Kayınvalide.

Gittim konuştum ..
Sarıldım öptüm ..
Ama yinede kendimide suçluyorum ölümlü dünya neden bu kadar küs kaldın diye ..
Allah rahmet eylesin. Kendinizi suçlamayın. Her yaşanan bir derstir bize. Tecrübedir. Belki bu olaydan sonra daha az küsen daha da iyi bir insan olacaksınız. Olaylar bize ne katıyor hep bu açıdan bakalım. Olanı değiştiremeyiz ama olacakları değiştirebiliriz. Güzel günleriniz olsun.
 
çok bencil bir k.v var maalesef ,evlat ayrımı yapması da cabası ne evine gidiyorum nede geliyor ,eşim ararsa gelir oda eminim o aradı diye ,Allah korusun vefat etse asla içim cız etmez sadece eşimi ağlarken görmek bana dokunur o kadar, sağolsun bu hale kendisi getirdi.
 
Sizi geçtim eşiniz ve kaynınız küçük bir operasyon bile olsa annelerini yalnız bıraktıkları için ne hissediyorlardır düşünmek bile istemiyorum... Allah kimseye vermesin. Şu üç günlük yalan dünyada ne küsmeye ne kırmaya kırılmaya gelmiyor aslında ama nefis gurur diye r şey de var. Ben de kayınvalideme küsüm görüşüyorum eşimin ailesiyle ama küs bir şekilde ölmelerini de istemezdim sizin gibi.
 
Aynen benim kv vallahi tek farki canı isterse bana sormadan gelir cat kapi sehir disindan gelmisligi bile vardir. Sana katiliyorum onlara karsi olan iyi niyetlerimi hep öldurduler....
 
Kusura bakmayın ama ben bu kadar yumuşak davranamam. bana bile isteye zulüm etsin,sonra ölüm var. Ölüm var da sadece bana mı var? Ona da var. Gözünüz aydın diyeyim ben burdan


Bu da doğru bir yaklaşım. Ama insan o durumda ister istemez elinde olmadan duygusallaşabiliyor. Halamdan biliyorum. Kadın 40 sene çekti aynı evde sarhoş koca ve baskın (edepsiz çirkef kavgacı daha söylenecek çok şey var da) kayınvalide.
 
Gitmeseydiniz kendinizi çok kötü hissedecektiniz bence, iyi ki gitmişsiniz.
Bu ölüm... Hak...
Yaşananlarla , küslüklerle bir alakası yok. Öyle bağdaştırmayın. Üzmeyin kendinizi.
Öyle olması gerekmiş olmuş zamanında. Rahmet diliyorum...
 
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum ama bu durumun tek sebebi kayın valideniz değil mi . Evlatlarıyla bile küsmüş . Yaşlandıkça insanlar daha çok bencilleşiyor.
 
40 sene dile kolay. Ömrünün neredeyse yarisi. Yazık günah değil mi bu insana. Neymiş ölüm varmış. Iyi ki ölüm var böyle çektiriyorlar ya olmasaymış ne olurmuş. Bir de insan böyle çekince ancak dil ucu ile bağışlar,kalpten allah rahmet eylesin diyeceğini sanmıyorum
 
Ölümü çok yakından hissetmiş birisi olarak diyeceğim tek şey şu;
Bu yalan dünyanın tek gerçeğidir ölüm.

İnsanlar ne kadar kötü olsalar da sonucunda artık yoklar, nefesleri yok, kendileri yok, iyi ya da kötü bedenen de yoklar.. Başınız sağ olsun..

Biliyorum insan ne yaşadığını kendisi bilir,
Size de affedin ya da affetmeyin demem sadece insani olarak dua edin bu bile kafidir.
 
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Yanlış anlamayın, sizin için demiyorum sadece kendim de dahilim buna. Hayatta kimse ile sırf bu sebepten kötü olmak istemem.

Bugün kavga etsem yarın yüzümü asmam. Neden bilmiyorum ölüm hep benim aklımda. Belki de çok ölüm gördüğüm, çok küs giden içindir. Tekrar başınız sağ olsun. Üzmeyin kendinizi, ölüm de bizim için sadece vakitsizi çok daha beter yaralıyor insanı.
 
Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
niye bukadar katıydı neden ısrarla gelmek istemedi
 



Ah ahhhh en büyük yaramdır benim halam. Annemdi benim o. Annem ben 8 yaşımdayken başkasıyla evlendi. Babam ben 2 yaşımdayken vefat etti. Ben babaannem halam dayım arada büyüdüm. Gencecik hayatında hiçbir şey görmeden göçtü gitti. Tam 4 sene oldu bugün kaybedeli. Kocası halamdan 10 yaş büyük hala yaşıyor ve öfkem gittikçe artıyor.
 
Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
Kadının belki ne rahatsızlığı vardı ya o zaman kansermiş bir de, siz bebeği yıkayamıyorum diye ağlarken kadın sabahları kan kusuyordu belki, mide kanseri ya bu kolay mı, belki başka bir yerde kanser mideye sıçradı, ilet bir evredeydi belki de.bir de çocukları küçümsemiş ameliyatını nasıl içim sızladı nasıl aynısını evlatlarından görseler nasıl hissedecekler kim bilir.
Siz de küs gitmeseydiniz keşke ama olan olmuş ölümd çare yok acı bir şekilde bitmiş bu hikaye.
Ben size birşey demiyorum ama oğulları yok mu oğulları. Allah affetsin.
 
Bir de bu konuları okudukça allahım evladın hayırlısını nasip eyle diye ağlaya ağlaya dua edesim geliyor.
Yani kız evlat olsa annesi ile büyük bir küslüğü olsa dahi o ameliyatta annenin yanında olurdu, canım sıkılıyor erkek çocuklarında anne sevgisi büyüdükçe azalıyor mu kafam almıyor ya, kızda da erkek de aynı sıkıntıları çekiyoruz büyütürken ama büyüyünce erkekler böyle mi olacak, öff ruhum daraldı
 
Cocugunuzu hic gormedimi kaynvalidenz keske siz gorusmesenz bile cocugunuzu yollasaydnz arada sonucta torunu.ben olsam bu konuda vicdan azabi duyardm acikcasi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…