Kayinvalide torun sorunsalı

elbette torun baldan tatlı kusura bakmayın babaannelerin sevgisinden zarar gelmez aksine hem sizlere hem çocuğa faydası olur sizlerede kısmet olsun inşallah
Tabiki babaanne sevsin oda bana yardimci olsun ama boyle tavirlar sergilemesi cok garip yani benim tuhafima gitti..

canım ilk torunsa öyle çok hevesleniyorlar sabret zamanla emin olacaksın onlarda ayarında yapacaklar tabi karakteride iyiyse bazı insanlar düzelme potansiyeli az oluyor ama gerçekten sadece sevgiden yapıyorsa zamanla onlarda alışacak sadece babaanne olduğuna sen ilk sin ve bebek için en önemli olan sen olacaksın sabret hele bir doğsun

bilemiyorum kızlar vallahi bu zaman nasıl bir zamanki büyük küçüğe küçük büyüğe güvenmez oldu,aile kavramı denen bir şey kalmayacak yakın bi zamanda yaptığınız herşey sizlerin geleceğine yatırım diye düşünüyorum rahat olun kötülüğü gördüğünüz zamanda en doğal hakkınız arayın elbette ,hakkınızı fkat gereksiz yerde üzmeyin kendinizi,benimde torunum var inanın çok seviyorum aynı sizin gibi annesi çok korktu halada çok korkar beni daha fazla sevecek diye hep derim ki anne çantada keklik çocuk için onun için bazen umursamaz dururlar büyükleri daha çok severler ,amaaa e olursa olsun anne anne gibiyse bin tane babaanne anne olsa dahi annenin yerini asla tutmaz inanın buna,be torunumu severken düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüp üzülüyor annesi diye bir de bu taraftan bakın ,elimde olsa o fesat kötü kaynanalara çok şey söyerimde ,çünkü arada günahsızlarda kaynıyor,aynı ey sizler içinde geçerli iyiler kendinizi bozmayın,kötüler sizide allah bildiği ggibi yapsın,insanların güvenini sarstığınız ve türk aile yapısını bozduğunuz için ben şahsen hakkımı helal etmiyorum onlara

Esim simdilikcok rahat bende ne cvp vercegimi bilemedim.. Banada diyo sen calis ben bakarim diye. Bende uc yasina kadar kendim buyutmek istedigimi belirttim ama anlamio laftan
konussun dursun verme cocugu bitti annesi sensin ne takiyordun ki kafana. ben olsam cok merakliysan dogur bir tane derdim bak nasil susar

bak canım içini ferah tut inan ki ben kayınvalidem evime geliyor 10-15 günlüğüne gitmesin diye gözünün içine bakıyorum kızımı o kadar güvenle başka kime emanet edebilirim ki, onlar gelince kızım çok daha mutlu bir çocuk oluyor ve uyanıpda beni bulamayınca daha az ağlıyor. varlıkları bile yeter bazen keşke aynı şehirde veya yakın şehirlerde olsaydıkda kızım daha çok görseydi büyüklerini diyorum. belki bizede bir gün aile yanı nasip olur kısmet

Canim takilma boyle seylere hepsi oyle diyor ama cocuk bakmak kolay degil enek sabir isi belli bir zamandan sonra unutur o sozleri birak temelli almayi bir kac saat bile tahamul edemiyorlar ☺

Boyle konular daha once de acildi. Neden dedigi anda tepkinizi gostermiyorsunuz da sonradan ne yapacagim diye kara kara dusunuyorsunuz. Siz sustukca azitiyor belli. Bastan tavir koyun ki bilsin yerini.

Ilk torunu mu?bizim bir komsumuz torununu oyle buyuttu.nisani olunca gitti kiz ancak.

Sende tatli bi sekilde o benim canimdan parca nasil birakayim olurumde birakmam cocugumu kimseciklere falan de.oher soyledikce sende aynisini tekrarla.bilirim kayinvalideler durmaz bikmadan usanmadan soylerler herseyi ama sende soyle simdiden ona gore senin tavrini anlasin

O da şuan duygusal yaklaşıyodur kız torun heyecanıyla çok dert etme.. Böyle bişeyin mümkün olmayacağını kendi de biliyo ve zamanla bilecek de..Ha baktın iş ciddileşiyo o zaman uyarırsın "sen rolleri karistirdin anne galiba..sen babaaannesin ben annesiyim bence bu annelik hevesinden vazgeç kırmayalım birbirimizi" de..Şimdiden sıkıntı yapma kendine bunu bırak konuşsun dursun..He anne he o zaman gelince görüşürüz diye espri yap sen de..

Aynen cnm ilk torun ve belki bundan dolayi boyle davranyodur. Rahatsiz edici bi boyutta tabi o ayri

Esim simdilikcok rahat bende ne cvp vercegimi bilemedim.. Banada diyo sen calis ben bakarim diye. Bende uc yasina kadar kendim buyutmek istedigimi belirttim ama anlamio laftan

Canim sen söyle cevap ver. Ben çalışacağım zaman sen de bakacaksın ama burada benim evimde de. Sen ebine gittiğinde de annem gelir bakar dersin. Bebeğin yeri annesinin yani hoşuma gitmiyor bu şekilde planlar dersin.

Bi kac olay daha oldu daha once herkese lafinin cevabini verdikce ben alingan abartan insan oliyorum kv gozunde. Ve bana bi gun gelmis seni gordum ruyamda diyo bana hep ters davraniyodun dio. Yok efendim torunu gormus ruyasinda ben corap giydirmezmisim o giydir dermis falan tartisirmisiz. Sonra ruyasinda bana dermiski seni iyi aldim iyi cikarmasinida bilirim diye soyliyo bana. Piskin piskin anlatiyo yani bunu. Son sozu cok uzdu beni o gidince agladim resmen nekadar acimasiz diye. Kisacasi bana ters cevaplar verme mesaji verdi yoksa ogluyla benim arami bozucakmis. Tabi bunlar ruya adi altinda anlatiyo kendi capinda kurdu kurdu geldi bana anlatti. O gunden beri kendimi savunmaktan cekiniyorum

Aman ben hamile dahi değilim, ş anda düşnmüyorum da. Ama benim kv kp de şimdiden bebek olunca biz gelip bakarız, siz bakamazsinız demeye başladilar. Böylelikle yanımıza yerleşecekler kendi akıllarınca. Ben de yok ben bakarım yegenlerime de zaman zaman baktım diyorum. Eşime de dedim ilk ay gelmek isterlerse kendileri bilir ama uzun süre dayanamam dedim.. sen de açık açık soyle. Ben vermem şimdiden söyleyeyim kusura bakma de herkesin ićinde. Sustukça salaklıktan sustuğumuzu saniyorlar, saygıdan olduğunu anlamıyorlar..

Kendimi savundukca kv bana alingan senin huyun cok kotu diye de bikeresinde. Desene bi bende degil o dert. Herkes yerini bilse boyle sorunlar olmaz zaten sorun orda

Aynı konu 2-3 gün önce de vardı. Demek çok yaşanıyor böyle mevzular. Beni zamanında anneannem büyütmus 7 yaşına kadar. Sanırım hafta sonları eve geliyormuş um. Babamı tanımaya başladığımda babam artık anneanneme gitmemi yasaklamıs. Bana anneannemin bakmasının sebebi evde kardeşlerim ile annemin tek başına baş edememesi desteğe ihtiyacının olmasi vs. Anneannem de düzenini bozmamak için benim düzenimi bozmuslar. İyi ve özenli bakmış kadın allah için ancak bu durum beni psikolojik olarak etkilemiş aslında. 35 yaşındayım ve geçenlerde bu konu ile ilgili olarak bişey fark ettim. Anneannem bana bakarken eve donuslerimde kardeşlerime karşı kizginligim olduğunu, kendimi dışlanmış hissettiğimi hatirliyorum. Bunun benim is hayatıma ve sosyal hayatıma su yasimda hala ciddi yansımaları var. Aman diyeyim bi çocuğun yani anne, babasının kardeşlerinin yanıdır. Anne çalışmasın mi çalışacak tabi ama çocuga kim gun icinde bakacaksa çocuğun evinde annesinin yanında bakmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…