- 25 Eylül 2011
- 7.518
- 11.400
- 498
bilemiyorum kızlar vallahi bu zaman nasıl bir zamanki büyük küçüğe küçük büyüğe güvenmez oldu,aile kavramı denen bir şey kalmayacak yakın bi zamanda yaptığınız herşey sizlerin geleceğine yatırım diye düşünüyorum rahat olun kötülüğü gördüğünüz zamanda en doğal hakkınız arayın elbette ,hakkınızı fkat gereksiz yerde üzmeyin kendinizi,benimde torunum var inanın çok seviyorum aynı sizin gibi annesi çok korktu halada çok korkar beni daha fazla sevecek diye hep derim ki anne çantada keklik çocuk için onun için bazen umursamaz dururlar büyükleri daha çok severler ,amaaa e olursa olsun anne anne gibiyse bin tane babaanne anne olsa dahi annenin yerini asla tutmaz inanın buna,be torunumu severken düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüp üzülüyor annesi diye bir de bu taraftan bakın ,elimde olsa o fesat kötü kaynanalara çok şey söyerimde ,çünkü arada günahsızlarda kaynıyor,aynı ey sizler içinde geçerli iyiler kendinizi bozmayın,kötüler sizide allah bildiği ggibi yapsın,insanların güvenini sarstığınız ve türk aile yapısını bozduğunuz için ben şahsen hakkımı helal etmiyorum onlara
Kendimi daha once her defasinda savundum kotu oldu huyum onun gozunde. Acik acik bunu yuzume vurdu. Ondan beri bisey diyemiyorum kotu olmiyim diye. Yuz goz olmak istemiyorum daha fazla onun bos bogazligi yuzundenSimdi bide bu cikti.sutten kesilince bebegi ben alacagim modasi..
Bu ne yahu.ben kayinvalideye kizmiyorum.suc sizin!! Nasil gulup gecoiyorsunuz bu duruma siz..cildiririm biri bunu derse bana:)susmaya devam edin kiziniz elden gidince ah vahlarsiniz.herkes bu durumy tepkisizliginiz yuzunden normal karsiliyor
Bi kac olay daha oldu daha once herkese lafinin cevabini verdikce ben alingan abartan insan oliyorum kv gozunde. Ve bana bi gun gelmis seni gordum ruyamda diyo bana hep ters davraniyodun dio. Yok efendim torunu gormus ruyasinda ben corap giydirmezmisim o giydir dermis falan tartisirmisiz. Sonra ruyasinda bana dermiski seni iyi aldim iyi cikarmasinida bilirim diye soyliyo bana. Piskin piskin anlatiyo yani bunu. Son sozu cok uzdu beni o gidince agladim resmen nekadar acimasiz diye. Kisacasi bana ters cevaplar verme mesaji verdi yoksa ogluyla benim arami bozucakmis. Tabi bunlar ruya adi altinda anlatiyo kendi capinda kurdu kurdu geldi bana anlatti. O gunden beri kendimi savunmaktan cekiniyorum
Valla kv.iyice psikopata bağlamış durumdaBi kac play za oldu daha once herkese lafinin cevabini verdikce ben alingan abartan insan oliyorum kv gozunde. Ve bana bi gun gelmis seni gordum ruyamda diyo bana hep ters davraniyodun dio. Yok efendim torunu gormus ruyasinda ben corap giydirmezmisim o giydir dermis falan tartisirmisiz. Sonra ruyasinda bana dermiski seni iyi aldim iyi cikarmasinida bilirim diye soyliyo bana. Piskin piskin anlatiyo yani bunu. Son sozu cok uzdu beni o gidince agladim resmen nekadar acimasiz diye. Kisacasi bana ters cevaplar verme mesaji verdi yoksa ogluyla benim arami bozucakmis. Tabi bunlar ruya adi altinda anlatiyo kendi capinda kurdu kurdu geldi bana anlatti
Benimki laftan anlamiyo o cinsden resmen. Neyse savunmaya devam yinedeValla kv.iyice psikopata bağlamış durumdaBak ne yap biliyo musun böyle dediği zaman de ki;sütten kesildigi zaman kızımı al oğlunu da unut de arkasından da iyice bi gül.Bişey derse de yaa sen kocaman olmuş evladindan vazgecemiyosun ben cocugumdan niye vazgeceyim.hem o annesinin kokusunu duyduktan sonra sen sarmazsin çocuğu annecimm de Diyeceğim o ki seni ciddiye almıyorum konuş dur mesajını ver O'na..
Kötü huylu gelin denilmesi umrunda olmayacaksa yerinde olsam iş ciddiye binince ipleri koparmak pahasına iyi bir tavır koyar haddini bildirirdim.Durman gereken yeri bil yoksa torunun saçının teline hasret kalirsin onun annesi varken kimseye düşmemiş onu büyütmek diye sert cikisirdim. Elinden zorla alacak hali yok ya ha baktım onu da yaptı polisle dayanirim kapısına. Gitsin tedavi olsun acilen tedaviye ihtiyacı var bence..Benimki laftan anlamiyo o cinsden resmen. Neyse savunmaya devam yinede
Bi kac olay daha oldu daha once herkese lafinin cevabini verdikce ben alingan abartan insan oliyorum kv gozunde. Ve bana bi gun gelmis seni gordum ruyamda diyo bana hep ters davraniyodun dio. Yok efendim torunu gormus ruyasinda ben corap giydirmezmisim o giydir dermis falan tartisirmisiz. Sonra ruyasinda bana dermiski seni iyi aldim iyi cikarmasinida bilirim diye soyliyo bana. Piskin piskin anlatiyo yani bunu. Son sozu cok uzdu beni o gidince agladim resmen nekadar acimasiz diye. Kisacasi bana ters cevaplar verme mesaji verdi yoksa ogluyla benim arami bozucakmis. Tabi bunlar ruya adi altinda anlatiyo kendi capinda kurdu kurdu geldi bana anlatti. O gunden beri kendimi savunmaktan cekiniyorum
Ahahahah bak bu iyi bi cevap olur aslindaSiz de dersiniz ki ben de bi ruya gordum. Ruyamda kocamla arami bozmussun biz de bosanmisiz. Bebek bende kalmis ben de yurtdisina yerlesmisim. Cocugu anca ruyanizda gormussunuz. Hayir olsun insallah
Bi benimki degil ozaman yani boyleleri cok var desene. Cok iyi yapmissin bu gidisle bende sert dille uyarmam gerekecekcanım almaz merak etme sen gerçekten almak isterse kavga eder vermezsin zorla mı alacak elinden hukuk devletinde yaşıyoruz benim kaynanamda diyodu kavga ediyodum kadınla şimdi 2,5 yaşında hiç ver demedi beraber gider geliriz
evet çok var ben sen beni bilmiyosun annelik beni canavar yaptı seni parçalayacak güç var bende öyle bir şey yapta gör böyle şaka olmaz demiştim oğlumu alırsan polisi jandarmayı kapına yığarım demiştim ben normalde çekingenim aman kırılmasın aman üzülmesin derim herkes için işin içinde evlat olunca farklı oluyor dağları deler geçerim:))))Bi benimki degil ozaman yani boyleleri cok var desene. Cok iyi yapmissin bu gidisle bende sert dille uyarmam gerekecek
Senin kv hayatinin şokunu yaşamıştır o sözü duyuncaevet çok var ben sen beni bilmiyosun annelik beni canavar yaptı seni parçalayacak güç var bende öyle bir şey yapta gör böyle şaka olmaz demiştim oğlumu alırsan polisi jandarmayı kapına yığarım demiştim ben normalde çekingenim aman kırılmasın aman üzülmesin derim herkes için işin içinde evlat olunca farklı oluyor dağları deler geçerim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?