• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide

Ay bu kaynanalar her kese dert bende görüsmuyom rahatim şükür ohh..ama görüstüğumz zamanlarda onun misafirlerine gitmek zorunluluğm vardi ve benim arkadasim gelsede beni neden cagirmadin diye aylarca laf ederdi gitmeyin en guzeli oturun evinizde yapin kahvenizi daha ne istiyonuz

Arkadaslar zor durumdayim onerilerinizi bekliyorum. Kayinvalidem çok iyi bir insan ancak baska sehirde oturuyor. Yeni evliyiz ilk defa bize kalmaya geldi. 1hafta oldu ve ben Baya bunaldim 1 saniye yalniz kalamiyorum rahat edermiyorum.Sorun ne zaman gidecegini soylememesi:KK43: basimin ustunde yeri var ole de davraniyorum ancak burasi benim de evim. Esime sormak istiyorum ama soramiyorum uzulur bana kirilir diye. Napicam ben ya 1ay mi kalicak?!
Ay benimki de balayinda ilk gece yarısı aradi napionuz merak ettim diye yani napilir istersen gel beraber yapalim diyesimiz geldi ama:KK71:

canım yanında huzursuz olduğun birisinin seni davet etmemesinden rahatsız olman, tamamen egosal ve maalesef kıskançça bir davranış içinde olduğunu gösteriyor:))

Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
hic merak etmeyin ki eger davet etseydi bir sure sonra da ben onun kolesi miyim her yere pesine takilacagim yahut her yere pesime takiliyor derdiniz.

rahatligin tadini cikarin.

kayınvalidenize üzüldüm ne yapsa yaranamayacağı bir gelini var...

Benimki gider geldiğinde şuraya gittikte gelmezsin diye haber vermedik der :) zaten çağırsalar da ben gitmem bahane bulurum. Daha hayırlısı yani. Ama her gittiğim yere annemle giderim, Arkadaşıma, Alışverişe, Akrabalara. O yüzden kızıyla gitmesine takılmayın çünkü o onun kızı her zaman yanında olacak tabi.

Bir insan neden kaynanasiyla vakit gecirmek ister ki ve hatta bunu kafaya takar. 500 yil yasasam da anlam veremeyecegim birsey.

BACIM canın mi sıkılıyor senin. Boşver çağırmasın daha iyi. Düşünsenize sizin gittiğiniz her yere onunda geleme durumunu

Merhaba kızlar
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
ayyy çağrmasın canım dert mı arıyorsun kendıne..?benımkı heryere götürür ben ben stedğm sürece..lk evlendıgımızde pek severdı benımle gezmeyı...şmd pek bryee gıtmıyoruz.:-)

Merhaba kızlar

Saçmalama bence çağırmadıgı daha iyi degilmi senin icin cagırsaydı gitmek istemicektin belki sonra sana alınacaktı benimki öyle mesela :KK53:

Back
X