kv ile tatile mi gidilir aklından zorun mu var
sorun sanırım yalanla dolanla senin biriktirdiğin tatil parana konması
evet şimdi bir bardak su için ve görümcenizin düğününü aslında gücünüz olmayan şekilde olmasına rağmen en kaliteli ve en şatafatlı şekilde yapın
not:benim gelinlik bile 1250 ye dikildi satın aldım damatlık altın tozundan galiba ,beklesin kaynanan damat kapıdan koyar onu
Benim de gelinlik 1500 du. 10 nuMara gelinlik oldu. Diken kadın ile iyi anlaştık böyle kat kat tül koydu vs. Çok güzel oldu. Damatlık ise eşimin daha önce aldığı bir takım elbiseydi. Annesi papyon ve gömlek aldı. Çok güzel olmuştuk. :)
Keşke siz paranızı harcatmasaydınız. Bizim tatil paramız deyip işin içinden çıkacaktınız. Kayınvalideniz parayı görünce fazladan gitmiş 1500 tlye damatlık nedir . Bir gece giyilecek bir şey bide.
Şahsi fikrim kayınvalideyle aynı eve girmeyi kabul ettikten sonra böyle şeylere şaşırmamak gerekir.
Hasta ve bakıma muhtaç olmadığı sürece böyle bir şey kabul edilmemeli. Sınırlar çizilemiyor sonra böyle.
zaten bu basli baslina bir hatta. ayni evde kaliyorsunuz o yetmemis gibi tatilide kvdenle gecircen.. niye? tatilde gezilir sevisililir vs vs kvdeyle takilmanin anlami nedir. kvdenizle oturmaniz basli basina hatta
kusura bakma ama sen fakesin daha öncede esim bana uygunsuz teklifte bulundu. baska ciflterle ilikiye girelim demis sana diye konu actin. nerde yapacakti bunu kvdenle beraber oturdugun evdemi. bana ne sen ede konularin inandirici geliyor.