- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Görünrüntülü konuştular.Allah rahmet eylesin ölümün ne zaman geleceği hic belli olmuyor. Çocuklarını son bir kez görmeden olduğu için üzüldüm.
İyi günler hanımlar .
Çoğu şeyi sizinle paylaşıyorum .
Buda iç dökme olsun kafamı dağıtmak içim yazıyorum ..
Kayınvalidemle görüşmedim 2013 senesinde evlendim .
Görüşmeme sebebimde ..
Çocuğumun doğumuna gelmemesi.
Bunca sene ona çok yakın oturdum ..
Her ihtiyacına koştum onun gelmemesine kendime yediremedim zoruma gitti.
Benden önce doğum yapan eltilerime gitmişti .
Her neyse ..
Geçen pazartesi hastaneye yattı ..
Kaynımı bana yolladı abisi baksın artık diye ..
Küçük bir ameliyat olucaktı ..
Midesinde kitle vardı o alınıcaktı ..
Eşimle pazar akşamı konuştular eşimle kaynımla .
Eşimle kaynım ufak bir operasyon gitmesekte olur dediler ..
Gecesinde kaynım yeni işe başladığı için kaynımı mutfağa çektim annenin yanına gitmek istiyorsan maddi yönü düşünme sadece gitmek istiyorsan gidicem de ben herşeyi karşılarım dedim ..
Yok yenge küçük bir operasyon dedi .
Gitmedi pazartesi günü ameliyat kötü geçiyor midesininde yarısı alınıyor ..
Kitle denilen kanser çıkıyor ameliyatta kalbi duruyor.
3 gün yoğun bakımda kaldı ..
Eşim gitti hemen gecesinde ..
Ertesi günde ben gittim yoğun bakıma girip konuştum ..
( Anne ben geldim inadımı kırdım geldim sana torununu getirdim nolursun Diren bizim için ayağa kalk dedim )
Biz yoğun bakımdan çıktık ..
Kayınvalidemin kalbi durmuş ve vefat etti.
Çok kırgındım çok çektirdi bana ama ..
Ölmemeliydi içim acıyor küs gitmemeliydi diye ..
Gittim konuştum ..Ayyy içim cızz etti
Allah rahmet eylesin
Giderek çok iyi yapmışsınız
Bende çok kızgındım ..Başınız sağ olsun
Önceki konularınızda kaynınızı size gönderdi diye çok kızmıştım. Ama sanki kadının içine doğmuş size emanet etmiş. Ölüm var. Üzüldüm.
Kayınvalidemle içli dışlıydık ..İki doğum yaptım , oğlum ameliyat oldu , sünnet yaptım ve bir sürü başka şey oldu. Hiç birinde eşimin ailesi yoktu ama hiçbirinde. ilk oğluma 3 4 ay sonra kızımda 1 2 ay sonra geldi kayınvalidem. Kayınpeder evim nerede onu bile bilmez gelmez görmez. Seneden seneye izinlerde bayramlarda biz gideriz 3 5 gün akraba olup ayrılınca el olarak döneriz. Beraberken güle oynaya zaman geçirip kapıdan çıkınca el oluruz. Onların başına ne gelse arar sorar yapılması gerekeni yaparım. Çok alındım çok gücendim küsmek istedim ama tavşan dağ hesabı bu sene dönüşte küssem seneye yaz tatiline kadar anlamazlar bile o kadar yani.
Doğuma gelmemek bu kadar küsmeye sebep mi bilemedim. hadi siz gitmediniz keşke çocukları gitseymiş. Adı üstünde kitle ne kadar basip oabilir ki. Narkoz verip kestikten sonra her ameliyat önemlidir . Başınız sağolsun .
Keşka olmasaymış ama yapacak da bişey yok. Tekrar başınız sağolsun...Kayınvalidemle içli dışlıydık ..
Hep çok yakın oturduk ..
Herşeyine zamanında ben koştum hamileydim gece 2 de yollara düştüm ..
Her istediğinde yanında oldum kayınvalidemede son gittiğimde doğumuma bir ay vardı dedimki ..
Anne doğumumda bakıcak yanımda kalıcak kimse yok gelmessen birdaha konuşmam seninle dedim ..
İyi günler hanımlar .
Çoğu şeyi sizinle paylaşıyorum .
Buda iç dökme olsun kafamı dağıtmak içim yazıyorum ..
Kayınvalidemle görüşmedim 2013 senesinde evlendim .
Görüşmeme sebebimde ..
Çocuğumun doğumuna gelmemesi.
Bunca sene ona çok yakın oturdum ..
Her ihtiyacına koştum onun gelmemesine kendime yediremedim zoruma gitti.
Benden önce doğum yapan eltilerime gitmişti .
Her neyse ..
Geçen pazartesi hastaneye yattı ..
Kaynımı bana yolladı abisi baksın artık diye ..
Küçük bir ameliyat olucaktı ..
Midesinde kitle vardı o alınıcaktı ..
Eşimle pazar akşamı konuştular eşimle kaynımla .
Eşimle kaynım ufak bir operasyon gitmesekte olur dediler ..
Gecesinde kaynım yeni işe başladığı için kaynımı mutfağa çektim annenin yanına gitmek istiyorsan maddi yönü düşünme sadece gitmek istiyorsan gidicem de ben herşeyi karşılarım dedim ..
Yok yenge küçük bir operasyon dedi .
Gitmedi pazartesi günü ameliyat kötü geçiyor midesininde yarısı alınıyor ..
Kitle denilen kanser çıkıyor ameliyatta kalbi duruyor.
3 gün yoğun bakımda kaldı ..
Eşim gitti hemen gecesinde ..
Ertesi günde ben gittim yoğun bakıma girip konuştum ..
( Anne ben geldim inadımı kırdım geldim sana torununu getirdim nolursun Diren bizim için ayağa kalk dedim )
Biz yoğun bakımdan çıktık ..
Kayınvalidemin kalbi durmuş ve vefat etti.
Çok kırgındım çok çektirdi bana ama ..
Ölmemeliydi içim acıyor küs gitmemeliydi diye ..
Herkes ayrı ayrı günlerde girdi gördü ..Başınız saolsun sizlik bir durum yok eşiniz ve kardeşi düşünsün annesini hastanede yanlız biraktiklari icin hayat işte ölümün nezman geleceği belli değil bence kv de sizin gelmenizi beklemiş olabilir çok cektirdiyse siz gidince vefat etmiş zaten belki yasasa umrunda olmazdı ama o ölüm aninda eminim sizin gitmeniz onu çok mutlu etmistir
İşte demekki sizi beklemiş bazı insanların ölümü zor olur bi hak yemek filan gibi o insandan helllik almadan can vermezmis içiniz rahat olsun gözü açık gitmemiş sayenizde sizin konusmaniz ona kolaylık saglamistir. Bi yakın akrabamdan biliyorum dedeme çok çektirmisleer zmaninda oda bir hafta yattı dedemi istedi dedem en son kiyamadi gitti helal sana hakkım için rahat olsun dedi adam ondan 10 dakika sonra vefat etti demekki size yaptiklarinin farkindaymis allah verip allah alıyo çok uzmeyin kendiniziHerkes ayrı ayrı günlerde girdi gördü ..
Ben girdim konuştum ..
Sadece ben konuşurken sağ gözünden yaş aktı öptüm saçlarına dokundum ..
Kalkıcaksın sana küs değilim anne torununu görmedin anne nolur kalk diye yalvardım ..
Hastaneden çıktım arabaya bindim ..
Ölüm haberini aldık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?