Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız evet, çocuğum yok ama yani çocuklu bi insanın bu kadar hayatı hızlı yaşayabileceğini düşünmüyorum

Zaten bir gazla bunu yapabilirdi.oturup düşünseydi gitmesi daha zor olurdu.
Bir de bebeği çok huysuz değilse rahat takılabilir forumda.

Ama dediğiniz gibi önceki konular için bir açıklama yapması gerekir.

Çok üzüldüm

Ay Allah ailenizden razı olsun o kadar seviniyorum ki arkanızda durdukları için

kız evet, çocuğum yok ama yani çocuklu bi insanın bu kadar hayatı hızlı yaşayabileceğini düşünmüyorum
Birde konu başındaki uysal kadınla bu kadının alakası yok, sayfa döndürdükçe değişti. İlk evden nasıl gönderirim diye girmişti konuya finalde kendi gitti konu o kadar hızlı ki kayboldum içinde

ben 31 yaşındayım ve ilk bebeğim 2 yıllık evliyim bebeğimin baş problemleri kısmı itibariyle yazmaya başlayan benim. Kendisinin nursenathegirll adlı bir hesabı daha var etiketleme nasıl yapılıyorsa yazın cevap versin . Ayrıca kendimi açıklamaya çalışmaktan sıkıldım inanmayan yazmasın gerçekten beni anlayan birileri var burda onlar sayesinde bu kadar cesaret alıyorum ben . Şu an da bebeğimle uğraşıyorum o yüzden cevap veremiyorum kaçtı maçtı demeyin de arkamdan .

Eklentiler

• IMG_0261.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 297
Üşüttü mü

@nursenathegirll

Olmuyor ki. Böyle bir üye yok.

Sütüm kesildi Allah kahretsin ki. Mamayı da hiç kullanmadığımız için ağzında dolandırıp dolandırıp çıkarıyor.
Siz yine de sık sık teklif edin. Talep oldukça süt de inecektir. Süt artıran tarifler var. Benim de bebeğim 4 aylıkken yatılı misafirle ilgilenirken sütüm azalmış. Ben anlamadım sağmadığım için. Bezi turuncu oldu beslenme eksikliğinden. Mama aldım sizin gibi. Anne sütünü sağıp mama ile karıştırıp verdim. Anne sütü kadar hazırlanmış mama ekleyip verdim. Başlarda biraz zor içiyorlar ama alışacaktır.

Göğüse sıcak uygulama ve sıcak duş alma iyi geliyor. Burada da tarifler var. Genel olarak yulaf, bulgur, soğan vs bana iyi geliyor

Bir hesabı birden fazla kişinin kullanması yasak. Hem yasak olan bir şeyi yapıp hem inanmayan yazmasın diyemezsiniz yani

O zaman hesabı 3 kişi kullanıyorsunuz doğru mu anlıyorum? Üçünüzün bebekleri de 2025 haziran temmuz civarı dünyaya gelmiş sanırım. Ne hoş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…