Kayınvalidem bizde kalmak istiyor

Sürekli bana hak verip ona susuyor o da annem ne yapayım diyor hatta üstüne bana kin tutma falan diyor

Bence net asla kabul etmeyin
Yani vebal almaktan korkuyorum (o yüzden siz en dogru sekilde dusunup edin karar verin) ama benim hissettigim siz aklinizi yitirirsiniz bu ne. Ne esiniz ne anneniz akli selim davraniyor suan
O cahil kadin kimki herkesi manipüle edebiliyor. Eymi yaman beymi yaman deyin sizde, asla boyun egmeyin. Bide seytan akilli baskalarinin yaninda canim cicim sonra hakaretler. Allah yardimciniz olsun. Ama asla izin vermeyin bu kadina hayatiniza sızıp maf etmesine.

Hamile halinle strese girdiğin yetmiyor bi de lohusayken mi gelip keyif yapacakmış. Bebeğe de sürekli karışır öyle tipler her şeyi ben bilirim kafasında olurlar ay düşündükçe darlandım yeminle.
Bi de annemler uzun kalmaya alışkın ne ya? Hayatınız baştan sona komple değişecek bir bebek gelecek evinize. Kocan anasının alışkanlıklarına göre mi yaşayacak bu süreci ?
Benim annem zaten uzaktaydı gelemedi. Bebeğim küvezde kaldı bir buçuk ay. Taburcu olduktan sonra da kv ön sokakta oturmasına rağmen 3 ay eve kimseyi almadım.
Gerekirse kavga çıkart valla kimse kimseye katlanmak zorunda değil hele bu şekilde hassas bi süreçte. Uğraşılmaz yani sana ekstra stres yaratır sütün azalır

Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.

Kimse pes etmez canım kaynanam ben çocuğu alıp istanbula götürürüm falan diyor şimdiden
Eee ne yapcaksiniz bebeginizi o kadinami verceksiniz. Lutfen kendinize gelin. Bu kadin manyak. Allah afetsin ama bence oyle. 10 gundende vazgectim. Pskolojimi alt ust ettiniz. Butun bunlari o hhakaretlei, terbiyesizlikleri yapmadan dusunecektiniz, bunun bi ozru yok deyin bari.
Yine yazıcam, ben gerçekten vebal almaktan çok korkuyorum ama sadece benim karşımda müthiş bir haksızlığa uğrayan genç bir kadın var ve üstelik o kadın hamile. Buna haksızlık demek az kalır cünkü bu kadin sizin hayatınızın yönünü müthiş bir şekilde değiştirecek. Yani bu evlilik açıkçası söyleyeyim herhalde eninde sonunda biter boyle giderse Yazık değil mi, çocuğunuzun annesinin babasının ayrınma iihtimalin olması. O yüzden hem esiniz hem siz ömürlük sınırı çizin. En ufak bi yuz bulmada yine yine cirkeflesecek. Asla taviz vermeyin, geri adim atmayin o yuzden.

Bence bütün bunları esinizle de konuşun... bu kadın hepinizi sindirmeye çalışıyor, az buz bir kadın değil. Allah yardımcınız olsun gerçekten daha da fazla bir şey demek istemiyorum ama siz de sinmeyin diye bunları yazdım yoksa ben kolay kolay bunları yazmaya cesaretedemezsdim yanlis yonlendirmis olurum sonucta ailenizi vs siz biliyorsunuz hangi tepki hangi etkiyi yapar siz bilirsiniz ama aklinda yoluda bir derler.
Allah yardimciniz olsun tekrar. Uzulmeyin siz Allah buyuktur. Size dogru sekilde hareket edip davranabilmeyi nasip etsin inşallah .

Simdiden stresten uyuyamıyor yemek yiyemiyorum cidden geldiklerinde problem yasayacagim galiba. Aynı apartmandan ev tutacagım sana sararım gelip iki üç ay kalıp gitmem daha iyi olur diye tehdit etmişliği bile var.
Peki butun bunlara esiniz ne diyor!?

Söyledikleri çok aptalca tabii ki çocuğumu bir günlüğüne bile emanet etmeyi düşünmüyorum Allah ellerine düşürmesin. Kadın sussun diye herkes sürekli çocuk gibi avutma derdinde. Gelirler de fazladan kalırlar ya da canımı sıkarlarsa herkesi kapıya koyacağımı söyledim. Kimse beni bir şeye mecbur edemez ama hatır gönül için susmaktan da çok yoruldum açıkçası. O 10 güne bile izin verdiğime çok pişmanım şu anda

10 gunden vazgecebilirsiniz
Simdiden yemekten kesilmissiniz. Bebeginiz bunlari hissediyor! Doguncada sutunuzden ona gececek bu psikolojiniz.
Avutma degil o yapilan, daha fazla yapmasina goz yumma buna davetiye cikarma.
Vallahi şöyle söyleyeyim herkese narsist demek de moda gibi bir şey oldu ama yani bu kadın "Duble" narsist bence. Hiç sağlıklı bir varlik degil. Tamamen yani vallahi bunun gibisi nasil tanimlanir bilmiyorum da.. bence asla buna tahammül etmeyin, ne münasebet... baş edemezsiniz, hep daha fazlasını ister. Eninde sonunda dediğim gibi sizi aklınızi yitirirsiniz, çocuğunuza bile sağlıklı bir anne olamazsınız..
Eşiniz de açıkçası üstüne düşeni yapmazsa bu yuva yıkılır. Belki de eşinizin gözünü böyle korkutmanız gerekir. Ama dediğim gibi bizier sadece fikir veririz, aile bireylerinize eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz size zararı dokunacak bir şekilde davranmazsınız inşallah. Neyi nasil soyleyeceginizi siz bilirsiniz zaten.
Uyuyacagim ama size dua edecegim.

Evet cok haklısınız, tesekkur ederim fikir verdiginiz icin

Ay ne işleri var. Defolup gitsinler. Asla kabul etmeyin. Hele kayınbaba ne alaka. Gelsinler 3 gün bebeği görüp gitsinler yeter

Cirkeflik yaparak kurtulamam kızlar, gitme sebeplerini anlatayım; görümcem kocama mesajlar atmış ben sinsi ve tehlikeliymişim böyle insanlarla çocuğunu nasıl büyütürsün pes doğrusu falan yazmış. İftira atarak aramızı bozmak istiyor aklınca sen işe gidince bu kadın anneme hakaret ediyor sen varken iyi davranıyor falan yazmış. Alışverişe çıktıkları zaman bavullarını daire kapısına koydum yine o de gece kalıp sabah gittiler bu yüzden gece annemde kaldım :) ancak bu şekilde kurtuldum. Kaynanam görümcem yüzünden gitmek zorunda kalmışmış o daha üç dört ay kalacakmış öyle söylüyormuş. Hala gelmeye çalışıyor. Görümcem eve asla giremez dedim ama annesi için yasak koymak aşırı geldi güzel günleri mahvetmeyeyim dedim . Şimdi takıntı yaptım o stresi aşamıyorum

Ailece hem yüzsüz, hem deliler.
Eşinize sen git kal 5 ay eve gelme deyin.
Bakın şimdiden set çekmezseniz bu işin sonu kötüye gider.
Eşiniz 10 gün az diyorsa sen gidip kalabilirsin orada istediğin kadar de ve konuyu kapat.
Hatta gelirlerse kapıyı açmayacağıni, bir mahalleye rezil olmaya hazır olun diyeceksin.

Aileme bana hakaret etseler esimi de evden kovarım tepkisiz kaldığı icin bu ne laçkalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…