- Konu Sahibi dilaradiyebirii
 - 

Asiri merak ettim eski konularini. Hikayenin basindan beri buradayim. Ama su an izinde oldugum icin bilgisayarim yanimda degil tam bakamiyorum:/Onu da gördüm evet o uyumlu ama daha eskilere gidince kafam bi karismadi değil
Ben hep telefondan giriyorum. Böyle de bulunuyor:)Asiri merak ettim eski konularini. Hikayenin basindan beri buradayim. Ama su an izinde oldugum icin bilgisayarim yanimda degil tam bakamiyorum:/
Yazım dili tam bir Kürt erkeği, mesajları olduğu gibi atıyor gözümde canlanıyor böyle, mesajın hem ırkı hem cinsiyeti var.Bir kadin asla bu kadar sinir bozucu mesaji kafadan uyduramaz. Ben buradan adamin girtlagina yapisasim geldi.
Aksam cocuklari uyutunca detaylica bakacagimBen hep telefondan giriyorum. Böyle de bulunuyor:)
Yahu tamam hepimiz milletimizi seviyoruz da başka ırklara nefret kucacağım diye bu kadar da komikleşme Allah aşkınaYazım dili tam bir Kürt erkeği, mesajları olduğu gibi atıyor gözümde canlanıyor böyle, mesajın hem ırkı hem cinsiyeti var.
Ohooooo.Yahu tamam hepimiz milletimizi seviyoruz da başka ırklara nefret kucacağım diye bu kadar da komikleşme Allah aşkına
Benim arkadaşım şuan boşanma aşamasında avukatı ona aynen bu şekilde dedi, sebepleride ihanetti şiddet yoktu. Yani ben hukukcu değilim ama bizzat şahit olduğum bir konu. Bi taraftan uydurup yazacak halim yok. Sizin dediklerinizide aynen söylemiştik hatta aleyhine kullanabilir dedi evden sen ayrılma dedi üstüne basa basa.Evi terk etmek nasıl kusur sayılıyor bizi bir aydınlatır mısınız cidden merak ettim? Boşanmaya karar veren biri, boşanıncaya kadar evi terk edemeyecek mi yani? Neye dayanarak böyle bir şey söylediniz?
Çekişmeli boşanmalarda, eşler hatanın hep karşı tarafta olduğunu savundukları için, örneğin; “bizim hiç sorunumuz yoktu, eşim durup dururken evi terk etti o yüzden tazminat vermek istemiyorum” diyebilir. Ama evde kayınvalide var ve bunun kanıtı da var kadın da “kayınvalidem ile yaşamaya zorlandım” diyebilir ve bu dediğiniz şeyin bir hükmü kalmaz.
Sizin dediğiniz durum; hiç bir problem yokken evi terk edip başka bir adama kaçan birsi için geçerli olabilir ki o da eğer dava çekişmeli ise ve kaçan kişi tazminat talep ediyorsa olur.
Ya da kadın eşiyle kavga edip, “çocuğunu evde bırakıp” yanına almadan gidiyorsa eğer, velayet davasında kusurlu olabilir ama her halükarda bebek olduğu için yine de anneye verilir çocuk.
Üstünkörü ortaya bir şey atmayın lütfen, eşlerinden dayak yiyen yüzlerce kadın var bu ülkede, ne yapsın yani evi terk edersem kusurlu olurum diye evi terk etmesin mi?
Konu sahibi, kocamı aldattım başkasına kaçtım, evi arabayı istiyorum deseydi böyle bir bilgi paylaşmak yerinde olabilirdi belki ama bu konu özelinde bu söylediğinizin hiç bir anlamı yok.
Bir de öyle varoş ki mesajlar ChatGPT’ye de yazdıramazsınYaa deme ya nolur oyle olmasin. Dunden beri cok siki takipteyim. Ama kocanin attigi mesajlar falan tam bir erkegin atacagi turden sinir eden mesajlar
El emeği göz nuru mesaj.Bir de öyle varoş ki mesajları ChatGPT’ye de yazdıramazsın
Yasada böyle bir şey yok komutar beyYaa bende şüpheleniyordum en başından beri ama gerçekten çok gerçek gibi. Nasıl öğrenebiliriz yöneticiler falan araştırma yapamaz mı? Eğer gerçek değilse bir sürü kadının vaktini boşa harcadı burada.
İncelenmesini talep ediyorum, bilmiyorum öyle bir talep hakkımız oluyor mu amaMune 
Yok ya imkansiz mumkunati yok. Hadi arkadasina yazdirsa diyelim bu kadar duygu durumunu anlatacak sekilde mumkunati yok kesin kavga cikmasi lazim ve ardindan o gazla o mesajlarin yazilmasi lazimBir de öyle varoş ki mesajlar ChatGPT’ye de yazdıramazsın
Yani siz simdi o mesajları okudunuz, anlayabildiniz, bir de ustune çıkarım yapabiliyor musunuz gerçektenYok ya imkansiz mumkunati yok. Hadi arkadasina yazdirsa diyelim bu kadar duygu durumunu anlatacak sekilde mumkunati yok kesin kavga cikmasi lazim ve ardindan o gazla o mesajlarin yazilmasi lazim
Çok tutarsızlık var ama. Ağustos 2024'te bir konusunda 4 yıllık evliyim diyor, bir konusunda 8 aylık evliyim diyor. Biri kız kardeşi biri bu olsa yine olmuyor çünkü bir konusunda da oğlum var yine hamileyim gibi bişey yazıyor. Ama 4 yıllık evli olan hiç çocuğumuz olmadı falan gibi şeyler yazmış ay çok karışık. Bir de ebe değil miydi? Sürekli bebek emzirme alakalı şeyler sormuş ebe böyle dedi falan demiş e kendisi de ebe konuya bu kadar uzak olur mu çocuk emzirme meselesine yani çok karmaşıkYasada böyle bir şey yok komutar bey
Bence konu gerçek, eski mesajlarına bakmadım biraz hızlı gelişmeler oldu ama tutarsızlık yok.
Bu konu içerisinde tutarsızlık yoktu.Çok tutarsızlık var ama. Ağustos 2024'te bir konusunda 4 yıllık evliyim diyor, bir konusunda 8 aylık evliyim diyor. Biri kız kardeşi biri bu olsa yine olmuyor çünkü bir konusunda da oğlum var yine hamileyim gibi bişey yazıyor. Ama 4 yıllık evli olan hiç çocuğumuz olmadı falan gibi şeyler yazmış ay çok karışık. Bir de ebe değil miydi? Sürekli bebek emzirme alakalı şeyler sormuş ebe böyle dedi falan demiş e kendisi de ebe konuya bu kadar uzak olur mu çocuk emzirme meselesine yani çok karmaşık
evet bu konu ve önceki birbiri ile bağdaşıyor sorun yok. ama eski konuları anlattığım gibi.Bu konu içerisinde tutarsızlık yoktu.
Başından beri takip ettim.
Ama başka konuları ve öyle mesajları varsa o başka. Hayır yani gerçekten fakese nasıl bir eğlence anlayışı, bu kafaları merak ediyorum.
Ya ben en bastan beri takipteyim. Yani olayin o sicakligi ile o mesajlar egerki gercekse ki bana gore cok gercek, ayni sekilde beni de ayar ederdi.Yani siz simdi o mesajları okudunuz, anlayabildiniz, bir de ustune çıkarım yapabiliyor musunuz gerçektenBen yan yana rastgele kelimelerden baska bir sey göremedim 
Bilmem kaç paket sütü hiç edildiğinde yaşanmayan “aydınlanmanın” KKda pasif denilince yaşanması hemen kardeşin aranması evin terk edilmesi, internetin kapatılması vaov yaniÇok tutarsızlık var ama. Ağustos 2024'te bir konusunda 4 yıllık evliyim diyor, bir konusunda 8 aylık evliyim diyor. Biri kız kardeşi biri bu olsa yine olmuyor çünkü bir konusunda da oğlum var yine hamileyim gibi bişey yazıyor. Ama 4 yıllık evli olan hiç çocuğumuz olmadı falan gibi şeyler yazmış ay çok karışık. Bir de ebe değil miydi? Sürekli bebek emzirme alakalı şeyler sormuş ebe böyle dedi falan demiş e kendisi de ebe konuya bu kadar uzak olur mu çocuk emzirme meselesine yani çok karmaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?