- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Keşke demiyor değilim büyüğümdü gidip yaşarken görseydim diyorum ..İşte demekki sizi beklemiş bazı insanların ölümü zor olur bi hak yemek filan gibi o insandan helllik almadan can vermezmis içiniz rahat olsun gözü açık gitmemiş sayenizde sizin konusmaniz ona kolaylık saglamistir. Bi yakın akrabamdan biliyorum dedeme çok çektirmisleer zmaninda oda bir hafta yattı dedemi istedi dedem en son kiyamadi gitti helal sana hakkım için rahat olsun dedi adam ondan 10 dakika sonra vefat etti demekki size yaptiklarinin farkindaymis allah verip allah alıyo çok uzmeyin kendinizi
Valla siz değil de evlatları küçük ya da büyük bi operasyon fark etmez orada olmalıydılar . Sizin konusmamaniz gorusmemeniz çok önemli değil ama torununu da gostermemisseniz bu gerçekten kötü .İyi günler hanımlar .
Çoğu şeyi sizinle paylaşıyorum .
Buda iç dökme olsun kafamı dağıtmak içim yazıyorum ..
Kayınvalidemle görüşmedim 2013 senesinde evlendim .
Görüşmeme sebebimde ..
Çocuğumun doğumuna gelmemesi.
Bunca sene ona çok yakın oturdum ..
Her ihtiyacına koştum onun gelmemesine kendime yediremedim zoruma gitti.
Benden önce doğum yapan eltilerime gitmişti .
Her neyse ..
Geçen pazartesi hastaneye yattı ..
Kaynımı bana yolladı abisi baksın artık diye ..
Küçük bir ameliyat olucaktı ..
Midesinde kitle vardı o alınıcaktı ..
Eşimle pazar akşamı konuştular eşimle kaynımla .
Eşimle kaynım ufak bir operasyon gitmesekte olur dediler ..
Gecesinde kaynım yeni işe başladığı için kaynımı mutfağa çektim annenin yanına gitmek istiyorsan maddi yönü düşünme sadece gitmek istiyorsan gidicem de ben herşeyi karşılarım dedim ..
Yok yenge küçük bir operasyon dedi .
Gitmedi pazartesi günü ameliyat kötü geçiyor midesininde yarısı alınıyor ..
Kitle denilen kanser çıkıyor ameliyatta kalbi duruyor.
3 gün yoğun bakımda kaldı ..
Eşim gitti hemen gecesinde ..
Ertesi günde ben gittim yoğun bakıma girip konuştum ..
( Anne ben geldim inadımı kırdım geldim sana torununu getirdim nolursun Diren bizim için ayağa kalk dedim )
Biz yoğun bakımdan çıktık ..
Kayınvalidemin kalbi durmuş ve vefat etti.
Çok kırgındım çok çektirdi bana ama ..
Ölmemeliydi içim acıyor küs gitmemeliydi diye ..
Keşke demiyor değilim büyüğümdü gidip yaşarken görseydim diyorum ..
Teyzesi de geldi cenaze kapıya geldiğinde yanıma ..
Ağlıyordum ..
Kızım kaynanan sana karşı ak olana kara dedi ama ona hakkını helal et olurmu dedi .
O kadar zoruma gittiki ..
Ben neden yaşarken vermedim helalliğimi diye ..
Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..Valla siz değil de evlatları küçük ya da büyük bi operasyon fark etmez orada olmalıydılar . Sizin konusmamaniz gorusmemeniz çok önemli değil ama torununu da gostermemisseniz bu gerçekten kötü .
İşte onu bilemiyorsunuz ki insanlar hiç olmuyecek gibi yaşadıkları için zaten bütün sorun ve sıkıntılarKeşke demiyor değilim büyüğümdü gidip yaşarken görseydim diyorum ..
Teyzesi de geldi cenaze kapıya geldiğinde yanıma ..
Ağlıyordum ..
Kızım kaynanan sana karşı ak olana kara dedi ama ona hakkını helal et olurmu dedi .
O kadar zoruma gittiki ..
Ben neden yaşarken vermedim helalliğimi diye ..
Amin ..Başınız sağolsun.. okurken içim cizz etti. Bende kayınvalidemle çok samimi değilim. Küs müyüz değil miyiz bilmiyorum ama birbirmizi arayıp sormayız. O da zamanında benim kalbimi çok kırmıştı. Hattabu yaz kesin bu iş bitti,bir daha asla görüşmem demiştim. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca fena oldum. Aynısı başıma gelse bende kahrolurdum. Vicdanlı insanlarız sonuçta. Ölüm gibi büyük bir gerçeği gözardı edip,fani şeylere kafayı takıyoruz. Allah çoçuklarına sabır versin. Umarım eşiniz ileride kendi vicdanını rahatlatmak için size suç atmaz. Allah rahmet eylesin kayınvalidenize,nur içinde yatsın
Ben çocuk büyük diye düşünmüştüm o zaman sizlik bir durum yok Allah rahmet eylesin ama evlatları yanında olmalıydıBen sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?