Kayinvalide torun sorunsalı

Simdi bide bu cikti.sutten kesilince bebegi ben alacagim modasi..
Bu ne yahu.ben kayinvalideye kizmiyorum.suc sizin!! Nasil gulup gecoiyorsunuz bu duruma siz..cildiririm biri bunu derse bana:)susmaya devam edin kiziniz elden gidince ah vahlarsiniz.herkes bu durumy tepkisizliginiz yuzunden normal karsiliyor

Kaynana tabiki yardimci olsa sevse iyi ama Gereksiz laflari uzdu beni sadece. Bende cok severim bakarim yardimci olurum dese neyse. Ama yok bana ver o benim cocugum gibi sozlere anlam veremiyorum. Saygida zaten kusur etmiyorum. Hersey karsilikli gelinde yerini bilecek kv de oyle.

Kendimi daha once her defasinda savundum kotu oldu huyum onun gozunde. Acik acik bunu yuzume vurdu. Ondan beri bisey diyemiyorum kotu olmiyim diye. Yuz goz olmak istemiyorum daha fazla onun bos bogazligi yuzunden

Kendini savunmaktan korumaktan hiç vaz geçme bence. Hoşuna gitmeyen şeyi bu hoşuma gitmedi diye söyle mutlaka. Uygun bir dille sakinliğini koruyarak kendini ifade etmekten çekinme bence. sonra sen sessiz kaldikca iyice kinlenirsin sonra patlayiverirsin. O zaman herkes şaşırır kalır

Valla kv.iyice psikopata bağlamış durumda Bak ne yap biliyo musun böyle dediği zaman de ki;sütten kesildigi zaman kızımı al oğlunu da unut de arkasından da iyice bi gül.Bişey derse de yaa sen kocaman olmuş evladindan vazgecemiyosun ben cocugumdan niye vazgeceyim.hem o annesinin kokusunu duyduktan sonra sen sarmazsin çocuğu annecimm de Diyeceğim o ki seni ciddiye almıyorum konuş dur mesajını ver O'na..

Benimki laftan anlamiyo o cinsden resmen. Neyse savunmaya devam yinede

Ayyy bu konu en hassas oldugum konulardan biri. Benim kv ve kp de biraz buyusun bizde kalir aramizda yatar fln dwdi bende direk yok ben cocugumu bi yerde birakmam dedim. Tip tip baktilar ama umrumda degil. Ha ama benim olay tabi farkli. Eski konularimdada yazmistim hamileyken cok cok cektim. Simdi dua etsinelr cocugun yuzunu ayda bir goruyorlar diye. Birak cocugu orda yatirmayi orda bensiz ayri odada bile birakmiyorum. Nefret ediyorum onlardan. Ayyy sinir basti k. Bakmayin. Ama tavrinizi koyun derim.

Benimki laftan anlamiyo o cinsden resmen. Neyse savunmaya devam yinede
Kötü huylu gelin denilmesi umrunda olmayacaksa yerinde olsam iş ciddiye binince ipleri koparmak pahasına iyi bir tavır koyar haddini bildirirdim.Durman gereken yeri bil yoksa torunun saçının teline hasret kalirsin onun annesi varken kimseye düşmemiş onu büyütmek diye sert cikisirdim. Elinden zorla alacak hali yok ya ha baktım onu da yaptı polisle dayanirim kapısına. Gitsin tedavi olsun acilen tedaviye ihtiyacı var bence..

Hamilelik psikolojisi inanki yoksa kv n ciddi bile olsa sen ve esin verir misiniz hic bosver espriyse de degilse de. Bosveremiyorsan da sert cevap ver sinirlarini bilsin. Merak etme ama senden alamaz zaten almaz

Ben de 6 aylik hamileyim kaynanam ile farkli illerde yasiyoruz. Bazen bebegimize iyi bak falan diyo sahiplenme cumleleri kuruyo ve simdiden sinirlenmeye basladim. Ama yeri gelince lazim olursa gereken cevabi vermeyi dusunuyorum. Esim de benim gibi dusunuyo zaten. Ayrica kim kimin cocugunu alabilir. Sizinki biraz abartmis. O kendi cocuklarini baskasina vermis mi. Cocugun yeri annesinin yanidir yasi kac olursa olsun. Once yumusak bir dille ifade etmeli sonra gerekirse daha sert cevaplar verilmeli ta ki anlayana kadar. Mesele cocuk yani baska siradan bi sey degil ...

Oncelikle esine sikayet etmekle cok yanlis etmissin. Ne diycekti esin " anne esim daha gelmemis bebegimizi senden kiskaniyoruz, cocugumuzu paylasmiycaz" mi?
Dogmamis cocuga don bicmek gibi bisy olmus.
Hele bi gelsin yavrunuz. Baktin abartiyor kv o zmn bisyler dersin.

Siz de dersiniz ki ben de bi ruya gordum. Ruyamda kocamla arami bozmussun biz de bosanmisiz. Bebek bende kalmis ben de yurtdisina yerlesmisim. Cocugu anca ruyanizda gormussunuz. Hayir olsun insallah

canım almaz merak etme sen gerçekten almak isterse kavga eder vermezsin zorla mı alacak elinden hukuk devletinde yaşıyoruz benim kaynanamda diyodu kavga ediyodum kadınla şimdi 2,5 yaşında hiç ver demedi beraber gider geliriz

Siz de dersiniz ki ben de bi ruya gordum. Ruyamda kocamla arami bozmussun biz de bosanmisiz. Bebek bende kalmis ben de yurtdisina yerlesmisim. Cocugu anca ruyanizda gormussunuz. Hayir olsun insallah
Ahahahah bak bu iyi bi cevap olur aslinda

Bi benimki degil ozaman yani boyleleri cok var desene. Cok iyi yapmissin bu gidisle bende sert dille uyarmam gerekecek

Bi benimki degil ozaman yani boyleleri cok var desene. Cok iyi yapmissin bu gidisle bende sert dille uyarmam gerekecek
evet çok var ben sen beni bilmiyosun annelik beni canavar yaptı seni parçalayacak güç var bende öyle bir şey yapta gör böyle şaka olmaz demiştim oğlumu alırsan polisi jandarmayı kapına yığarım demiştim ben normalde çekingenim aman kırılmasın aman üzülmesin derim herkes için işin içinde evlat olunca farklı oluyor dağları deler geçerim:))))

Yani kv dese sorun yaparmiydim bilmiyorum ama annem ve arada iste ismine ayşe diyelim kızımın ayşeyi goturucem ben bakıcam iste siz gidin kızım kalsın burda der sevgiyle şakayla karışık .... birde gorumcem alıp goturucem der saka hepsi bunların tabi sen genesin ya ondan öyle hissediyorsun... birde enteresan bir şey var benin arkadaşım 7 yaşına kadar babaaanesiyle birlikte yaşamış neden diye sordum ben öyle istemişim diyor bende seni.kandırmış lar bence dedim neyse kiz öyle görgü felan pek bilmez yani demem o ki saf iyi niyetlidir ama kendi kişisel temizligini olsun ne bileyim bi enteresan cocuklarinizi kaptirmayin

Senin kv hayatinin şokunu yaşamıştır o sözü duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…