Kayınvalide ve tatil..

Benim de gelinlik 1500 du. 10 nuMara gelinlik oldu. Diken kadın ile iyi anlaştık böyle kat kat tül koydu vs. Çok güzel oldu. Damatlık ise eşimin daha önce aldığı bir takım elbiseydi. Annesi papyon ve gömlek aldı. Çok güzel olmuştuk. :)

Keşke siz paranızı harcatmasaydınız. Bizim tatil paramız deyip işin içinden çıkacaktınız. Kayınvalideniz parayı görünce fazladan gitmiş 1500 tlye damatlık nedir . Bir gece giyilecek bir şey bide.

Şahsi fikrim kayınvalideyle aynı eve girmeyi kabul ettikten sonra böyle şeylere şaşırmamak gerekir.
Hasta ve bakıma muhtaç olmadığı sürece böyle bir şey kabul edilmemeli. Sınırlar çizilemiyor sonra böyle.

kadının kızı evlenıyor farkındamısın...
boyle bı gunde kayınvalıdeyle tatıle gıtmek kıza yapılacak harcamaların mıktarına karısmak yerıne yapabılecegım bırsey varmı deyıp yardımcı olmanız gerek
tatıl kacmıyor ama huzur kacarsa gerı gelmez soylıyıım dedım

zaten para senın paranmı kayınvalıdenın mı borc mu aldı ustune mı kondu noldu hıııcccde bısey anlasılmıyor ne anladıysam onu yazdım

biz aynı evde kalıyoruz ve herşeyimiz ortalıkta zaten . şimdilik bende yok bankada bunu sen öde dedi. onun için ödedim
zaten bu basli baslina bir hatta. ayni evde kaliyorsunuz o yetmemis gibi tatilide kvdenle gecircen.. niye? tatilde gezilir sevisililir vs vs kvdeyle takilmanin anlami nedir. kvdenizle oturmaniz basli basina hatta

kusura bakma ama sen fakesin daha öncede esim bana uygunsuz teklifte bulundu. baska ciflterle ilikiye girelim demis sana diye konu actin. nerde yapacakti bunu kvdenle beraber oturdugun evdemi. bana ne sen ede konularin inandirici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…