kayınvalidem eşimin cocukluk fotografını whatsap durumununda paylaşmış

Bence bu kadar bu konuya tepki vermenizin sebebi geçmişte yaşadıklarınız olabilir. Yoksa bu çok tatlı birşey. Ben özellikle kv ve kocamın birlikte resmîni istemiştim aile albümü İçin. Şuan kv kucağında 3 günlük kocamın resmî evde en değerli yerde durur

Mutsuz olmak sinir olmak icin herseyden bisi cikartir oldunuz ne var bunda ya

Töbeler töbesiii.. ne var bunda ayol kadın oğlunun fotografını paylaşmış! İyice kafayı yediniz gelin milletti kusura bakmayında kaynanadan başka uğraşlar bulun bence kendinize.. kadın doğurduğu büyüttüğü evladını paylaşmış o bile problem.. bu arada ben de kaynanamla görüşmüyorum ama oğluyla iletişimi, fotograf paylaşımı bilmemne zerre umrumda değil onlar et tırnak.. bana dokunmasınlar benim için yeterli.. böyle şeyleri problem etmeyin lütfen..

Ee benim kayınvalidem de paylaşıyor eşimi, hiç "ayar" olmadım. Hatta ayy ne yakışıklı kocam var deyip iç geçiriyorum Allah aşkına anne onlar anne tabi ki yavrusunun resmini paylaşabilir takacak kulp aramak yerine bir tedavi olmayı deneyin.

Artik herkes kiz dogurmak icin dua etsin bence. Bu devirde erkek annesi olmak baya eziyet haline geldi. Kac gundur okudugum konulara bakarsak cildirmamak zor...

Dimi ama ne hakla paylaşır resmen fesatlık bu yaptığı

şaka gibisiniz... insan çocuğunun küçüklük, büyüklük bebeklik vs... resmini istediği yere koyar size mi soracaktı? sen kocanın sahibi değil karısısın, o da annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…