• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide yine yaptı yapacağını.....

Ben olsam o sırrı içime tutmazdim
kaynanam bana sakın kocana söyleme derse yine söylerdim sonradan öğrenince sen biliyordun niye bana solemedin der. Kotu olan biz oluyoruz. Hiç sevmediğim şeyler bunlar. Sır diye bişey yok enine sonuna hep çıkıyor ortaya.

Ben olsam o sırrı içime tutmazdim
kaynanam bana sakın kocana söyleme derse yine söylerdim sonradan öğrenince sen biliyordun niye bana solemedin der. Kotu olan biz oluyoruz. Hiç sevmediğim şeyler bunlar. Sır diye bişey yok enine sonuna hep çıkıyor ortaya.
Ben biliyordum annen söylememi istemedi dedim. Bir şey söylemedi. Çünkü eşim beni tanıyor. Bir şey paylaştıysa benimle söylemem doğru olmazdı.

Oğlu üzülmesin diye söylemeyen bir insan üste çıkmak için böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor. Düşün düşün kafayı yicem zaten.
Kendini düşünceli anne gibi göstermeye çalışan bi tip işte. Düşünerek kafayı yiycek bi durum yok. Bunu niye kafaya takıyosun ki bu kadar?

Ben daha nelerini gördüm oooo. Sen her şeyi kafana takarsan ömür geçmez böyle. Duygu sömürüsüyle işlerini yürüten annecik tayfası. Bizimki bi de her annenin yaptığı şeyleri sanki çok büyük olaylar yapmış gibi eşimin başına kakıp durur. İşte eşim çok hasta olmuş da kaynanam ne rezillikler çekmiş de bilmem ne.. ben de, bi başka anne de yapar bu tarz fedakarlıklar zaten. Saf kocam da azikleniyo da ezikleniyo.. diyorum ki herkes aynı yollardan geçiyo ne ağır hastalıklarla sınananlar var. Hem sen annesin kafasına kakıp ezik hissetmesi için mi bakıp büyüttün çocuklarını diyorum ama yoookkkk nato mermer nato kafa..

Eşimin annesi diye yaptıklarına katlandım zaten. Benim vicdanım çok rahat onun söylediklerine ve yaptıklarına rağmen en ufak bir saygısızlık yapmadım.Ama artık dayanamıyorum. Bunun sonu yok. Eskilerin üstüne hep yeni olaylar katlanarak ilerliyor.
yahu diyorum ki boşverin duymayın görmeyin daha mutlu olun ..ufak şeyleri dert etmeyin zaten her şey ufaktır..mis gibi kitap bakın alın okuyun ne demek istediğimi anlarsınız

Kendini düşünceli anne gibi göstermeye çalışan bi tip işte. Düşünerek kafayı yiycek bi durum yok. Bunu niye kafaya takıyosun ki bu kadar?

Ben daha nelerini gördüm oooo. Sen her şeyi kafana takarsan ömür geçmez böyle. Duygu sömürüsüyle işlerini yürüten annecik tayfası. Bizimki bi de her annenin yaptığı şeyleri sanki çok büyük olaylar yapmış gibi eşimin başına kakıp durur. İşte eşim çok hasta olmuş da kaynanam ne rezillikler çekmiş de bilmem ne.. ben de, bi başka anne de yapar bu tarz fedakarlıklar zaten. Saf kocam da azikleniyo da ezikleniyo.. diyorum ki herkes aynı yollardan geçiyo ne ağır hastalıklarla sınananlar var. Hem sen annesin kafasına kakıp ezik hissetmesi için mi bakıp büyüttün çocuklarını diyorum ama yoookkkk nato mermer nato kafa..
Böyle şeyleri duymuyorum bile artık. Ama o hastalık olayını artık nasıl anlattıysa eşimin ilk defa ağladığını gördüm. üzülmesin diye zamanında bana özellikle aramızda kalsın diyen insan yaptıklarını unutturmak için sen benim neler yaşadığımı biliyor musun diyerek daha acı bir şekilde canını yaktı. Yoksa kadının yaptıkları bana yaptıkları bini aştı zaten. Benim kafama takmam eşimi öyle gördüğüm için bi anne bunu nasıl yapabilir.

yahu diyorum ki boşverin duymayın görmeyin daha mutlu olun ..ufak şeyleri dert etmeyin zaten her şey ufaktır..mis gibi kitap bakın alın okuyun ne demek istediğimi anlarsınız
Normalde kitap okumayı severim ama okuyamıyorum bunalıp daralıyorum kış geldi atkı şapka örmeyi deneyebilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

telefonda konuşurken de anne bak konu farklı yere gidiyor kapatalım lütfen dediğimde bile ergen tavırlarından vazgeç diyebiliyor. telefonu açarken işteyim dedim onu rağmen telefonu kapatmadı konuşamaya devam ettim. yüzüne kapatmak da olmazdı o konuştu ben dinledim.
Siz isteyim musait degilim deyip suratina kapatin bence. Susmuyormus. Kimse mecbur degil bunlari dinlemeye. O sekilde soyleyip kapatinca daha uygun olur bana gore

Siz isteyim musait degilim deyip suratina kapatin bence. Susmuyormus. Kimse mecbur degil bunlari dinlemeye. O sekilde soyleyip kapatinca daha uygun olur bana gore
Bu güne kadar kapatmadım kapatamam. Bunu bırakın kvye hiçbir kişiye yapmam bana göre saygısızlık.

Bu güne kadar kapatmadım kapatamam. Bunu bırakın kvye hiçbir kişiye yapmam bana göre saygısızlık.
Eh dinlemeye devam o zaman
Ben isyerinde acil durumlar harici kimseyle konusamam, arayan kim olursa olsun acil birsey var mi diye sorarim yok derse tamam ben sizi arayacagim su anda musait degilim der cevap beklemeden kapatirim.

Back
X