Kayınvalide ve tatil..

sımdı sen kv bırlıkte mı tatıle gıdeceksın... senın tatıl ıcın bırıktırdıgın para mı harcandı o yuzden mı hayallerın cop oldu

kızın birikmişini almış zaten elinden tatil paranı ben veririm diyen şimdide düğün yapıyoz ne parası deyip aldığı paraya yatmış hangimiz yanlış anladık ki

Elinden almamış sen ver sonra tatile birlikte gideriz demiş şimdi de para bitiyor demiş

Konu sahini de kızına para bitiyor demiyor damata 1500 tl damatlık aldı diyor

Yani para az ise kızına da az olsun niye tatile yok da kızına var diyor demiş

Ben de evdeki hesap çarşıya uymaz diyenlere hak verdim

Bu aşamada ne yapılabilir Kv ye kızına onu alma beni tatile götür denir mi diyecek olan parasını vermezdi

Az daha biriktirir Kv siz tatile gider seneye de sözün vardı der Kv ye

o zaman yanlış düşünmüş konu sahibi düğün arefesinde

aslında onun benden çok ihtiyacı olcak buna. Kızı herşeyin pahalısını seciyor hatta damadın yapması gereken bazı şeyleri bile kvalide üstlenmiş durumda, çocuk durumum pek yok diyo çünkü.
Su an size kizdim cidden. Kadin kizini evlendiriyor neyi nasil isterse alir..sizde cikmayiverin aradan. Tamam soz vermislerde sizi tatile yollayacaklar diye kizlarinin evjnimi eksik biraksinlar? Damadin durumu olur olmaz oda onlarin sorunu. Sonucta ortak ev kuruluyor. Cocuk bugun alamaz ama yarin esyanin kralini alir. Sizden sizin kazandiginiz parayi istedilerse orasi ayri ama. Kizabilirsiniz :)

kaynananın parasıyla tatil planı mı yaptın? ben orasını anlayamadım pek

Kv tatil zaten başlı başına kabus bence, keşke hiç ağzını açmasaydın

tatil her zaman olur ama düğün her zaman olmuyor,kızının en özel günlerinde böyle bişey nasıl desin... Ben Sizi haksız buldum bence bencil davranıyorsunuz... Aynı evi paylaşan insanlar için 1300problem edilecek bir rakam değil bence...

hayalleriniz çöp oldu derken tatil planınız mı? ertelenebilir bir hayal bence
Kızı evleniyor sonuçta, masraf yapması normal
Tamamda konu sahibine ne bu durumdan.niye onun gelirinden harcaniyor? Burda lafa gelince kadin erkek evlenince aileler yardim etmemeli diyorsunuz.
Biraz objektif olun

Tamamda konu sahibine ne bu durumdan.niye onun gelirinden harcaniyor? Burda lafa gelince kadin erkek evlenince aileler yardim etmemeli diyorsunuz.
Biraz objektif olun
ben gayet netim benim fikrim ve düşüncem
kalkıp kv bana altın almadı bana ev almadı düğünde birşeye karışmadı derlerse "yapmak zorunda" değil derim..
düğünden bahsediyoruz.. annesi maddi destekte bulunmasa bile ortalıkta ne kadar para harcanıyor.. annesi kızı için, zorunlu olduğun için değil, içinden geldiği için birşeyler alamaz mı?

kendi kazandığı parayı vermiş

konu sahibi kendi parasını mı vermiş şimdi.

Acaba algilamiyormusunuz beni?? Annesi isterse milyar harcasin.yapacak kizi.ama komu sahibine ne bundan.kizin biriktirdigi tatil parasindan ne?? Herkesin kendi hayati.konu sahibi evli.yani ev gecindiriyor.
Ne munasabet gorumcenin dugunu icin tatilden fedakarlik yapmak? Bi zahmet bunu 1.5 milyarlik damatlik almadan dusunsunler.hesapli olsunlar biraz.konu sahibini zerre ilgilendirmiyor.insallah vermez parasinida

sizde benim yorumlarımı okumuyorsunuz sanırım? bir tık üste bakabilirsiniz
konu sahibi kendi parasını vermiş. konuya ilk yorum yapanlardanım ve siz alıntılamayana kadar da konuyu okumadım.. sonradan konu aydınlanmış, konu sahibin kendi parasını verdiğinden..
oldu mu ?
ayrıca şöyle birşey var, konu sahibi kendisi olayın içindeyken vermemeliydi.. görümce parayı savururken ben olsam vermezdim fem fikiriz yani

Siz haklısını isteyin paranızı. Görümceniz evleniyor diye siz tatilinizden fedakarlık yapmak zorunda değilsiniz. Resmen borç gibi alınıp üstüne yatılmış paranızın. Çok çirkin.

Ben yazılanlardan bir sey anlayamadımkı. Açıklayıcı yazsaydın keske.

Sen tatil için para biriktiriyordun da kayınvaliden sana bir borç için para ödetti tatili telafi ederiz birlikte gideriz mi? Dedi.
Yoksa hiç aklında yokken birden kaynvalidenmi soktu aklına tatil olayını.

Ayrıca kv ile tatile gitmek dşününce zehir olurmuş gibi geliyo. Kocanla başbaşa gitmek varken kv de nesi.

sizin tatil paranızı alıp sonra oderim deyip de odeyemeyecek olması hos olmamıs

Sen ne ödedin ben anlamadım. Sen kendi paranla kendi tatilini planla yap. Sanane kv den

Değil tabi. Ev üstüne ev olmaz zaten. Aslında o yanlış bir kere. Anne babanin çocuklarına sorumlulugu vardır. Abi kardeşine sorumluluk duyar yardım ederse tabii çok güzel. Ama gelin hanımı sen elindekini ver söyle söyle yaparız diye kandırmak olmamış. Kocası kazansa bile ona harcamasi için verilen paradan fedakarlık yapıp bir plan bir amaç uğruna kadın tasarruf yapıyor. Çocuk gibi kandırıp elinden parası alınmış. Muhtemelen daha iyisini yaparız mantığı ile. Çok üzüldüm. Çok çirkin bir davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…