yeri ayri ama kiskandigi cok belli o yuzden
konussun dursun verme cocugu bitti annesi sensin ne takiyordun ki kafana. ben olsam cok merakliysan dogur bir tane derdim bak nasil susarEsim simdilikcok rahat bende ne cvp vercegimi bilemedim.. Banada diyo sen calis ben bakarim diye. Bende uc yasina kadar kendim buyutmek istedigimi belirttim ama anlamio laftan
Sakaci biri degil normalde. Aramiz iyidir ama nede olsa KV tabiki.. Simdiden boyle yapcam kizimla şöyle yapcam vs diye hayaller kuruyo
Aynen cnm ilk torun ve belki bundan dolayi boyle davranyodur. Rahatsiz edici bi boyutta tabi o ayricanım ilk torunsa öyle çok hevesleniyorlar sabret zamanla emin olacaksın onlarda ayarında yapacaklar tabi karakteride iyiyse bazı insanlar düzelme potansiyeli az oluyor ama gerçekten sadece sevgiden yapıyorsa zamanla onlarda alışacak sadece babaanne olduğuna sen ilk sin ve bebek için en önemli olan sen olacaksın sabret hele bir doğsun
Esim simdilikcok rahat bende ne cvp vercegimi bilemedim.. Banada diyo sen calis ben bakarim diye. Bende uc yasina kadar kendim buyutmek istedigimi belirttim ama anlamio laftan
Bi kac olay daha oldu daha once herkese lafinin cevabini verdikce ben alingan abartan insan oliyorum kv gozunde. Ve bana bi gun gelmis seni gordum ruyamda diyo bana hep ters davraniyodun dio. Yok efendim torunu gormus ruyasinda ben corap giydirmezmisim o giydir dermis falan tartisirmisiz. Sonra ruyasinda bana dermiski seni iyi aldim iyi cikarmasinida bilirim diye soyliyo bana. Piskin piskin anlatiyo yani bunu. Son sozu cok uzdu beni o gidince agladim resmen nekadar acimasiz diye. Kisacasi bana ters cevaplar verme mesaji verdi yoksa ogluyla benim arami bozucakmis. Tabi bunlar ruya adi altinda anlatiyo kendi capinda kurdu kurdu geldi bana anlattiO da şuan duygusal yaklaşıyodur kız torun heyecanıyla çok dert etme.. Böyle bişeyin mümkün olmayacağını kendi de biliyo ve zamanla bilecek de..Ha baktın iş ciddileşiyo o zaman uyarırsın "sen rolleri karistirdin anne galiba..sen babaaannesin ben annesiyim bence bu annelik hevesinden vazgeç kırmayalım birbirimizi" de..Şimdiden sıkıntı yapma kendine bunu bırak konuşsun dursun..He anne he o zaman gelince görüşürüz diye espri yap sen de..
Aynen canim ilk torun.Ilk torunu mu?bizim bir komsumuz torununu oyle buyuttu.nisani olunca gitti kiz ancak.
Kendimi savundukca kv bana alingan senin huyun cok kotu diye de bikeresinde. Desene bi bende degil o dert. Herkes yerini bilse boyle sorunlar olmaz zaten sorun ordaAman ben hamile dahi değilim, ş anda düşnmüyorum da. Ama benim kv kp de şimdiden bebek olunca biz gelip bakarız, siz bakamazsinız demeye başladilar. Böylelikle yanımıza yerleşecekler kendi akıllarınca. Ben de yok ben bakarım yegenlerime de zaman zaman baktım diyorum. Eşime de dedim ilk ay gelmek isterlerse kendileri bilir ama uzun süre dayanamam dedim.. sen de açık açık soyle. Ben vermem şimdiden söyleyeyim kusura bakma de herkesin ićinde. Sustukça salaklıktan sustuğumuzu saniyorlar, saygıdan olduğunu anlamıyorlar..
Kv hevesli olduğunu,bebeğini çok seveceğini belirtmek istemiş.Bence şikayetçi olacağınıza mutlu olmalısınız.Anne sevgisinin üstünlüğü tartışılmaz ama babaanne,anneanne sevgisi de çocuklar açısından önemlidir.Bunu diyen anneniz olsa yine rahatsız olur musunuz,ters anlam çıkarır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?