- Konu Sahibi dilaradiyebirii
 - 

Kendisi de Kürtmüs bir deE Kürt biriyle evlenip çocuğum o dili duymasın öğrenmesin gibi bi yaklaşım çok komik geldi bana. Hani çocuğu lazdan yapayım ama burnu onlara benzemesin demek kadar saçma ve komik. Neyin kafası bu yaa
Bir sekilde barisirsa evine degil bulundugu mahalleye sokmayacak bunlari. Kocasi da cok isterse gider kendi gorur. Benim annem oyle yapti cok da rahat ettik.İyide kardeşleri tabiki ayaklanacak. Çünkü eşleri iki gün sonra bak Dilara bakmıyor diyecek. Ortalık karışacak. Siz var olan düzeni yıkmaya çalışıyorsunuz. Siz evlenmeden önce bile artık evlendin anana,babana bakarsın lafları dönmüştür. Annesi de bence otobüse filan binmemiştir. Hala sizi ailesiyle birlikte yaşamaya ikna etmeye çalışıyor. Kaynana gitse kp gelecek, o gitse yeğen gelecek. Ne yaparsınız bilemem ama Allah kolaylık versin.
Birşey sorcam siz konu başlıklarını nasıl görebiliyorsunuz? Ben sadece mesajlarını görüyorum üyelerin, açtıkları başlıkları göremiyorum.Gerçekten konulara baktım kaç çocuğu var konu sahibinin anlamadım inşallah bir şizofrenik vaka değildir.
Cidden gülsem mi şaşirsam mı bilemedim. Bir de kültür şoku demez mi. küçük bebek ne kültür ne şok ne... Kaldı ki dediğiniz gibi ana baba aynı kültürden zaten.Kendisi de Kürtmüs bir de
Garanti cocuk oldu bir yere gidemez artik diye dusunduler. Gitmeye kalkarsa da cocugu almakla tehdit ederiz gidemez diye dusunmuslerdir koylu kurnazlari. Asiri sinir oldum ya.İnanın böyle bir muhabbet geçse nikaha bir gün kalsa dahi ayrılırdım . Düzeni yıkmak gibi bir durum yok adamın böyle bir düzeni yoktu sonradan pörtledi bunlar . Yani çocuk oldu ev tamam artık Dilaranın tepesine de çökelim dediler herhalde
Eski konulara bakinca iyice kafam karisti, bir 4 yillik evliyim diyor, bir 8 aylik diyor, bir 2 yasindaki cocugundan bahsediyor, simdi ilk cocugu 4 aylik. Kac kisi kullaniyor hesabi?Cidden gülsem mi şaşirsam mı bilemedim. Bir de kültür şoku demez mi. küçük bebek ne kültür ne şok ne... Kaldı ki dediğiniz gibi ana baba aynı kültürden zaten.
Evi terk etmek nasıl kusur sayılıyor bizi bir aydınlatır mısınız cidden merak ettim? Boşanmaya karar veren biri, boşanıncaya kadar evi terk edemeyecek mi yani? Neye dayanarak böyle bir şey söylediniz?Hayır, hayatta hani konuşmak iletişim kurmak diye bir şey vardır ya direk git demesine gerek yok, köye dönsen iyi olur ile başlayan bi konuşma yapılabilirdi, kocası diyemiyor belli ki ee zaten kocayı gözden çıkaracak kadar gözü kara bir kadın gerekirse git diye de söyler. Şuan kocası iki ağlayacak ailesi kızım gazını alacak biraz süre geçecek ve evine dönecek, ne zannediyosunuz ki. Burada konu sahibinin mesajlarını okudum kendiside eşide histerik tipler yetişkin insanlar böyle hop hop kararlar vermezler bi süreç olur.
Ayılsın bayılsın ayrıca kışkırtsın ne fark edicek sen o kapıdan çıkmayı göze aldıktan sonra? Böyle sessiz sedasız kaçar gibi gitmek çok ergence hareketler, ayrıca hukuken evi terk etmekte kusur sayılır.
Amaaaan bu da dünkü A Arsizinsanlik gibi demek ki. Kurup kurup anlatıyormuş o daEski konulara bakinca iyice kafam karisti, bir 4 yillik evliyim diyor, bir 8 aylik diyor, bir 2 yasindaki cocugundan bahsediyor, simdi ilk cocugu 4 aylik. Kac kisi kullaniyor hesabi?
Bolca su icin lutfen. Hic kimse bebeginize bunlari yasatamaz hic kimse de bebeginizden kiymetli degil. Kafaya takacak insanlar degillerSütüm kesildi inanır mısınız. Saat 12 den beri 15 er dakika süt sağıyorum toplamı 100 ml yi bulmadı ve bebeğim doğduğundan beri ilk defa mama almaya gidiyoruz . Yani benim böyle dengemi düzenimi bozdular ya asla hakkımı helal etmiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Yaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
Valla yorumlara bakınca hanımefendinin daha önceki paylaşımlarına baktım. Bir sürü farklı hikaye.. biri digerini tutmuyor. Belki bu sonuncusu gerçek hayatıdır bilmiyorum ama bana bi inanmama perileri geldiYaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
Insallah oyle degildir, birden fazla kisi kullaniyordur da bu konu gercektir.
Evet tam bir erkek gibi kendini savunuyor, lafı döndürüyor, arada sinirini tutamayıp saydırıyor falan.Yaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
Bunu da anlamıyorum. Hesap açmak paralı değil zahmetli değil bişey değil. Herkeste de telefon var. Niye kardeşim arkadaşım benim hesabından konu açsın ki? Bunu iddia edenler hiç inandırıcı gelmiyor bana.Insallah oyle degildir, birden fazla kisi kullaniyordur da bu konu gercektir.
Insallah oyle degildir, birden fazla kisi kullaniyordur da bu konu gercektir.
Ben eylul basindaki konusuna denk gelmistim iste kayinvalidem gelecek bilmem ne diye bir tek onu hatirliyorum. O konuda bu konu ile uyumlu.Valla yorumlara bakınca hanımefendinin daha önceki paylaşımlarına baktım. Bir sürü farklı hikaye.. biri digerini tutmuyor. Belki bu sonuncusu gerçek hayatıdır bilmiyorum ama bana bi inanmama perileri geldi
Bir kadin asla bu kadar sinir bozucu mesaji kafadan uyduramaz. Ben buradan adamin girtlagina yapisasim geldi.Evet tam bir erkek gibi kendini savunuyor, lafı döndürüyor, arada sinirini tutamayıp saydırıyor falan.
Onu da gördüm evet o uyumlu ama daha eskilere gidince kafam bi karismadi değilBen eylul basindaki konusuna denk gelmistim iste kayinvalidem gelecek bilmem ne diye bir tek onu hatirliyorum. O konuda bu konu ile uyumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?