Kayınvalidem bizde kalmak istiyor

Ağlasın dursun ben net çizgimi çektim doğumda annem gelecek diye anneniz gelsin gitmesin bir süre ihtiyacınız olacak çünkü

O zaman eşinizin tolere ettiği bir şey yok. Siz kendinize bahane bulmuşsunuz bu yüzsüzleri alttan almak için sadece, üzgünüm.

Büyük bir olay cikarmazsan yılların onları idare etmekle geçer

Çok üzülüyorsa kendisini üzmeyecek çözümü kendisi bulsun. Annesini durdursun mesela.

Annesi "oğlumun eşine saygısızlık yapmayayım. Çenemi tutayım, sınırımı bileyim de oğlum üzülmesin" diyor mu?
Siz niye elalemin oğlunu anasından daha çok düşünüyorsunuz ki?
Bırakın kim üzülüyorsa üzülsün. Ben üzüleceğime eşim üzülebilir mesela, hiç problem değil.

Kadın size de ailenize de hakaret etmiş. Hala evinize girebildiği için şükretmesi lazım.

Evet çok doğru, olaylar yaşanırken nedense hiç kendimi düşünmedim

Tamam gelip kalsınlar sen de annenle geri dön. Eşin ailesinin uzun kalmasına alisiksa onlarla kalsın. Kavga çıkmış hâlâ ailem böyle seviyor oldu paşam.

Ailen gelecekse hiç yorulmasınlar diyip eline bi çanta gıcına bi tekme canım kocamı bian evvel anacuğuna kavuştururdum

Kocaların hepsi mi bozuk anlamıyorum nedir bu anasından bağını koparamama mevzusu . hamile karısına hakaret eden anasını nasıl alıp daha da aylarca evımizde kalacak kafasında yaşıyorlar üstelik bide kayınbabayla yok kardeşim kötü davranmasa bile 10 gun falan kalmak nedir yahu ,aylarca demek aşırı zaten de bana göre 10 günde fazla .

6-7 saat yol çok mu İstanbul’da yaşayan insanlar işinden evine sabah 2 saat akşam 2 saat trafik çekerek gidip geliyor onlar napsın iş yerinde yatsın o zaman .
misafirin makulü 3 gun .faydasız anasını bide babasıyla son aylarında doğum için ağırlaşmış bi kadının tepesine getirmesi saçma .

Çok meraklılar mabadımıza girmeye çünkü, uçakla 45 dk ama cimrilik naparsın…

Bebegi doğurur anneme giderdim bi Ay falan kalır dönerdim

Neden size hakaretler eden insanın aylarca evinizde kalmasına izin vereceksiniz lohusa halinizle?? Gerekirsr ortalığı birbirine katın, bir daha giremesinler o eve

Siz eşinize üzüleceğinize eşiniz size üzülsün. Problem sadece manyak kv degil. Bunlara musade eden, sizi haklısın diye pışpışlayip anasına tek laf edemeyen eşiniz. Eşiniz gercekten arkanızda olsa asla böyle davranamaz. Ha tam manyak ve davrandi mi asıl eşiniz annesini eve sokmaz. İletişimi keser.
Üzgünüm ama gercek bir tepki koymazsanız lohusalik döneminde çok kötü şeyler yaşayacaksınız.
Tepkiyi verecek olduğunuz kişi de arsız kv degil eşiniz. Ya ailesini sizden uzak duracak ya kendisi sizsiz kalacak.

Bana evimde hakaret eden, anneme babama rahatsızlık veren insan evime kapıdan uğrayabildiğine şükretsin. Asla asla almam yatılı, 10 günlüğüne de almam. Gelsin torununu görsün defolsun gitsin. Çok istiyorsa oğlu da onlarla gidebilir. Bu ne ciddiyetsizlik ya, kv kim ki gelinine hakaret edebiliyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Valla ağzım açık kalıyor böyle konuları gördükçe.

Üzülebilir, o kendi problemi karısını ve çocuğunu üzen kişilere tepki gösteremiyorsa yallah anasının evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…