Önemsemez ki !damatlık konusunda şunu anlatmak istedim, alıyorlar ki alacaklar zaten onların parası ama bana sen bekle şimdi çeyiz harcamaları var dedi , keşke kızına da kızım biraz ihitiyatlı harcayalım planımız var deseydi ama işte önemsemedi ki..
Bakın sizi kırmak istemem ama tatil her sene var düğün bir keredamatlık konusunda şunu anlatmak istedim, alıyorlar ki alacaklar zaten onların parası ama bana sen bekle şimdi çeyiz harcamaları var dedi , keşke kızına da kızım biraz ihitiyatlı harcayalım planımız var deseydi ama işte önemsemedi ki..
Benim kayınvalide adayım da evli değil. Hatta annem de evli değil.evet ama o imkansız gibi çünkü evli değil kayınvalidem
anladım ama kvalidem size muhtacım modundaBenim kayınvalide adayım da evli değil. Hatta annem de evli değil.
Ama birlikte yaşamamız söz konusu değil.
Her neyse, siz o durumu kabullenmiş gibisiniz.
Hiç suyu bulandırmayayım ben.
Merhaba kızlar , kafama takılan bi sorunum var paylaşıp fikir almak istiyorum.
Görümcem evleniyo çok yakında , kayınvalidemin de iyi bi miktar parası vardı , görümcemin çeyizini falan yapıyor. ben de bu arada tatil planları yapıyorum sonra bi gider çıktı bana dediki sen bunu öde benim paramdan da kalır böylece benden kalan parayla da tatil yaparız. şimdi de param az kaldı of işte daha benim şu harcamam bu harcamam var diyo ve öğrendim ki dün de damada 1500 e yakın fiyatta damatlık almışlar. Eşim de yeni evi kuruluyo alıcak tabi diyo umursuz zaten o .. Ben de diyorum zaten alacaklar bana ne kendi paraları ama bana tatil yaparız deyip sonra böyle davranması canımı sıkıyo. Ne yapayım ne söyleyeyim şaşırdım , şu bir gerçek ki hayallerim çöp oldusizce nasıl bi tavır takınayım bunlara karşı ya da ne söyleyeyim içim biraz rahatlasın istiyorum
eğer parasını vermiyorsa kendi de gelmek istemez zatenTatil vakti geldiginde"kusura bakma annecim parayi harcayip yerine koyamadigimiz icin kalan parada ancak esimle benim masraflarimi ancak karsiliyor" dersin. Kizi gotursun tatile
Konu sahibi kayınvalidesiyle birlikte yaşadığına göre çalışmıyordur diye düşündüm ben.
Ve sözünü ettiğini para eşiyle ortak parasıdır çalışmıyorsa.
Kaldı ki çalışsa bile ortak paralarıdır ve para verince konu sahibi görümcesine masraf etmiş olmaz. Konu sahibinin eşi kızkardeşine masraf etmiş olur.
Bu da mu doğal değil?
Kız kv ile tatil mi yapılır ay hiç çekilmez.. sen neden tatil planlarından haberdar ediyosun ki onları şu ağzımızı biraz tutsak her şey daha kolay olcak gibi.. bi de neden sana sen şunu öde diyo bu ne demek yahu sana sorup da mı almışlar?? He bir de parası yoksa tatile de gelmez olur biter bütçe yetmiyo desen olmaz mıMerhaba kızlar , kafama takılan bi sorunum var paylaşıp fikir almak istiyorum.
Görümcem evleniyo çok yakında , kayınvalidemin de iyi bi miktar parası vardı , görümcemin çeyizini falan yapıyor. ben de bu arada tatil planları yapıyorum sonra bi gider çıktı bana dediki sen bunu öde benim paramdan da kalır böylece benden kalan parayla da tatil yaparız. şimdi de param az kaldı of işte daha benim şu harcamam bu harcamam var diyo ve öğrendim ki dün de damada 1500 e yakın fiyatta damatlık almışlar. Eşim de yeni evi kuruluyo alıcak tabi diyo umursuz zaten o .. Ben de diyorum zaten alacaklar bana ne kendi paraları ama bana tatil yaparız deyip sonra böyle davranması canımı sıkıyo. Ne yapayım ne söyleyeyim şaşırdım , şu bir gerçek ki hayallerim çöp oldusizce nasıl bi tavır takınayım bunlara karşı ya da ne söyleyeyim içim biraz rahatlasın istiyorum
Zaten konu sahibinin eşi bu harcamaları normal bulmuş.Ben böyle durumlarda aile bireylerinin birbirine yardım etmelerini savunurum. Düğündür eğitimdir sağlıktır. Ama bu insanın kendi gönlünden geçendir. Zorunluluk olarak kabul edilmemeli. Ayrıca ben her türlü yardımdan yana olsam da kendi düğünüme harcadığımdan daha lüks masraflar yapmak istemem kimseye. O kadarı da karşındakini sömürmeye gider.
Bu cok guzeldi cok guldum helal olsunKayınvalideyle tatile gidiceğime küveti doldurur içinde yatarım milyon kat daha iyi. Yani bunun iyi
Kötüylede alakası yok erkek arkadaşımın annesi bal börek insandır. Yinede istemem ne alaka. O yüzden bilemiyorum yani. Çok itici.
Allahtan ayakkabı da varmış içindeO değil de 1500 lira altı üstü takım elbiseye vermek nedir ya?
kv ile tatile mi gidilir aklından zorun mu varMerhaba kızlar , kafama takılan bi sorunum var paylaşıp fikir almak istiyorum.
kızın birikmişini almış zaten elinden tatil paranı ben veririm diyen şimdide düğün yapıyoz ne parası deyip aldığı paraya yatmış hangimiz yanlış anladık kiBakın sizi kırmak istemem ama tatil her sene var düğün bir kere
Kızım damat bu sefer evden kot giysin seneye damatlık alalım olmaz ama bu sene düğün geçsin kış boyu ben tatil parası biriktireceğim seneye gelinimi en güzel otele götüreceğim olur
Bu arada yaza daha var biriktirin ikiniz gidin az para gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?