Kayınvalide.

Keşke demiyor değilim büyüğümdü gidip yaşarken görseydim diyorum ..
Teyzesi de geldi cenaze kapıya geldiğinde yanıma ..
Ağlıyordum ..
Kızım kaynanan sana karşı ak olana kara dedi ama ona hakkını helal et olurmu dedi .
O kadar zoruma gittiki ..
Ben neden yaşarken vermedim helalliğimi diye ..

Valla siz değil de evlatları küçük ya da büyük bi operasyon fark etmez orada olmalıydılar . Sizin konusmamaniz gorusmemeniz çok önemli değil ama torununu da gostermemisseniz bu gerçekten kötü .

sizin oraya gidip öpmeniz saçlarını okşamanız da bir helallik olmuş.. dua edin arkasından çokça.. her duanız hem size hem kendisine huzur olsun inşaallah ...

insanız işte bugün varız yarın yokuz üç günlük dünya için nasıl kolayca küsüyoruz küstürüyoruz. ama hepsi yalan gerçek olan ölümün ta kendisi. allah rahmet eylesin rabbim rahmetiyle muamele etsin

Valla siz değil de evlatları küçük ya da büyük bi operasyon fark etmez orada olmalıydılar . Sizin konusmamaniz gorusmemeniz çok önemli değil ama torununu da gostermemisseniz bu gerçekten kötü .
Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..

İşte onu bilemiyorsunuz ki insanlar hiç olmuyecek gibi yaşadıkları için zaten bütün sorun ve sıkıntılar

bide- kendi aileniz yokmu? yani niye sizin anneniz gelmedi zamaninda?
benim annem ve babam yok mesela- dogum yaparsam bakmaya ebe gelir. ablam hemsire ama calisiyor- arada o gelir yardima.
ben KVyi cagirmam ve gelmese küsmem. sonucda kendi torunu ve oglu var ortada- bana yapilan bir saygisizlik olarak algilamam. ogluna verilmeyen degerdir bu

Başınız sağolsun.. okurken içim cizz etti. Bende kayınvalidemle çok samimi değilim. Küs müyüz değil miyiz bilmiyorum ama birbirmizi arayıp sormayız. O da zamanında benim kalbimi çok kırmıştı. Hattabu yaz kesin bu iş bitti,bir daha asla görüşmem demiştim. Sizin yaşadıklarınızı okuyunca fena oldum. Aynısı başıma gelse bende kahrolurdum. Vicdanlı insanlarız sonuçta. Ölüm gibi büyük bir gerçeği gözardı edip,fani şeylere kafayı takıyoruz. Allah çoçuklarına sabır versin. Umarım eşiniz ileride kendi vicdanını rahatlatmak için size suç atmaz. Allah rahmet eylesin kayınvalidenize,nur içinde yatsın

Amin ..
Eşimin öyle birşey yapıcağını sanmam

konunun sonunun böyle biteceğini hiç düşünmeden okudum
şok oldum resmen ,
allah rahmet eylesin , sizde böyle olsun küs kalmak istemezdiniz eminim
ama herkes kesdı üsütne düşeni yapsa büyük büyüklüğünü küçük küçüklüğünü ama olmuyor işte
başınız sağolsun

Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
Ben çocuk büyük diye düşünmüştüm o zaman sizlik bir durum yok Allah rahmet eylesin ama evlatları yanında olmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…