- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Allah rahmet eylesin. Kendinizi suçlamayın. Her yaşanan bir derstir bize. Tecrübedir. Belki bu olaydan sonra daha az küsen daha da iyi bir insan olacaksınız. Olaylar bize ne katıyor hep bu açıdan bakalım. Olanı değiştiremeyiz ama olacakları değiştirebiliriz. Güzel günleriniz olsun.Gittim konuştum ..
Sarıldım öptüm ..
Ama yinede kendimide suçluyorum ölümlü dünya neden bu kadar küs kaldın diye ..
Aynen benim kv vallahi tek farki canı isterse bana sormadan gelir cat kapi sehir disindan gelmisligi bile vardir. Sana katiliyorum onlara karsi olan iyi niyetlerimi hep öldurduler....çok bencil bir k.v var maalesef ,evlat ayrımı yapması da cabası ne evine gidiyorum nede geliyor ,eşim ararsa gelir oda eminim o aradı diye ,Allah korusun vefat etse asla içim cız etmez sadece eşimi ağlarken görmek bana dokunur o kadar, sağolsun bu hale kendisi getirdi.
Kusura bakmayın ama ben bu kadar yumuşak davranamam. bana bile isteye zulüm etsin,sonra ölüm var. Ölüm var da sadece bana mı var? Ona da var. Gözünüz aydın diyeyim ben burdan
40 sene dile kolay. Ömrünün neredeyse yarisi. Yazık günah değil mi bu insana. Neymiş ölüm varmış. Iyi ki ölüm var böyle çektiriyorlar ya olmasaymış ne olurmuş. Bir de insan böyle çekince ancak dil ucu ile bağışlar,kalpten allah rahmet eylesin diyeceğini sanmıyorumBu da doğru bir yaklaşım. Ama insan o durumda ister istemez elinde olmadan duygusallaşabiliyor. Halamdan biliyorum. Kadın 40 sene çekti aynı evde sarhoş koca ve baskın (edepsiz çirkef kavgacı daha söylenecek çok şey var da) kayınvalide.
niye bukadar katıydı neden ısrarla gelmek istemediBen sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
40 sene dile kolay. Ömrünün neredeyse yarisi. Yazık günah değil mi bu insana. Neymiş ölüm varmış. Iyi ki ölüm var böyle çektiriyorlar ya olmasaymış ne olurmuş. Bir de insan böyle çekince ancak dil ucu ile bağışlar,kalpten allah rahmet eylesin diyeceğini sanmıyorum
Kadının belki ne rahatsızlığı vardı ya o zaman kansermiş bir de, siz bebeği yıkayamıyorum diye ağlarken kadın sabahları kan kusuyordu belki, mide kanseri ya bu kolay mı, belki başka bir yerde kanser mideye sıçradı, ilet bir evredeydi belki de.bir de çocukları küçümsemiş ameliyatını nasıl içim sızladı nasıl aynısını evlatlarından görseler nasıl hissedecekler kim bilir.Ben sezeryanlıydım gidemezdim ..
Anne gel korkuyorum yıkayamıyorum gel anne diye telefonda ağladım ..
Gelmedi ..
Oğlu aradı gelemem ben demiş.
Eşime git sen al getir dedim gelmedi ..
Cocugunuzu hic gormedimi kaynvalidenz keske siz gorusmesenz bile cocugunuzu yollasaydnz arada sonucta torunu.ben olsam bu konuda vicdan azabi duyardm acikcasiİyi günler hanımlar .
Çoğu şeyi sizinle paylaşıyorum .
Buda iç dökme olsun kafamı dağıtmak içim yazıyorum ..
Kayınvalidemle görüşmedim 2013 senesinde evlendim .
Görüşmeme sebebimde ..
Çocuğumun doğumuna gelmemesi.
Bunca sene ona çok yakın oturdum ..
Her ihtiyacına koştum onun gelmemesine kendime yediremedim zoruma gitti.
Benden önce doğum yapan eltilerime gitmişti .
Her neyse ..
Geçen pazartesi hastaneye yattı ..
Kaynımı bana yolladı abisi baksın artık diye ..
Küçük bir ameliyat olucaktı ..
Midesinde kitle vardı o alınıcaktı ..
Eşimle pazar akşamı konuştular eşimle kaynımla .
Eşimle kaynım ufak bir operasyon gitmesekte olur dediler ..
Gecesinde kaynım yeni işe başladığı için kaynımı mutfağa çektim annenin yanına gitmek istiyorsan maddi yönü düşünme sadece gitmek istiyorsan gidicem de ben herşeyi karşılarım dedim ..
Yok yenge küçük bir operasyon dedi .
Gitmedi pazartesi günü ameliyat kötü geçiyor midesininde yarısı alınıyor ..
Kitle denilen kanser çıkıyor ameliyatta kalbi duruyor.
3 gün yoğun bakımda kaldı ..
Eşim gitti hemen gecesinde ..
Ertesi günde ben gittim yoğun bakıma girip konuştum ..
( Anne ben geldim inadımı kırdım geldim sana torununu getirdim nolursun Diren bizim için ayağa kalk dedim )
Biz yoğun bakımdan çıktık ..
Kayınvalidemin kalbi durmuş ve vefat etti.
Çok kırgındım çok çektirdi bana ama ..
Ölmemeliydi içim acıyor küs gitmemeliydi diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?